Ekonomika
nech sa na mna nik nehneva ale aura DS a akesi caso DS na mna vobec nefunguje.... stale v tom vidim klasicky citroen len s inym logom a masivnou cenovkou aka nema obdobu ... za 800 tisic uz moze mat clovek ozaj krasny a hodnotny voz.... a nie toto ehm... DSko
I když jsem fanda citroënu (a momentálně jezdím už čtvrtým v pořadí), musím, ač nechtě, souhlasit s názory nade mnou. Za takto sebevědomou cenu je DS 5 vážně neprodejná, zvláště, když nemá to, co dělá správný citroën citroënem - hydropneumatické odpružení.
:no:
:no:
Nevím, ale "prémiovost" řady DS mě vůbec neoslovuje. Možná tento marketing funguje v Číně, ale pro většinu Evropanů je to pořád jen předražený Citroën. Po technické stránce nemá nic výiímečného a více chromu na karoserii to určitě nespasí, nemluvě o lapsusu s nestahovatelnými zadními okny - v této třídě neakceptovatelné. A ten propad hodnoty po pár letech provozu bude prostě šílený...
Jediné DS, které se mi docela líbilo, bylo DS3, ale to už je dost starý model, což je patrné hlavně v interiéru.
[odkaz]
SOUDRUZI, KONTROLNÍ OTÁZKA 😒br /> Víte vy vůbec jakou akceleraci v kombinaci s výkonem má takový E-MOBIL? Nevíte?? tak já vám to povím : Tatatatatatatááákovouhle !! [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] 😉
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
[odkaz]
a navíc z roku na rok ještě dále klesající.
A zadné okná sa už dajú otvárať? 😄
Tie pevné okná sú totiž výstižným príkladom ako frantíci preferujú vzhľad pred ostatnými vlastnosťami a zároveň nemajú dosť konštruktérskeho fortieľu aby atraktívny dizajn bol aj funkčný.
Ak sa chcú hrať na premium klase 😉 tak musia hrať podľa jej pravidiel a k tým patrí vysoký výkon či sa už využije alebo nie.
Hore je ostrý vzduch a takéto polovičatiny tam nemôžu prežiť. Preto každý francúzsky pokus preniknúť vyššie od stredu skončil neúspechom. Možno s výnimkou pravej DS.