Testy
Až nečakane pozitívne hodnotenie, Ibiza už nie je najmladšia a ten facelift nevyzeral zásadný, zdá sa ale, že Seat sa zameral viac na podstatu než na efekt. Zaujímavá je paleta motorov, taký výber motorizácií, najmä benzínových asi nemá žiadny konkurent: od atmo trojvalca po 1,8TSI, naviac je (asi len krátkodobo) na výber medzi R3 a R4 s podobným výkonom. V tejto súvislosti jedna otázka na redaktora: ako by si po skúsenosti s novým 1,0TSI volil benzínovú motorizáciu: nový a o niečo výkonnejší trojvalec, alebo kultivovanejší starší štvorvalec?
Jestli mne zrak nešálí, tak tam je i ta silnější jednadvojka, ne? 😄 81kw verze. Bojím se, že ty čtyřválce budou za chvíli v této třídě pasé 😒
1.0 tsi uz prichadza aj do leonu.... mame ich aj v golfe a podla mna coskoro uz uplne nahradia tie starsie 1,2ky tsi ... je to asi len otazka casu.....
uprimne... kupil by si si auto s litrovym trojvalcovym turbom do mesta?
uprimne... kupil by si si auto s litrovym trojvalcovym turbom do mesta?
Zcela upřímně nevím. Musel bych se s auty projet hned po sobě, ale celkově co si pamatuji z jízdy s 1.2 TSI, tak by mi asi stále víc seděl čtyřválec.
SEAT to vzal od podlahy, když jsem viděl článek tak jsem se dokonce lekl že mi nějak utekla nová generace. Asi i proto jsem v interiéru čekal víc než fialové rámečky kolem ventilace... optikou faceliftu ale ok.
ešte pred nedávnom som v kľude písal, že na smarte mam 150 a zatial v poho, dnes už to povedať nemôžem, odišiel valec. Ako som pozisťoval, 150 býva väčšinou u smarta konečná. Dá sa síce povedať, že to auto nie je dimenzované na dlhý nájazd, ale niečo to o životnosti nadopovaných turbo trojvalcov napovedá.
seat je celkem v pohode, ani se na noveho dlouho neceka, jako treba na fabii, jinak to muze byt fajn auto, otazkou je jak dlouho... ;-\
Mne do auta v zivote 3-valec nepojde, kupim jedine 4-valec a kupim u toho, kto to bude ponukat.
Vypadá fakt pěkně, jak zvenku, tak konečně i zevnitř. Kdo ale může chtít připlácet min 10 000 za tříválec??? A 80 000 za diesel?
Je pořád Ibiza taková "sportovněji" lazená? Co materiály?
Ještě by mne zajímalo, jak dlouho se počítá s udržením nabídky motorů 1.2TSI, když jim cenově i výkonnostně konkurují nové 1.0TSI? Radíte zájemcům rychle koupit Ibizu, nebo ještě chvíli jednadvojka v nabídce vydrží?
P.s. Co ta fialová zrcátka proboha? >😁
Jinak stále je sportovněji laděná, určitě mnohem víc než Fabia či Polo. Podle nás v nabídce dvanáctistovka ještě vydrží, ostatně Fabia ji bude mít také ještě docela dlouho.
Materiály v interiéru jsou teď rozhodně lepší a celkově auto nepůsobí zastarale.
Jsem rád, že si Ibiza drží sportovnější charakter, za to palec :yes:
trosku sa obavam ako to bude ked tie stvorvalcove 1,2ky tsi skonca.... lebo predstava ze to bude mat len taketo pidi motorceky je desiva ..... najviac mi tu vsak chyba klasicka atmosfera --- nieco ako bola ta 1,4ka 63kw ktora bola vyborna.... kamarat ju ma v pole rocnik 2010 .... a do mesta je to zlaty a nesmrtelny motor :yes:
u novych tsi mam velke obavy o zivotnost v mestkych podmienkach
Někdo, kdo nic jiného nezná 😉
V zásadě nikdo nepřichází s kompletně novou generací. Vyjma Fabie, která ovšem jen maže starý dluh předchozí 3/4 generace, a i20, který musel přijít s evropským modelem.
Corsa i Polo zůstali při starém...