Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo MiTo RIAR: Pouze pro věrné příznivce

22 komentářů

zlysoused
a těm jeho kukadlům prostě nemůžu přijít na chuť. Zlatá 159.
RS
Na obrázku je pěknej, ale živě je ještě hezčí. Jenom bych volil červenou, ta pseudočerná tak lákavá není.
Navtech
Já taky ne a těch 46 lidí budou plácat dohromady s odřenejma ušima.
euro89
znovu a znovu mě přesvědčuješ, že o italských autech i jejich zákaznících víš velký hov*o :no:
zlysoused
No nevím, já mám pro italy celkem slabost, měl jsem i jednu Lancii. Ale tohle MiTo prostě nemůžu pobrat. 159, GT, Brera, 147 i stále 166 jsou nádherný auta. Dokonce i nová Delta mi přijde sympatická, ikdyž mám trochu problém s předním převisem. Ale Míťa ne.
Navtech
Což je mi úplně buřt a jsem rád, že po asi 6 italech jsem vystřízlivěl. Ještě jeden šrot se mi válí ve stodole, nechceš na něm něco spíchnout?
jurajos
Ten kto robil tie fotky by mal predať foťák a skúsiť trebárs záhradníčiť. 8-s
Mito vyzerá ako keby moc krásy nepobralo, ale na živo je to o x-levelov lepšie. Minimálne v červenej.
Tak s timhle souhlasim... Rozhodně tady na fotkách vypadá hodně divně, přestože je to velice sympatické auto...
prejt
Alfa MiTo je hezká v bílé nebo červené, takto vypadá spíš jako zakamuflovaný koncept.
euro89
tak to je pecka... docela teď závidim členům Registro Italiano Alfa Romeo, že maj tuhle jedinečnou možnost...
RS
To by mě zajímalo co je na tom peckovýho. Nic tak užasnýho na tom nevidim 😉
gld
mať auto so 46 kusovej série s tvojim menom na plakete v interiéri? hmm, mne to príde dosť fajn 😄
Navtech
Tu ti nechám udělat u nás v Tesku. Je to sice dobrej marketing, ale ještě to neni důvod k nějakýmu překotnýmu jásotu. Snad jedině, když si do toho bezmezně zamilovanej, nebo fanatik.
PietroLM
ak si členom r.i.a.r. tak "bezmezně zamilovanej" a "fanatik" do alfy musíš byť..

a btw ktorá služba v tesku poskytuje gravírovacie služby?
Navtech
Služba "stánek" v Tesku na Zličíně, ale to máš asi daleko 😉
ethicon
nerozumiem načo tu niektorí ludia chodia "smradit" s názormy o ktoré tu nikto nestojí..a to ešte chronicky (navtech, RS , 507) chodte si obdivovať škodovky vw a iné skvosty dizajnu >😒]
Navtech
Nojo, těžko takhle z oleje poznáš, že chce někdo ejakulovat v soukromí. Příště dej vědět 😉
RS
Za to ty jsi tady k nezaplacení a jako bonus zcela mimo mísu.
:yes: 😉 Neotravuj.
euro89
ještě Ti v tom seznamu chybí "gti" a byl by to pěknej čtyřlístek totálních čůr*ků.. :no: nechápu, proč tyhle lidi choděj na diskuze o italskejch autech... přijde mi, že chtěj vždycky jen buzerovat a vyprovokovat hádku... :no: :no:
Tak ak zbadajú verní ľudia Alfy Romeo a teda tí, ktorým sa páči, tak sa pogrcajú. :no: :no: :no: :no:
pogrcaj sa sám :no: