Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Praga R1R navštívila vydavatelství Czech News Center (+video)

15 komentářů

ml_ml_ml
Můžete prosím uvést zrdoj fotografií? Nejsou totiž z CNC ale z technické na Bohdalci a byly zveřejněné již včera jiným médiem.
Ondřej Chamilla
Zdroj fotek je v textu - fotografie pořídil Michal Švaněk.
MariAchi
A jakej to ma zvuk?
A jak s tim jezdi v provozu - v zacpach a tak? Netrpi tim spojka a dalsi organy? Aby se to nemuselo po prijezdu do Brna z Prahe repasovat...
Ondřej Chamilla
Auto je naddimenzované, s podobnými věcmi prý problémy nejsou, i když jde pouze o testovací prototyp.
Huben
když vidím ten otvor kama se dostat do vozu,tak na něj můžou zapomenout čeští milovníci piva 😄 ale jinak je to paráda a tleskám :yes:
cobra.s
Co to je kama ty hotentote!? :no:
Bully_
"Kama"= hovorove casto uzivane "kudy". Kdyz jsi tak citlivy na spisovnou cestinu, tak si ve svem textu oprav jednu opravdovou hrubku: "Hotentot" se jako prislusnik naroda pise s velkym "H" 😉
Huben
Rozšiř si obzory a pak něco piš. Díky 😄
MariAchi
Ze se s tim hnusavcem bavite, toto je byvaly nick mutant, ktery za svoje chovani uz x-krat dostal BAN. A mel by ho dostat natrvalo...
Hotwire
nejaky Holdenov kamos? >😒]
holden_holden
koukam ze ty si taky z balkanu
Aris
Ve středu v podvečer jsem jej potkal v serpentýnách za Štěchovicema. Jak rychle se proti mě ze zatáčky vyřítil, stejně rychle zmizel. A ten zvuk... Vidět něco takového v běžném provozu je jako zjevení.
To jste byli vy, nebo ho testovala jiná redakce ?
Ondřej Chamilla
Auto ještě není dostupné k našemu testu, zatím najíždí testovací kilometry 😄
boost.
A vždyť Rejlek už ho projížděl, ne?
rokyta.p
zajímavý stroj , volant už je na mě trošku moc, zbytek ale paráda :yes: