Novinky
zas ta reklama :no:
Je třeba podpořit prodeje, tak se vydá tento PR článek. Najdou se i lidé, kteří na to skočí. 6 - 8 týdnů je celkem normální čekací doba u auta do výroby.
Já se tedy běžně setkávám s 12-20 (bez "prioritizace"). S 6-8 jsem se setkal jen u BMW (samozřejmě ne na produkci z USA).
Proto jsem psal, že tento článek je spíš PR na podporu prodeje. 6 - 8 týdnů je opravdu minimum.
(bez ironie) Gratuluji Škodě k zaslouženému úspěchu a přeju brzké navýšení kapacit! Tím se vytvoří na linkách spousta pracovních míst a zde znatelně ubude diskutérů.
A sobě gratuluji, že na ní nemusím mučivě čekat, neb ojetiny jsou na štěrku vždy rovnou k odjezdu.
A sobě gratuluji, že na ní nemusím mučivě čekat, neb ojetiny jsou na štěrku vždy rovnou k odjezdu.
já na hatchbach čekal od 11.12.2014 a odjížděl až 10.3.15
Ja som kombi objednal 18.2.2015 a vyrobená má byť 8.-12.6. 2015. Dodaná bude o týždeň neskôr. A to vraj pre dlhé čakacie lehoty zákaznícke autá majú v poradovníku predosť pred autami na sklad predajcov. Nezostáva iné ako Škode zablahoželať. Takéto problémy by určite radi riešili viaceré európske automobilky.
...aspon na Slovensku prakticky na kazdy model Skody. V Bratislave bol autosalon, ludia si mohli auta osahat, a Skoda vtedy davala este akysi bonus navyse (okrem inych zliav), tak ludia objednavali. Znama si objednala Rapid Spaceback, a povedali jej ze si pocka 3 mesiace...
Gilgit
To je fajn ze se Fabia dobre prodává, firme Skoda Auto a.s. (jakoz i dalsím výrobcum v Ceské Republice a na svete) je treba úspech jen prát.
Ted je otázka kdy se soudruzi za Das.Auto.cz odhodlají napsat o tom ze Skoda Auto dostala pokutu od ÚOHS. Ctenári v Nemecku si to mohli precíst jiz vcera vecer. Kdypak to svým ctenárum predlozí Das.Auto.cz
Ted je otázka kdy se soudruzi za Das.Auto.cz odhodlají napsat o tom ze Skoda Auto dostala pokutu od ÚOHS. Ctenári v Nemecku si to mohli precíst jiz vcera vecer. Kdypak to svým ctenárum predlozí Das.Auto.cz
to se nehodí do krámu, jak za komárů, píše se jen o tom o čem se smí :no:
Tak o cem chteji, ze? >😁
Že o tom nepíšou, no tak je to divný no. Není to vyvážený. Ale tak stejně o tom všichni víme, tak je to celkem fuk >😁
A kdo chce, může si založit vlastní server a tam psát jenom o fau😜aux, ne? >😁
A kdo chce, může si založit vlastní server a tam psát jenom o fau😜aux, ne? >😁
Gilgit
Tak úplne fuk to není. Jako vedoucí ceský autoweb by to zverejnit meli, a to nejen krátkou opsanou nebo agenturní zprávu. Meli by se snazit zjistit víc a informovat.
Kdyby podobnou pokutu dostal Volkswagen jako vedoucí znacka trhu v Nemecku tak by se nemecké autoweby chovaly jinak.
Jinak co to je fau😜aux nevím. V jakém to je jazyce?
>😁
Kdyby podobnou pokutu dostal Volkswagen jako vedoucí znacka trhu v Nemecku tak by se nemecké autoweby chovaly jinak.
Jinak co to je fau😜aux nevím. V jakém to je jazyce?
>😁
Gilgit
>😁 >😁 >😁
Ta sprava sa objavi niekde na menej vyraznom mieste, s niekolkodnovym oneskorenim a v case, ked je na webe statisticky najnizsia prevadzka.
Čekal jsem, že začneš klasickým no toto, ale budiž. Redakce se tě snaží připravit na tvou cestu a dovolenku na Krymu >😁 . Tam si užiješ jednostranných zpráv ažaž.
