Novinky
zas ta reklama :no:
Je třeba podpořit prodeje, tak se vydá tento PR článek. Najdou se i lidé, kteří na to skočí. 6 - 8 týdnů je celkem normální čekací doba u auta do výroby.
Já se tedy běžně setkávám s 12-20 (bez "prioritizace"). S 6-8 jsem se setkal jen u BMW (samozřejmě ne na produkci z USA).
Proto jsem psal, že tento článek je spíš PR na podporu prodeje. 6 - 8 týdnů je opravdu minimum.
(bez ironie) Gratuluji Škodě k zaslouženému úspěchu a přeju brzké navýšení kapacit! Tím se vytvoří na linkách spousta pracovních míst a zde znatelně ubude diskutérů.
A sobě gratuluji, že na ní nemusím mučivě čekat, neb ojetiny jsou na štěrku vždy rovnou k odjezdu.
A sobě gratuluji, že na ní nemusím mučivě čekat, neb ojetiny jsou na štěrku vždy rovnou k odjezdu.
já na hatchbach čekal od 11.12.2014 a odjížděl až 10.3.15
Ja som kombi objednal 18.2.2015 a vyrobená má byť 8.-12.6. 2015. Dodaná bude o týždeň neskôr. A to vraj pre dlhé čakacie lehoty zákaznícke autá majú v poradovníku predosť pred autami na sklad predajcov. Nezostáva iné ako Škode zablahoželať. Takéto problémy by určite radi riešili viaceré európske automobilky.
...aspon na Slovensku prakticky na kazdy model Skody. V Bratislave bol autosalon, ludia si mohli auta osahat, a Skoda vtedy davala este akysi bonus navyse (okrem inych zliav), tak ludia objednavali. Znama si objednala Rapid Spaceback, a povedali jej ze si pocka 3 mesiace...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
to se nehodí do krámu, jak za komárů, píše se jen o tom o čem se smí :no:
Tak o cem chteji, ze? >😁
Že o tom nepíšou, no tak je to divný no. Není to vyvážený. Ale tak stejně o tom všichni víme, tak je to celkem fuk >😁
A kdo chce, může si založit vlastní server a tam psát jenom o fau😜aux, ne? >😁
A kdo chce, může si založit vlastní server a tam psát jenom o fau😜aux, ne? >😁
Gilgit
Gilgit
Ta sprava sa objavi niekde na menej vyraznom mieste, s niekolkodnovym oneskorenim a v case, ked je na webe statisticky najnizsia prevadzka.
Čekal jsem, že začneš klasickým no toto, ale budiž. Redakce se tě snaží připravit na tvou cestu a dovolenku na Krymu >😁 . Tam si užiješ jednostranných zpráv ažaž.
Na novou zprávu ohledně porušování zákonů o hospodářské soutěži společností Škoda Auto a.s čekáme, my čtenáři, již druhý den.
Gilgit
Kuci já vám to teda prozradím. On to věděl už Pavlov, že když vytáhne misky, psy začnou slintat. A auto.cz taky ví, na co se začne slintat. A když se slintá tak se kliká a kouká na reklamy. A za ty je pak víc prachů. Auto.cz😒/a> :yes:
Nebojte se, již brzy se bude psát jen u úspěších IS, o tom kolik kde bylo obsazeno vesnice, jak se daří chov vembloudů a vůbec.
Popř. pokud vyhrajeme My, bude se psát o inovacích na vozech Lada, UAZ a ZIL a překročení plánu druhé pětiletky :yes😒br />
Míru zdar
Popř. pokud vyhrajeme My, bude se psát o inovacích na vozech Lada, UAZ a ZIL a překročení plánu druhé pětiletky :yes😒br />
Míru zdar
Na auto.cz o IS ale snad ne. Leda by nějaký jejich dobrovolník dal do rubriky Moje auto Toyotu Hilux s protiletadlovým kanonem na korbě.
To jako zaplatím za auto, a oni mi ho prodají až za 4 měsíce? Ta Fabka je sice hezká ale 2 roky vydržím a pak si ji koupím o několik desítek tisíc levněji v autobazaru.
Na Slovensku sa napr. na Mazdu 3 caka 6 - 8 mesiacov, podla vybavy...
Keby sa cakalo 4 hod. tak tu krabicu s trojvalcom a velkym kufrom nekupim.. 😄
Keby sa cakalo 4 hod. tak tu krabicu s trojvalcom a velkym kufrom nekupim.. 😄
To by bolo halo v redakcií keby autor článku dal titulok😒br />
"Na novú Škodu Fábiu sa čaká menej ako 5 mesiacov"
Kolega si objednal Fabii na začatku unora a začatkem kvěna mu byl zatim posunut termin na začatek červa. Puvodně měl mit auto v květnu. Navic co se doslycham neni zdaleka sam. Je dobře že se Škodovce daři. :yes😒br />
Jinak koukam a pod članky o Škodovce klasicky opět slušně nakydano od některych očekavanych mistnich dementu.
Jinak koukam a pod članky o Škodovce klasicky opět slušně nakydano od některych očekavanych mistnich dementu.
A jsou i tací, kteří na Fabii čekali jenom měsíce tři 😉 Ono záleží, co všechno si do Fabie naspecifikuješ...
Zkuste zavolat do VW salónu a přeptat se na čekačky na nového Passata. Kolega si jo objednal v únoru a v polovině května dostal info, že se může v srpnu 2016 těšit na nový vůz. Ne, není to překlep. Čekačka je, dle konfigurace, 12 až 18 měsíců.
I proto český importér stáhnul z webu, novin a billboardů všechny reklamy na Passata.
Mám trochu obavu, že s novým Superbem to bude obdobné. Už teď je to prý 8 měsíců a to se teprve začínají dodávat a prodejci tak teprve očekávají nával a zvýšený zájem v showroomech...
I proto český importér stáhnul z webu, novin a billboardů všechny reklamy na Passata.
Mám trochu obavu, že s novým Superbem to bude obdobné. Už teď je to prý 8 měsíců a to se teprve začínají dodávat a prodejci tak teprve očekávají nával a zvýšený zájem v showroomech...
Trochu nerozumiem, prečo pisete o Fabii a 4 mesiacoch, keď Octavia ma aktuálne cakacku 6 mesiacov a ani to nie je "novinka"...
VŠAK PROTO 30. KVĚTNA OTEVÍTAJÍ FABRIKU [odkaz] LIDU ABY SE MOHL SÁM ZAROBIŤ >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 REKLAMA NA KONZERVU chjo. .....
Počet kombi také ovlivní, jaký objem dílů specifických pro kombi mají nasmlouvaný/ jaké mají alokované kapacity. A kombi je o něco novější, prvotní nápor zájemců se na lhůtách typicky podepíše.