Novinky
je to spíš nepovedený tuning jak nová generace
a ted si představte, ze za tohle auto s vic jak 400 konmi date něco malo přes $30tis, tedy při tom dnesnim silene nevyhodnym kursu cca 3/4mega, teda asi tolik jako za octavii RS
jojo, bud pouťová octavia se spojlerem nebo v8 v chevroletu, holt jsme jenom evropani 😄
Souhlasím, že Chevy vypadá dobře. Teď jen jestli odpovídá i ten interiér. V předchozí generaci byl hrozný....ale na fotkách to nevyniklo.
Je to dobrá konkurence pro nový Mustang, který se mi líbí ještě o trošinku více.
Je to dobrá konkurence pro nový Mustang, který se mi líbí ještě o trošinku více.
Skoda zadnich svetel, evoluce designu pekna, inspirace audi u pruduchu klimatizace taky zjevna a neni to na skodu, ale ty zadni svetla mi nejak nesedi. Minula generace je mela hezci.
Teda proti tomu co poslední dobou chrlí americká konkurence je tohle docela zklamání :no: ;-\
Asi prvni amerika, ktera se mi libi komplet z venku i uvnitr. Akorat ty vydechy ventilace, ty ti uzenou revma na pravacce. Ty bych mel nejspis permanentne zavreny. Jinak palec nahoru.
První Camaro jsem viděl v roce 1969 při mistrovství Evropy cestovních vozů na starém okruhu v Brně. Řídil ho Dr. Helmut Marko. Stál jsem v Libušině údolí na mezi a poslouchal 6litrové V8 v plné palbě. To byl koncert! Dnes tam jsou všude domy.
V r.69 startovalo Camaro 6 L, týmu Mc Namara v Brně poprvé. Pilotoval ho Rakušan Dr. Helmut Marko , pozdější jezdec F1. Bylo to poprvé a naposled v Brně, kdy tento vůz, i přes později tradiční problémy s brzdami, vedl a dlouho to vypadalo na vítězství v tehdejší čtyřhodinovce. Asi necelou hodinu před cílem zajel Marko s tou modrobíle pruhovanou obludou k boxům vyměnit kola a dotankovat palivo. Bohužel, na trať už neodjel, pže mu jeden z mechaniků prorazil heverem nádrž a bylo po parádě. Stáli jsme tehdy s otcem naproti boxům vedle hl. tribuny a čuměli na to monstrum a s otevřenýma hubama. Ještě když jel, tak bylo docela komické, když na cílové rovince "polykal" malé Fiátky Abart s desetkrát menším objemem, aby mu v zápětí tito "trpaslíci" v nájezdu do Bosonoh to předjetí vraceli,bo on musel brzdit minimálně o 50m dříve než oni. :-!
V r.69 startovalo Camaro 6 L, týmu Mc Namara v Brně poprvé. Pilotoval ho Rakušan Dr. Helmut Marko , pozdější jezdec F1. Bylo to poprvé a naposled v Brně, kdy tento vůz, i přes později tradiční problémy s brzdami, vedl a dlouho to vypadalo na vítězství v tehdejší čtyřhodinovce. Asi necelou hodinu před cílem zajel Marko s tou modrobíle pruhovanou obludou k boxům vyměnit kola a dotankovat palivo. Bohužel, na trať už neodjel, pže mu jeden z mechaniků prorazil heverem nádrž a bylo po parádě. Stáli jsme tehdy s otcem naproti boxům vedle hl. tribuny a čuměli na to monstrum a s otevřenýma hubama. Ještě když jel, tak bylo docela komické, když na cílové rovince "polykal" malé Fiátky Abart s desetkrát menším objemem, aby mu v zápětí tito "trpaslíci" v nájezdu do Bosonoh to předjetí vraceli,bo on musel brzdit minimálně o 50m dříve než oni. :-!
Vidim ze nove camaro sa trafilo do vkusu europana, lenze bohuzial podla mna tomu chyba viac ameriky. Novy mustang mi pripada ovela krajsi.
Jsem zvědav, kolik toho vyrobí do letošní světové finanční krize. Technická data vypadají jako ze žurnálu a navzdory hodinám v aerodynamickm tunelu žádné Cx. Po pravdě, ten čtyřvál by mohl stačit, pokud se zkousne nebrumlavý zvuk. V8 se už nezaplatí provozně, ropy je stále méně a bude stále za více (nedávné politické hrátky s cenou nebrat vážně). Takže až bude série na testy, pak se teprve ukáže, zda to bude stát za hřích. A že by u GM dělali držáky, na to bych si nevsadil.
Nové Camaro je moc pěkné, o tom žádná, ale nacpat do musle caru (který jeho řidiči častou používají i k "vyblbnutí" ELEKTRICKOU parkovací brzdu, to je prostě neodpustitelný zločin a stupidita na entou (pokud se tedy nejedná o volitelnou výbavu, o čemž velmi pochybuji. Pokud tomu tak je, tak se GM zdvořile omlouvám). Touto amatérskou chybou u GM nahráli novému Mustangu doslova na smeč! >😁
U Camara, kterým pohodíš zadkem pouhým škaredým pohledem na plynový pedál bych takovou malichernost vůbec neřešil...
To je sice pravda, ale tady jde o princip. To příšerné, tupé (umí jen vypnout/zapnout) a pomalé zařízení se přece do auta jako Camaro vůbec nehodí, fuj! A není ani pravda, že by se ručka i u takového silného auta nemohla hodit. Naštěstí u nového Mustangu je i v tomto směru vše v pořádku, protože u Fordu nejsou hloupí a navíc se mi i víc líbí! 😉 :yes:
moc sa tesim aj na nove kupe genesis... ktore coskoro tiez pride... docela fajn moze uz vyzerat ... a vytvorit americky muscle look nie je ani u korejcov dnes uz nic nemozne .... 😉 ..... :yes:
na NEJLEPŠÍHO z NEJLEPŠÍCH [odkaz] [odkaz] PROSTĚ ANI OMYLEM NEMÁ !!
Kontolní otázka SOUDRUZI 😒br /> Vite vy vůbec kolik koní má 515kW 4x4 AWD TESLA bestie?? [odkaz] 😉
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
kolik stoji tesla s 515kW??
515kW BESTIE JE JEN PRO VELKÝ KLUKY "CO NA NI MAJÍ" a bývalý zkrachovalý státními dotacemi zachráněNý General Motors CHEVROLET [odkaz] CAMARO JE PĚKNÁ ŠUNKA !! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
..ekologicky budem pri stavbe domu..diky za tip na toho pana ohladne fotovoltaiky
až někdy s tou svou jedovatou popelnicí [odkaz] zavítáš na čerstvý vzduch do VRCHLABÍ, zastav se natankovat jo [odkaz] [odkaz] [odkaz] 😉
jj
SPALOVACÍ MOTÓR [odkaz] NEMÁ SMYSL POKUD SE DO NĚHO MUSÍ BLEJT ŽLUTÝ SVINSTVO [odkaz] KVŮLI KTERÝMU LIDI CHCÍPAJÍ, NEMŮŽOU DÝCHAT A JE DRAŽŠÍ JÍDLO 😉
ČESKÁ REPUBLIKA MÁ ELEKTRICKÉ ENERGIE PŘEBYTEK [odkaz] [odkaz] A DOKONCE JI VYVÁŽÍ DO ZAHRANIČÍ 😉 [odkaz]