Profi
FOFO
2
je to zajímavé ale vetšina firem to asi vidí jinak
Přejít do diskuze
Článek dobrý, ale motor VW BiTDI 2.0 je čistá tragédie. Do 150.000 km celkem OK, pak ale začne stoupat spotřeba oleje, klesat výkon a ve 180.000 je zralý na výměnu. Moje zkušenost je z Multivanu, rodinné auto, žádné velké honění, jízda většinou v rámci limitů. Za 4 roky motor kaput. Bohužel se pak i blbě prodává. V těžkém Crafteru musí jít do kytek ještě dřív. S tímhle motorem se koncern fakt nevyznamenal. 😒 Jinak terénní schopnosti právě Multivanu (měl jsem 4Motion s uzávěrkou) bych nepřeceňoval. Hlavní jsou pneu a s běžnými zimními či nedejbože letními to na žádné velké skotačení, ať už ve sněhu nebo v blátě opravdu není. I když vždycky lepší než jen předokolka.
...zase kopec chyb 8-s
Za toto sice nemoze nikto z redakcie ACZ, ale z platku Profi-Auto, takze nebudem tu nejako riesit kritiku, vypisem len par veci, ktore mi na 1. pohlad prastili do oci😒br /> ..."najsilnejsi motor BiTDi 120 kW"... - a pritom je jasne, ze jeho najsilnejsia verzia v uzitkovych variantach je ako sa aj nizsie uvadza 132kW... 8-s
..."posledna generacia spojky Haldex 4. generacie..." - no, tak pani budicek, uz je tu s nami nejaky ten piatok PIATA ... 😉 ( aj ked prave vdaka technickemu rieseniu 4.g. ju povazujem za lepsi system ! )
Takze az na tieto detaily, dakujeme za clanok, ktory by mohol potencialnym zaujemcom dat nejake to voditko pri vybere podobneho auta s pohonom 4x4...
Za toto sice nemoze nikto z redakcie ACZ, ale z platku Profi-Auto, takze nebudem tu nejako riesit kritiku, vypisem len par veci, ktore mi na 1. pohlad prastili do oci😒br /> ..."najsilnejsi motor BiTDi 120 kW"... - a pritom je jasne, ze jeho najsilnejsia verzia v uzitkovych variantach je ako sa aj nizsie uvadza 132kW... 8-s
..."posledna generacia spojky Haldex 4. generacie..." - no, tak pani budicek, uz je tu s nami nejaky ten piatok PIATA ... 😉 ( aj ked prave vdaka technickemu rieseniu 4.g. ju povazujem za lepsi system ! )
Takze az na tieto detaily, dakujeme za clanok, ktory by mohol potencialnym zaujemcom dat nejake to voditko pri vybere podobneho auta s pohonom 4x4...