Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen: Najít nového předsedu rady bude nějaký čas trvat

20 komentářů

Bc. Gilgith
Já bych o jednom věděl. Ted jde o to ,zda by to byla náhrada za Piecha nebo pro Volkswágen jen velký pech. 😉
Karen_
automobilovému průmyslu rozumím jen já, pokud to nejsou odpadi předsedu udělají mě >😒]
pedro26
Tak schválně, jak dlouho přežije Phaeton po odchodu svého papínka 😉
Ham.
Klidně se s tebou vsadím, že Phaeton i Veyron budou mít nástupce. 😉
Hammunasakra
To se dobře sází když je vo tom už rozhodnuto a vývoj probíhá respektive už skončil žejo 😄
Co takhle jestli nástupce Phaetonu bude mít nástupce? >😒]
Ham.
Kdyby ta auta byla tak prodělečná jak s oblibou píší média, tak se vyplatí zastavit jejich přípravu/produkci v libovolné fázi.
Hammunasakra
Bez diskuze souhlasim 😄
A nějaký další Bugatti bude a to i po Chironu.
Po ekonomickejch změnách po roce 2008 1% obyvatel planety vlastní přes polovinu všecho takže blbců s miliardovejma kontama je dost a dost [odkaz] >😒]
praděda7
Valná hromada je za námi. Vypadá to tak, že Piech to s tou rezignací myslel vážně a nebyl v tom žádný zákulisní tah. :-!
AUDIRS6
Ak tato sprava znamena pozehnanie pre MW k dalsiemu posobeniu, tak chcem byt prvy s uprimnou gratulaciou !!!! :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Velkoodběratel_kukuřice
Správně Gilgite, Piech je opravdu velmi dobrý, ačkoliv mu mohou odpůrci vyčítat Phaeton, tak jeho práce u Porsche je neoddiskutovatelná. Jinak Gilgite měl bys dostávat nějaký omezený počet příspěvků na den.
Hammunasakra
Možná by stačilo mazat ty kde se objevuje slovo vodpad >😁
Bc. Gilgith
On má sice omezenou zásobu urážek,ale jistě by přitáh nějakou novinku. 😉
Gilgit
Velkoodběratel_kukuřice
Nebudu tady psát celý jeho Lebenslauf >😁 , a popiš mi kukuřičné plácání? Já znám akorát tak kukuřičnou placku, s kterou by ti mnozí dali rádi facku.
Gilgit
Bc. Gilgith
Tá plackofacka je trefná >😁
Hammunasakra
No hlavně je to požehnání pro koncern poslední dobou Piech přes veškerý svý dřívější schopnosti možná už spíš škodil
praděda7
Já bych to spíš viděl tak, že tak jak i ten nejlepší chirurg zestárne a předá žezlo mladším doktorům, tak i Piech, který byl svého času vynikající manažér, předává opratě nové generaci manažérů. Ano, byl tam trochu tlak, ale konec dobrý, všechno dobré. Přejme VW all the best!
Bc. Gilgith
Tak asi to nějak bude :yes: