Novinky
... dneska už je všechno SUV >😒]
Puvodni Rko fungovalo celkem dobre, ale melo dva zakladni problemy: a) design byl extremne nudny a b) strasidelna hmotnost jeste akcentovana zastaralou nabidkou motoru.
Vysledkem bylo auto vhodne opravdu jen pro ty co vzdali svuj zivot a cele se obetuji rodine. Coz jak se ukazalo byla v potrebne prijmove skupine mensi skupina nez marketeri Mercedesu doufali.
Predpokladam, ze nove Rko bude resit oba dva problemy a snazit se byt praktickym rodinnym vozem se kterym bude zaroven alespon trochu radost jezdit a bude se na nej dat koukat.
Vysledkem bylo auto vhodne opravdu jen pro ty co vzdali svuj zivot a cele se obetuji rodine. Coz jak se ukazalo byla v potrebne prijmove skupine mensi skupina nez marketeri Mercedesu doufali.
Predpokladam, ze nove Rko bude resit oba dva problemy a snazit se byt praktickym rodinnym vozem se kterym bude zaroven alespon trochu radost jezdit a bude se na nej dat koukat.
Mám tu faceliftovanou prodlouženou verzi a rozhodně sem život nevzdal 😉 exteriér se mi líbí podstaně víc než kdejaká novinka, starší verze se mi zepředu vůbec nelíbila... Oceňuju sedačky, Airmatic, motor, ta palubovka je asi největší piha na kráse... Je škoda, že tohle auto od začátku nevypadalo takhle a faceliftem neudělali interiér, který se po půl roce objevil v GL...
potom se ale spřáhla s rendlíkem :no: :no: :no:
Jinak Rka v jeho původní podobě mi přijde škoda, přišlo mi to jako sympatický auto. Takový jako mnohem míň arogantní, než GL😊