Tak je to správně. Lambo resp. jen část ze Slovenska už prostě alespoň psychologicky nebude ono. Navíc těžko zdůvodňovat přemrštěnou cenu, kterou to zase bude stát, když dělník na slovensku rozhodně nestojí tolik co v talošce. Takové ikony jako lambo a ferrari prostě musí zůstat okolo Boloně.
R32
4
Ak by som si mohol vybrať kde má byť moje auto vyrobené určite by bolo Taliansko na "blackliste" 8-s
Ladzape
3
To bude asi proto, že máte určitě mnoho zaručených informací o neschopných Italech a jejich zaostalé a mizerné strojírenské výrobě. Jojo, máte pravdu, v Itálii auta rozhodně zkonstruovat a vyrobit neumí tak dobře jako na Slovensku.
Nebo můžete nějak upřesnit, proč je u vás Taliansko na "blackliste"? :no:
R32
1
Ty si mi ale..., kde v mojom príspevku píšem, že by som chcel aby ho zmontovali na Slovensku? :-!
Na Talianov mám z osobných skúseností svoj názor (a niesom určite jediný), sú leníví, na všetko majú čas, o "kvalite" ich práce už počul asi každý... ale kvádro, topánky a voňavku musia mať tip top.
Ale niečo pravdy v tvojom príspevku bude - "v Itálii auta rozhodně zkonstruovat a vyrobit neumí tak dobře jako na Slovensku" - súhlas 😉
Nicco
2
Slovaci mi velmi pripominaju Talianov, maju rovnaky temperament, su ukecani (hlavne ti z vychodu SK), SK ma rozvinuty zapad a pomalejsi vychod, ako Taliansko priemyselny sever a polnohospodarsky juh, ceny vysoke, najma benzinu ako na SK, tak aj v I, politici typu Berlusconi/Mussolini/Tis👋Duka/Meciar/Fi… korupcia, vysoke dane, pekna priroda, pozitkarsky sposob zivota (ak na to mam) a silne narodne uvedomenie, ked su hrdi na made in slovakia a made in italy, ale vo svete to az taky zvuk nema.
Bc. Gilgith
0
Ikonou východu je Luník IX 😉
Nicco
0
Ano, kazdy ma svojich ekonomickych migrantov, neviem, preco by sme zrazu mali mat kvoty. Ked Lunici migrovali, tak miesto kvot pre vsetky krajiny, nam zaviedli viza.
hipisko
0
nepoznas talianov ak toto pises.
slovaci maju vyhodu v tom, ze nie sme az tak diverzifikovani ako taliani. A nemame az taky socializmus ako taliani. Talian zo severu je uplne iny ako talian z juhu. Talian zo severu sa ovela viac podoba na nemca, talian z juhu na greka, ci africana.
Nicco
0
Samozrejme je to podstatne vacsia krajina.
Deutsch
2
Souhlas... Zaplať pán bůh za ty dary :yes: 😄
Hugi_77
0
Tady rozhodne řeč čísel a já tipuji, že rozhodnutí o rozšíření (zrcadlení=zdvojnásobení kapacity) lakovací linky pro luxusní vozidla v Bratislavě je podpořeno z více zdrojů/produktů, než jsou jen stávající SUV...
pumpkin
3
A vyrábať Porsche na Slovensku... to už ti neprekáža? Alebo TT-čko od Maďarov? Podľa mňa väčšina ani netuší kde bolo ich auto vyrobené alebo to aspoň nepokladá za podstatné.
Ham.
6
Řada podstatných části Lamba se už dnes vyvíjí a vyrábí mimo Itálii, třeba pro Huracan převodovka v Německu, motor v Maďarsku, takže jestli by se část Urusu dělala na Slovensku na ikoničnosti Lamba by to nezměnilo ani chlup, možná právě naopak, pro řadu lidí by informace, že Urus se bouchá ve stejné továrně jako Cayenne byla spíše dobrou zprávou. Skutečnost, že výroba skutečně bude v Itálii (Rupert Stadler, šéf Audi, letí právě do Říma a zítra dopoledne tuto informaci pravděpodobně oznámí na tiskové konferenci společně s italským prime ministrem Renzim) je pouze otázka ekonomického kalkulu, italská vláda nabídla VW finanční dotaci (ve formě odpuštěných daní) na udržení výroby/pracovních míst v Itálii a VW by asi bylo hloupé, kdyby ten balík nevyužilo (80 mio. EUR za vytvoření 500 pracovních míst). Ale i když bude základní montáž v Itálii, tak opět řada podstatných dílů bude dovážená, protože Urus bude sdílet hromadu dílů s Audi Q7 nebo novou generací Porsche Cayenne nebo VW Touareg, Urus je totiž kompletně postavený na platformě MLB II, kterou vyvinulo Audi. Takže "psychologicky" to stejně nebude čistě italské auto, ale německá Q7 v kvádru od italského krejčího. 😄
Pekelná Micinka
2
No zrovna mít na motoru Made in Hungary mi prostě nepřijde prestižní, byť by byl sebelepší. Ač je pěkný, tak SUV od Lamba bych asi nechtěl, raději bych Bentley. Konečně, nebude taky sdílet tu MLB II? Aha tak [odkaz]
Ham.
0
Ano, na babu Jagu od Bentíka jsem zapomněl.
_MT_
0
I Bentley by měl mít MLB evo.
Nicco
0
Nedavno jsem cetl clanek, co vsechno z auto sveta uz Italii opustilo, toto bude asi prvni krok ITA vlady proti tomuto trendu. A je asi i mozne, ze nejakou pripravu udelaji v BA a Ital to jenom doklepne, jako nedavno u Cayenne, nebo dalsi generacu takova bude, hlavne kdyz se minou dotace a nove poskytne treba SK vlada.
Ham.
0
Ano, je to tak, italská vláda se "probudila" a zjistila, že hromada dříve italských firem (a nejen v automotive) začala vyrábět mimo Itálii a snaží se tento trend nějak zastavit. Otázka je, zda zrovna 80 mio eur za vytvoření 500 pracovních míst je udržitelná cesta (hromada peněz za relativně málo míst, byť těch 500 míst na sebe váže další u subdodavatelů a v terciální sféře).
wolff
0
Tak nepředpokládám, že pokud se tohle Lambo bude vyrábět, je ho budou bouchat stejně kvalifikovaní dělníci, jako bouchaj VW a nebo Audi na Slovensku. Takže se bude asi jednat o 500 kvalifikovaných míst.,
P.S. Taky si myslím, že podpora Italské vlády německé firmě není to pravé ořechové, ale to už tak bývá. S tím nic nenaděláme akorát s tím nemusíme souhlasit.
Nebo můžete nějak upřesnit, proč je u vás Taliansko na "blackliste"? :no:
Na Talianov mám z osobných skúseností svoj názor (a niesom určite jediný), sú leníví, na všetko majú čas, o "kvalite" ich práce už počul asi každý... ale kvádro, topánky a voňavku musia mať tip top.
Ale niečo pravdy v tvojom príspevku bude - "v Itálii auta rozhodně zkonstruovat a vyrobit neumí tak dobře jako na Slovensku" - súhlas 😉
slovaci maju vyhodu v tom, ze nie sme az tak diverzifikovani ako taliani. A nemame az taky socializmus ako taliani. Talian zo severu je uplne iny ako talian z juhu. Talian zo severu sa ovela viac podoba na nemca, talian z juhu na greka, ci africana.
P.S. Taky si myslím, že podpora Italské vlády německé firmě není to pravé ořechové, ale to už tak bývá. S tím nic nenaděláme akorát s tím nemusíme souhlasit.