Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

V Česku přibude uzavírek, najít objížďky bude problém

6 komentářů

Rouballik
koukám my jsme unikatní národ. Nadávaj že je to rozbitý a pak nadávaj že se to opravuje.
megacruiser
tyhle rekonstrukce šitý horkou jehlou jsou akorát aby se stavební firmy napakovaly. Všechno je totálně zfušovaný, místo normální vrstvy asfaltu opraví cestu vrstvou tlustou 5 cm a ještě to nalijí na písek a hlínu. Výsledek? Za 2 měsíce se udělají výtluky v celé délce s pěkně ostrými hranami. Nikdo za nic nemůže. Dáme ceduli výtluky na silnici a fertig. Prachy pryč a cesta horší než byla. Kolem Brna je takových "opravených" cest až moc.
Nebo jedna místní komunikace tady u nás. Už se tam nedalo jezdit, tak místní zalili výtluky betonem. Bylo to v pohodě, ale potom přijela firma objednaná městem, všechen beton vymlátili zbíječkama a dali tam jakýsi totálně šmejdský asfalt. Výsledkem je, že všechny jejich nové záplaty se vydrobily. A město za tuto opravu úseku asi 400 m dlouhého dalo půl mega. Věřím, že podobně "efektivně" budou vydány všechny tyto peníze...
henry.prta
tak to jsem zvedavej, jak to dopadne...
pred tydnem jsem jel z Brna na Jihlavu... a protoze D1 stoji za starou belu, hopsa to i na opravenych usecich a nove tlumice mi nikdo za statni nekoupi a navic jsou tam ty omezeni, rekl jsem si, ze sjedu hned za Brnem a pojedu po stare kolem dalnice (byva to krasna pohodova cesta)... na dalnici zadne upozorneni, ze by to neslo, nic, co by rikalo, dej si pozor... tak jsem sjel prvnim exitem za Brne. A jake bylo prekvapeni, kdyz za kilak zacalo omezeni a neslo odbocit na starou doprava... musel jsme potupne jet objizdkou a nakonec po jiznejsi ceste pres Trebic. No a a i tam to stalo za *... jeden spravovany most za Namesti, semtamfory, kolona... za Trebici na Jihlavu opet uzavirka a tlaci vas to az do Stonarova... opruz.... Takze zpatecni cesta mela jasny cil... opet po stare kolem D1, tentokrat z Jihlavy a protoze vime, ze pred Brnem to je zavrene, tak byl plan najet na D1 u Velke Bitese... tam jsem ale nedojel.. pac ve Velkem Mezirici pod kopcem cedule, ze prujezd tim mesteckem je zavreny a objizdka vedena pod dalnicnim mostem D1 az do Krizanova a pak nekam do zadele... tak jsem si to dal vyletem az do Tisnova, kdyz uz jsem byl tak severne... Proste D1 je za trest.. a objet se to rozumne neda, pac prujezdy pres mesta a dediny hned vedle jsou uzavrene... Tak bacha na to !!! Pac na D1 se o tom u sjezdu nejspis nepise - viz ma zkusenost se sjezdem za Brnem.
Peto02
Cez Cesku republiku sa uz naozaj neopalti cestovat, vcera zbytocne vyhodenych 12 eur... Cestoval som z Berlina do Bratislavy, v zapchach som od Prahy stravil 3 hodiny a to este nezacali vsetky uzavierky! Najprv som obhadzal zapchu medzi 89-93 km cez Humpolec, takze strata 20 minut a potom to prislo. Radiom ohlasena havaria kamionu na 162.km medzi Velkou Bitesi a Velke Mezirici, kolona 14 km, odporucany zjazd najprv vo Velkom Mezirici a neskor uz v Merine. Obchdzka na ktoru ma nikto nenaviedol bola najrpv fajn, ale 3km pred Meziricim to proste zastalo a 1,5 hodiny sme sa dostavali cez jeden semafor. Dopravna policia nikde, ktora by riadila dopravu, ci odklanala dopravu na ine smery nikde... Po ceste 602 sa z Mezirici nedalo ist, tak som isiel cez Tasov a za nim sa na nu napojil smer Velka Bites. Aby toho nebolo malo, tak za Brnom asi 5km pred Hustopecami opat 3 km zapcha pred zuzenim (ziadna havaria) a stravenych 40 minut v kolone.
Dakujem pekne za take dialnice. Nabuduce pojdem radsej cez Polsko ci Rakusko.
Paulie88
No, ona ta oprava někdy dopadne ještě hůř než to bylo. Třeba oprava stylem záplaty je asi to nejhorší svinstvo co existuje a stejně to nic nevydrží ...
Vencator
:yes: >😒]