Novinky
Opravdu za tu cenu je to prodejne ? Opravdu manzelka a deti oceni luxusni interier a priplatek oproti ostatnim MPV 200 a vice tisic ? Kolik je mladych rodin s 2 a vice detmi, kteri si koupi kompaktni MPV za 700 a vice tisic, kdyz za tu cenu je Sharan, S-Max, Galaxy - ja vim, nemaji punc BMW, ale kde ten punc najdu na tomto BMW ?
Rozdil mezi nejvyssim benzinem a dieselem se stejnou vybavou a stejnymi dynamicky parametry 230 000 ? >😁 si delaji *....stejne bych vzal benzin, protoze diesel po zkusenostech nemusim, ale ten rozdil je paradni 😄
V tabulke mate prehodene vysky a sirky aut.
Potvdzujem, co pisu viaceri, velkostou sa toto auto neda porovnavat s Galaxy/Sharan...
Naviac, pre mna to ani nie je skutocne mpv, ak to nema 5 plnohodnotnych sedadiel. Je uplna stupidita urobit akoze rodinne auto, ktore ma 4,5 sedadla +2 nudzove. Clen rodiny, ktory nebude posluchat, bude za trest sediet v 2hom rade v strede 😄.
Potvdzujem, co pisu viaceri, velkostou sa toto auto neda porovnavat s Galaxy/Sharan...
Naviac, pre mna to ani nie je skutocne mpv, ak to nema 5 plnohodnotnych sedadiel. Je uplna stupidita urobit akoze rodinne auto, ktore ma 4,5 sedadla +2 nudzove. Clen rodiny, ktory nebude posluchat, bude za trest sediet v 2hom rade v strede 😄.
Ehm,proč to nesrovnáte s Freemontem,třeba s verzi 3,6 200kw a 4x4 😄 navíc to auto má v základu 4,9m zatímco tady to BMW jen 4,5...
Aha..já zapomněl to se nehodí do krámu 😄
Aha..já zapomněl to se nehodí do krámu 😄
Troufam si tvrdit, ze tvrzení; cituji: "Řízení poskytuje znatelně méně zpětné vazby než ostatní BMW, v rámci třídy ovšem patří mezi to nejlepší. Ačkoliv jsme úplně přesně nevěděli, co dělají přední kola, líbila se nám jeho přesnost." je velmi, opravdu velmi mírné a zavádějící.
Řízení je naprosto odstrašující, má prodlevu, bez legrace, fakt, má to prodlevu, otočíš volantem a kola udělaj, co maj, jenže ne zároveň s tím, jak hýbeš volantem, ale zcela zretelně později. Je to naštěstí předvídatelný, po cca 20 km jsem už věděl, jak točit volantem, aby přední kola dělala, co chci. Ale na BMW to je pro me nepochopitelné. Označit tohle jako přesné. WTF?
Jinak souhlas se zbytkem a i me prijemne prekvapilo zpracovani vnitrku.
Jel jsem diesel verzi s AWD.
Řízení je naprosto odstrašující, má prodlevu, bez legrace, fakt, má to prodlevu, otočíš volantem a kola udělaj, co maj, jenže ne zároveň s tím, jak hýbeš volantem, ale zcela zretelně později. Je to naštěstí předvídatelný, po cca 20 km jsem už věděl, jak točit volantem, aby přední kola dělala, co chci. Ale na BMW to je pro me nepochopitelné. Označit tohle jako přesné. WTF?
Jinak souhlas se zbytkem a i me prijemne prekvapilo zpracovani vnitrku.
Jel jsem diesel verzi s AWD.
... Renault do vyssi tridy (Vel Satis, Latitude)
... VW do luxusu (Phaeton)
atd.
ale kuci z marketingu se chteji vyradit, chteji mit zastupce ve vsech segmentech, a pak to takhle dopadne ;-\
tiez mam pocit ze bmw sa pusta do vod kde ho zadupu aj "lacni nepremianti".....
az cas ukaze ci bmw urobilo dobre.... ale neprekvapilo by ma keby bmw o 5-6 rokov prehlasilo ze tieto ich MPVecka uz nedostanu nastupcov...... 😉
PS: tie zadne svetla akoby modelu 3GT z blatnikov vypadli ... len ci to bude na zakaznikov stacit.... ti v MPV triede viac ocenia praktickost... ako nejake 2 vyfuky a sportovy imidz... tu sa uz na imidz moc nehra
JEDNI jdou SMĚREM ODZADU k elektrolepšímu NA VŠECHNY 4x4 AWD [odkaz] ale Brambo už si zadokolek užil a de ODZADu Dopředu NIKROKZ5 !! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
KONTROLNÍ OTÁZKA SOUDRUZI : Má to alespoň haldex?? >😁 >😁 >😁 když už se do toho musí blejt ŽLUTEJ SAJRAJT [odkaz] ABY MOTÓR DŘÍV ODEŠEL A KÚPILI STE NOVÉ A ZASE NOVÉ A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI A KÚPILI BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ 😉
Ako uz bolo davnejsie sklonovane - "A3 Vario" sa uz nejaky ten piatok omiela na poradach a aj ked to pred par tyzdnami popreli, tak to bola len taka poza... 😄
Ale zaciatkom roka prebehli spravy o ukonceni vyroby a nasledovnik bol skrtnuty... :-!
