Novinky
Karen_
8
automobilovému průmyslu rozumím jen já, pokud to nejsou odpadi předsedu udělají mě >😒]
Přejít do diskuze
Správně Gilgite, Piech je opravdu velmi dobrý, ačkoliv mu mohou odpůrci vyčítat Phaeton, tak jeho práce u Porsche je neoddiskutovatelná. Jinak Gilgite měl bys dostávat nějaký omezený počet příspěvků na den.
Já bych o jednom věděl. Ted jde o to ,zda by to byla náhrada za Piecha nebo pro Volkswágen jen velký pech. 😉
Valná hromada je za námi. Vypadá to tak, že Piech to s tou rezignací myslel vážně a nebyl v tom žádný zákulisní tah. :-!
Nebudu tady psát celý jeho Lebenslauf >😁 , a popiš mi kukuřičné plácání? Já znám akorát tak kukuřičnou placku, s kterou by ti mnozí dali rádi facku.
Já bych to spíš viděl tak, že tak jak i ten nejlepší chirurg zestárne a předá žezlo mladším doktorům, tak i Piech, který byl svého času vynikající manažér, předává opratě nové generaci manažérů. Ano, byl tam trochu tlak, ale konec dobrý, všechno dobré. Přejme VW all the best!
No hlavně je to požehnání pro koncern poslední dobou Piech přes veškerý svý dřívější schopnosti možná už spíš škodil
Ak tato sprava znamena pozehnanie pre MW k dalsiemu posobeniu, tak chcem byt prvy s uprimnou gratulaciou !!!! :yes:
Bez diskuze souhlasim 😄
A nějaký další Bugatti bude a to i po Chironu.
Po ekonomickejch změnách po roce 2008 1% obyvatel planety vlastní přes polovinu všecho takže blbců s miliardovejma kontama je dost a dost [odkaz] >😒]
A nějaký další Bugatti bude a to i po Chironu.
Po ekonomickejch změnách po roce 2008 1% obyvatel planety vlastní přes polovinu všecho takže blbců s miliardovejma kontama je dost a dost [odkaz] >😒]
Kdyby ta auta byla tak prodělečná jak s oblibou píší média, tak se vyplatí zastavit jejich přípravu/produkci v libovolné fázi.
To se dobře sází když je vo tom už rozhodnuto a vývoj probíhá respektive už skončil žejo 😄
Co takhle jestli nástupce Phaetonu bude mít nástupce? >😒]
Co takhle jestli nástupce Phaetonu bude mít nástupce? >😒]