Novinky
holden_holden
3
nechal patentovat system na detekci retardu, protoze to nikdo jinej nekoupi
Provocateur
5
Škoda, že ten systém na detekci retardů nezavedli i zde, pak by sis zde už ani neškrtl.
holden_holden
1
nauc se vyjadrovat k clanku a neutocit na ostatni diskutery. je to velmi neslusne
_Karel_
4
Zato ty jsi vzorem slušnosti. Počínaje "zežvejkaným vandráken" a konče označováním majitelů VW za retardy.
holden_holden
1
videl si nekdy toho vandraka? zezvejkany hadry jak kdyby chrapal nekde na salasi mezi ovcema a vandruje po svete tak co se ti nezda? jo a na holice by mu meli dat
3_diamanty
1
:yes:
Provocateur
2
Cosworthe, ty jsi ten poslední, kdo tady může kázat o slušnosti. Neslušné je především útočit na někoho za jeho zády a kdo se tady nemuže bránit.
holden_holden
0
jezis tak mu utikej prezehlit sacko a klidne mu u toho olizni rekto. pro mne je to slovenskej zezvejkanej vandrak co pouze brakuje vymyslene a sklada z toho designovy odpad. stejne jako pro mne bude kim kardashian hnusna tlusta negerka tak pro tebe to muze byt treba bohyne krasy.
3_diamanty
1
:yes:
Na Slovensku to bude pískať NON-STOP >😁 ...a to retardéry ani nepotrebujeme
a dokonce v mnohem lepší variantě - pozná retardér, spočítá vzdálenost a automaticky ubere tlak v hydropneumatice čímž náraz retardéru eliminuje. Někde jsem viděl i video na kterém byla ta funkce vidět. Doporučuju všem vyzkoušet v praxi, funguje to až neuvěřitelně dobře. Hnůjdaj se může jít zahrabat - nepotřebuju na retardér upozorňovat, nejsem slepej, mě vadí ten zbytečný náraz nebo nutnost přeplížit se přes retardér krokem. A to jejich polovičatý systém vůbec neřeší.
Mimochodem, C6 je nejpohodlnější auto jaké snad na trhu existuje. Mnohem dražší BMW a MB nemají ani zdaleka tak propracované podvozky.
Mimochodem, C6 je nejpohodlnější auto jaké snad na trhu existuje. Mnohem dražší BMW a MB nemají ani zdaleka tak propracované podvozky.