EDIT: Nasiel som aspon toto, ale pocul cital som uz kdesi aj definitivne odpiskanie R-ka :-!
[odkaz]
Ono, ak sa paci Cinanom, tak to este chapem, ved aj 2x FL Phaeton vydrzal vo vyrobe extremne dlho... :-!
Že je tř. 2 MPV reakcí právě na béčko od mercedesu ví snad i malé děti. Ano, Audi anoncovalo, že se chystá....
Podle mého soudu bude vlna popularity SUV poměrně krátká. Naproti tomu věřím, že MPV-čka se do módy zase vrátí. Ono doslova vyhazovat peníze do vzduchu jen kvůli pochybné módě a výrazně vyšší spotřebě paliva je největší nedostatek SUV. MPV si i přes vyšší hmotnost, než má HB nebo sedan se spotřebou poradí mnohem lépe. Nehledě k bezpečnosti chodců, cyklistů a pod. při nárazu...
Musím si na Tebe dát pozor....
Vel Satis byl podobně jako Signum pokus o úkrok stranou, který nevyšel... setrvání u tradičního konceptu zkusili u PSA a bylo to o něco lepší, aspoň tedy v případě Peugeotu 607... ale dlouhodobě tam cesta taky nevedla.
Za kvalitu a prémii BMW se musí připlatit..ale tady je to docela dost.
Pokud nebudou slušné akční modely za lepší ceny , moc jich asi neprodají..v ČR minimum.
Uvidíme.
BMWMPV je trošku složitější. MPV není nijak prestižní kategorie a už v minulosti se ukázalo, že cesta dolů je snazší než cesta nahoru. Má to jen jednu vadu na kráse - člověk je pak dole.
V tomhle je Phaeton lepší případ než ten Vel Satis, protože ten byl prostě divnej a můžeme se jen dohadovat, jestli neuspěl kvůli své divnosti nebo kvůli znaku na kapotě v nevhodnou dobu.
PS: Volkswagenu se posun nahoru částečně daří, v Německu vycházejí testy, kde proti sobě stojí Passat a C-Klasse nebo Golf a A-Klasse a do podvědomí se dostává, že to eventuálně nemusí být úplná blbost. Pomáhá i Touareg, který je tou výjimkou z pravidla o nepřekročení svého stínu.
Jasně, většina si pořád řekne... ať si pro Deutsche Post bouchají co chtějí, dokud má moje eSko sedačky z nejjemnější teletiny, je mi to jedno... jenže image je běh na dlouhou trať.
A pak je tu aspekt stále rostoucích prodejů prémiovek, který sám o sobě nahlodává exkluzivitu.
Model nad Passatem nějaký smysl dává... a nakonec dával i v době uvedení Phaetonu. Otázka je, kolik prostoru zbývá mezi top Passaty a Audinami - v Evropě, při posilování prémie ve střední třídě - podle mě moc ne. Pokud Phaeton, tak primárně pro Čínu - myslím.
SUV - jaké SUV? Je tu Tiguan a je tu Touareg, mezi nimi je teoreticky prostor pro auto na úrovni Q5... ale Q5 je na úrovni toho Passatu, nad Passatem je právě ten Touareg.
Aj ked to preblesklo mediami pred asi 2 mesiacmi a pisali o podvozku A6, uz vtedy mi to prislo blbe - "dehonestovat" svoj top model podvozkom bazirujucim o triedu nizsie... 8-s
Bud v tom maju ti novinari ( a to aj Nemecki !!! ) tiez riadny zmätok, alebo fakt ten Phaeton sice bude velky, ale na nominalne "nepatricnejsiom" podvozku... Defakto nieco na sposob O I, O II >😒]
Ak im totiz staci uspech v Cine, tak tam im staci podbozok lubovolny, len ho patricne natiahnut, nech maju ti trpaslici vzadu miesta na bicyklovanie, predavat sa to bude.
Ak s tym chcu uspiet aj tu, tak s vyjadreniami o podvozku z A6 si akurat podrezali konar... :-!
Preto skor neverim tomu, ze prijde este nieco medzi Passat a Phaeton, aj ked by sa tam logicky nieco na vyplnenie medzery pytalo...