Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Touareg Lux Limited: Pouze pro severoamerický trh

29 komentářů

Klaudius
>😁 >😁 >😁
Klaudius
Ja si postavím vlastnú, predstava už je. 😉
RS
Kdyby takto vzeral tento Tuareg, tak by šéf VW spáchal sebevraždu 😉
Ada je zase tady
Toto je narozdil od benzinoveho hybridu opravdu ekologicke auto! :yes:
Navtech
Nojo, musíš si koupit takovou káru, kde ty mantinely jsou hodně od sebe 😉
Klaudius
Zase medzi mantinelmi....ja čakám, kedy prerazíš vlastnú stopu. >😁
Navtech
Já jsem spokojenej s nabídkou prodejce, zase nejsem vyšinutej >😁
Klaudius
No vidíš, keby tak vzeral tento Toareg, nepoveal by som ani slovo...
Klaudius
Tak si daj postaviť auto na mieru, individuálny návrh, povedzme za 250 tisíc Eur to šité pre Teba... 😄
Klaudius
Čo by som čakal? Povedzme priehrštie chómových doplnkov, vymakanejšie audio a DVD, poriadny šíber, rezervu zvonka na zadných dverách. Odlíšiť sa poriadne, nie tak ako to robí aj tá najtuctovejšia značka...
Navtech
To si mě s někým pleteš. Pro mě žádná individuální vizualizace, velký auta a podobný věci nejsou zbytečný. Rád si připlatim za to, co se mi líbí, nebo chci, protože žít v šedivym světě průměrnosti mě nebaví. 😉
Klaudius
Myslíš až taký ako Ty? Tak vysoko ja nerúbem... >😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
RS
Mám vytlučené oči, cestou domů jsem dnes potkal černé BMW X5 s pražskou značkou. Zelenozlatá zrcadlová skla, na bocích horúcé plameny, zadní bílé supertuningové lampy, velké přítlačné křídlo nad pátými dveřmi a zlaté doplňky (cca 24 karátů) včetně luxusních lemů blatníku. Škoda, že jsem musel odbočit z průtahu, kochal bych se za ním déle :yes: Tento vůz doporučuje vidět 4 z 5 očních lékařů
kuko
no to snad nepotřebuje ani Guru a Apoštol, a přesto jsme tím oblažováni každý týden >😒]
kuko
hele hele, co máš proti okresu Rimavská Sobota? :-!
vrkuboy
Gulášek s pěti?
vrkuboy
Je fakt, že méně je někdy více 😉 Touareg určitě nepotřebuje obhajovát dlouhýma větama.
Dinar
Marketing? >😁 😉
Moje žena UMÍ! >😁
GTI
Ta dvě slova ovšem zákonem jsou. I tvým 😉
vrkuboy
Velice hodnotný příspěvěk 😄 Kdo se napíchnul na GTI-ho profil? Dve slova... to nemůže být on >😁
Navtech
Možná, že jsi spíš příliš velký suchar 😉
Dinar
Tak už to u různých limitovaných edic bývá, jiné čalounění, plaketka na autě, a co bys čekal? V tomto případě to má asi ten smysl, že jde o dýzl v Touaregu pro U.S. trh, tak aby si tam toho vůbec někdo u léta prodávaného modelu všiml.
GTI
A cos jako čekal, že bude Touareg upravenej na vizáž á la koleos? Jde přece o to, že se VW velmi mile uchází o přízeň v Americe. No jen si představ, že by sis šel koupit jedno Téčko a zjistil si, že ti ho VW udělal přesně na potřeby tvého okresu - Rimavská sobota. Vždyť ty bys byl v mrákotách ještě v... neděli >😁 😉
Jozki
Co konkretne VW vie ? To "nic" predat. A to je v biznise dolezite. 😉
Klaudius
Čo konkrétne? Vynoviť trochu auto odlišnými materiálmi a nejakými drobnosťami? Alebo mi niečo ušlo? 😄 Nič nové pod slnkom teda...
GTI
:yes: VW umí.
Klaudius
Inak nič výnimočné na tom aute nevidno, proste trochu odlišný od bežného, laik to ani nezaregistruje.