Novinky
zlysoused
0
a těm jeho kukadlům prostě nemůžu přijít na chuť. Zlatá 159.
RS
0
Na obrázku je pěknej, ale živě je ještě hezčí. Jenom bych volil červenou, ta pseudočerná tak lákavá není.
Navtech
0
Já taky ne a těch 46 lidí budou plácat dohromady s odřenejma ušima.
euro89
0
znovu a znovu mě přesvědčuješ, že o italských autech i jejich zákaznících víš velký hov*o :no:
zlysoused
0
No nevím, já mám pro italy celkem slabost, měl jsem i jednu Lancii. Ale tohle MiTo prostě nemůžu pobrat. 159, GT, Brera, 147 i stále 166 jsou nádherný auta. Dokonce i nová Delta mi přijde sympatická, ikdyž mám trochu problém s předním převisem. Ale Míťa ne.
Navtech
0
Což je mi úplně buřt a jsem rád, že po asi 6 italech jsem vystřízlivěl. Ještě jeden šrot se mi válí ve stodole, nechceš na něm něco spíchnout?
Ten kto robil tie fotky by mal predať foťák a skúsiť trebárs záhradníčiť. 8-s
Mito vyzerá ako keby moc krásy nepobralo, ale na živo je to o x-levelov lepšie. Minimálne v červenej.
Mito vyzerá ako keby moc krásy nepobralo, ale na živo je to o x-levelov lepšie. Minimálne v červenej.
tak to je pecka... docela teď závidim členům Registro Italiano Alfa Romeo, že maj tuhle jedinečnou možnost...
To by mě zajímalo co je na tom peckovýho. Nic tak užasnýho na tom nevidim 😉
mať auto so 46 kusovej série s tvojim menom na plakete v interiéri? hmm, mne to príde dosť fajn 😄
Tu ti nechám udělat u nás v Tesku. Je to sice dobrej marketing, ale ještě to neni důvod k nějakýmu překotnýmu jásotu. Snad jedině, když si do toho bezmezně zamilovanej, nebo fanatik.
ak si členom r.i.a.r. tak "bezmezně zamilovanej" a "fanatik" do alfy musíš byť..
a btw ktorá služba v tesku poskytuje gravírovacie služby?
a btw ktorá služba v tesku poskytuje gravírovacie služby?
Služba "stánek" v Tesku na Zličíně, ale to máš asi daleko 😉
nerozumiem načo tu niektorí ludia chodia "smradit" s názormy o ktoré tu nikto nestojí..a to ešte chronicky (navtech, RS , 507) chodte si obdivovať škodovky vw a iné skvosty dizajnu >😒]
Nojo, těžko takhle z oleje poznáš, že chce někdo ejakulovat v soukromí. Příště dej vědět 😉
Tak ak zbadajú verní ľudia Alfy Romeo a teda tí, ktorým sa páči, tak sa pogrcajú. :no: :no: :no: :no: