Novinky
Velkoodběratel_kukuřice
4
Na rozdíl od tebe nekouzlím s čísly a neudávám polopravdy. Takže hezký večer.
Přejít do diskuze
Gilgite, nějaké věcné poznámky, nebo jen mlácení prázdné slámy z tvých úst, jak jsme ostatně zvyklí. Jinak zase neumíš pracovat s textem a logika textu je jednoduše zlá 😉 😄
Kdyz muzou mit brzdy Brembo vyrobene v Ostrave na sobe napsano Made in Germany, proc by to nemohly na sobe mit napsane i motory z Madarska? >😒] zakaznik vidi Nemecko >😒]
Gilgite, moc ti nerozumím. evidentně máš dost načteno, proč to shazuješ tím nepřátelským vystupováním? Jen si tím škodíš...
Garantuju ti!!! že když příště v článku najdeš chybné informace, a napíšeš "Vážená redakce, pravděpodobně jen nedopatřením blablabla a smajlík na konci", rozhodně ti nikdo nebude moct říct ani půl slova. Zatímco když začneš o mizerných novinářích, odpadu apod tak tím si jen škodíš a pak zanikne i to pozitivní v tom příspěvku...
Gilgit
Není. Ty motory se vyrábí v Győru v Madarsku, nic podobného jako finální montáz v Nemecku neexistuje.
Co na tom bylo komické, Golf je mezi hb v USA hodnocen jako nejlepší nebo jeden z nejlepších. O ostatních modelech jsem psal, tak jak to je, nebo si aspoň myslím, tak jak to je. Ale ty rozhodně nemáš žádnou sebereflexi a vše nazýváš odpadem.
však proč myslíš, že odpověď zněla tak jak zněla? Vždyť nelhal, a mluvil pravdu, nic než pravdu - motory pochází od Audi 😉
Gilgit
Kukuricníku, to chlastání kukuricných výrobku ti skodí víc nez se zdálo. >😁
Jinak bys ale pablbe mohl trochu rozpracovat ty tvoje teorie o postavení znacky Volkswagen na americkém trhu a o tom jak to tam ten Golf vytrhne. Podobné slinty místních vypatlancu ke kterým patrís vzdy pobaví. >😁 >😁
Jinak bys ale pablbe mohl trochu rozpracovat ty tvoje teorie o postavení znacky Volkswagen na americkém trhu a o tom jak to tam ten Golf vytrhne. Podobné slinty místních vypatlancu ke kterým patrís vzdy pobaví. >😁 >😁
Gilgit
Kdyz uz patrí Győr k Nemecku, mohli by pripojit také Bratislavu a konecne by bylo Porsche Cayenne jasne "made in Germany", samozrejme to platí i pro Audi Q7 (starou in novou generaci), VW Touareg a New Small Family.
A kdyz pripojí i Zilinu vcetne Teplicky, tak budou dokonce vozy Kia made in Germany, i kdyz to uz tady jednou bylo. >😁
A kdyz pripojí i Zilinu vcetne Teplicky, tak budou dokonce vozy Kia made in Germany, i kdyz to uz tady jednou bylo. >😁
Gilgit
Nevím jestli brzdy Brembo vyrobené v Ostrave na sobe mají napsáno Made in Germany ale Hrdlicka dobre ví ze ty motory Audi jsou z Madarska.
Gilgit
Ve druhém rozhovoru zaujala odpoved pana Hrdlicky na otázku kde se vyrábí motory pro nový Superb. Ze slov "silnejsí motory 1.8 pochází z Audi z Nemecka" vyplývá ze Nemecko anektovalo Madarsko, nebo alespon mesto Győr. 😄
Cayene je Made in Germany, protože ke svatbě dochází až v Lipsku. kompletní montáž v blavě se plánuje. Tedy finální montáž je v Německu. Kde byla vyrobena karoserie je tedy irelevantní. S motory to může být podobné.
Gilgit
Ja ti ty negativní reakce vysvetlím. Já jsem z hlediska ruzných lidí nepohodlný. Na jedné strane nemám rád nepravdivé a nepresné informace a proto kritizuji chyby redakce a negativne reaguji na lidi kterí písí prokazatelne nesmysly. Na druhé strane nesnásím lidí kterí písí nesmyslné zvratky proti nejaké firme/znacce nebo treba xenofobní poznámky a kterí lzou a rozsirují pomluvy typu placený diskutér atd. Tím si mezi velkou skupinou místních diskusních slintalu kamarády neudelám. To je ovsem v porádku protoze komunikace s takovými lidmi je jen zbytecná ztráta casu - s výjimkou faktoru zábavy, protoze nekterí jsou lepsí nez kabaret, Vit napríklad ten exemplár který reagoval na tvuj príspevek nebo treba Kylie.
To je přesné,akorát přehled má o tom kdo,kde,co, kdy napsal.Ale je to zábavná figurka webu. 😉
Tak takhle detailně to nesleduju, ale řekl bych, že tys "anektoval" víc lidí😊 A možná proto to vyvolává negativní reakce... a přitom jak říkám, přehled evidentně máš.
Gilgit
Kukuricníku, precti si jeste jednou moji puvodní reakci, snad to pochopís. To jak je Golf hodnocen v USA není vzhledem k tomu jakou tento model hraje v prodejích znacky VW v USA roli tak dulezité.
Jinak já samozrejme sebereflexi mám a nenazývám "vše odpadem", jen vás pár slintalu kterí si to zaslouzíte.
Nebo snad chces tvrdit ze tvoje opakované nevyprovokované útoky na moji osobu jsou snahou o vedení seriózní diskuse? >😁
Jinak já samozrejme sebereflexi mám a nenazývám "vše odpadem", jen vás pár slintalu kterí si to zaslouzíte.
Nebo snad chces tvrdit ze tvoje opakované nevyprovokované útoky na moji osobu jsou snahou o vedení seriózní diskuse? >😁
Gilgit
Nejen nacteno. Jinak te úplne nechápu, Kukuricník me tady pravidelne atakuje a kdyz mu odpovím jak si zaslouzí tak to je "nepřátelské vystupování"?
Gilgit
Kukuricný ochlasto, já nikde nekouzlím s císly ani neudávám polopravdy. Za to ty jsi evidentne pablb jak dokazuje tvoje analýza situace znacky Volkswagen na americkém trhu. Ale, jak uz jsem psal, rád bych si precetl víc tvých slintu na téma VW a USA. Je to vzdycky legrace kdyz to s tebou tak mlátí a o dobrou zábavu je nouze. Treba ta slova o tom Golfu, to je fakt perfektní materiál. To se holt (podle tebe hold) pozná e😜ert. >😁