Gilgit
Vidím ze uz zase pozívás kukuricné výrobky v nadmerné míre. >😁 A ten Krym ti nejak lezí v zaludku. >😁 Na dovolenou se tám momentálne nechystám ale je tam hezky takze v budoucnosti proc ne.
Na novou zprávu ohledně porušování zákonů o hospodářské soutěži společností Škoda Auto a.s čekáme, my čtenáři, již druhý den.
Kuci já vám to teda prozradím. On to věděl už Pavlov, že když vytáhne misky, psy začnou slintat. A auto.cz taky ví, na co se začne slintat. A když se slintá tak se kliká a kouká na reklamy. A za ty je pak víc prachů. Auto.cz😒/a> :yes:
Nebojte se, již brzy se bude psát jen u úspěších IS, o tom kolik kde bylo obsazeno vesnice, jak se daří chov vembloudů a vůbec.
Popř. pokud vyhrajeme My, bude se psát o inovacích na vozech Lada, UAZ a ZIL a překročení plánu druhé pětiletky :yes😒br />
Míru zdar
Popř. pokud vyhrajeme My, bude se psát o inovacích na vozech Lada, UAZ a ZIL a překročení plánu druhé pětiletky :yes😒br />
Míru zdar
Na auto.cz o IS ale snad ne. Leda by nějaký jejich dobrovolník dal do rubriky Moje auto Toyotu Hilux s protiletadlovým kanonem na korbě.
To jako zaplatím za auto, a oni mi ho prodají až za 4 měsíce? Ta Fabka je sice hezká ale 2 roky vydržím a pak si ji koupím o několik desítek tisíc levněji v autobazaru.
Na Slovensku sa napr. na Mazdu 3 caka 6 - 8 mesiacov, podla vybavy...
Keby sa cakalo 4 hod. tak tu krabicu s trojvalcom a velkym kufrom nekupim.. 😄
Keby sa cakalo 4 hod. tak tu krabicu s trojvalcom a velkym kufrom nekupim.. 😄
To by bolo halo v redakcií keby autor článku dal titulok😒br />
"Na novú Škodu Fábiu sa čaká menej ako 5 mesiacov"
Kolega si objednal Fabii na začatku unora a začatkem kvěna mu byl zatim posunut termin na začatek červa. Puvodně měl mit auto v květnu. Navic co se doslycham neni zdaleka sam. Je dobře že se Škodovce daři. :yes😒br />
Jinak koukam a pod članky o Škodovce klasicky opět slušně nakydano od některych očekavanych mistnich dementu.
Jinak koukam a pod članky o Škodovce klasicky opět slušně nakydano od některych očekavanych mistnich dementu.
A jsou i tací, kteří na Fabii čekali jenom měsíce tři 😉 Ono záleží, co všechno si do Fabie naspecifikuješ...
Zkuste zavolat do VW salónu a přeptat se na čekačky na nového Passata. Kolega si jo objednal v únoru a v polovině května dostal info, že se může v srpnu 2016 těšit na nový vůz. Ne, není to překlep. Čekačka je, dle konfigurace, 12 až 18 měsíců.
I proto český importér stáhnul z webu, novin a billboardů všechny reklamy na Passata.
Mám trochu obavu, že s novým Superbem to bude obdobné. Už teď je to prý 8 měsíců a to se teprve začínají dodávat a prodejci tak teprve očekávají nával a zvýšený zájem v showroomech...
I proto český importér stáhnul z webu, novin a billboardů všechny reklamy na Passata.
Mám trochu obavu, že s novým Superbem to bude obdobné. Už teď je to prý 8 měsíců a to se teprve začínají dodávat a prodejci tak teprve očekávají nával a zvýšený zájem v showroomech...
Trochu nerozumiem, prečo pisete o Fabii a 4 mesiacoch, keď Octavia ma aktuálne cakacku 6 mesiacov a ani to nie je "novinka"...
VŠAK PROTO 30. KVĚTNA OTEVÍTAJÍ FABRIKU [odkaz] LIDU ABY SE MOHL SÁM ZAROBIŤ >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 REKLAMA NA KONZERVU chjo. .....
Počet kombi také ovlivní, jaký objem dílů specifických pro kombi mají nasmlouvaný/ jaké mají alokované kapacity. A kombi je o něco novější, prvotní nápor zájemců se na lhůtách typicky podepíše.