Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Honda Civic Type S doplní extrémní verzi Type R

Honda chystá pro chystaný Civic X. generace dvě sportovní verze. Mezi hardcore Type R a běžnými modely se objeví ještě univerzálnější varianta Type S.
Zpět na článek
22. 6. 2015 09:42
Avatar - TeeJay
22. 6. 2015 09:42
Logický krok
V okamžiku, kdy má sportovní verze výkon 300 koní a standardní nabídka končí na 140-150 k, se to zdá logické. Na druhou stranu logika není zrovna to, co by Hondu proslavilo. >:D

Tedy věřím, že je to pravda. Mimochodem - někde jsem četl, že by evropský, tedy vlastně globální :-) Civic 5D měl být až po B sloupek shodný s kupé a kupé má prý být "nearly identical" s touhle žabičkou. Takže to bude "cajk". :yes:
Rozbalit vlákno
2
22. 6. 2015 13:04
Re: Logický krok
Presne, ty top verze sice zujmou na papire a na plakate, ale realne na ceste je uvidis jen nekde v okoli dealerstvi, pokud vubec.
Civic s turbem na dvou stovkach koni je uz zajimavejsi predstava :yes:
22. 6. 2015 16:05
Re: Logický krok
To ze bude "nearly identical" bylo uz nekde videt na spionaznich fotkach, snad jen ty diry na mlhovky budou mensi >:D . Maska, svetla snad uplna shoda, jsem zvedav. Zajimave bude to 5D, dnes s hatchem se da docela pracovat, ale co liftback, z toho uz asi dnesni Type-R neudelaz. Jsem proto zvedav, jak bude vypadat Type-S a z ceho nakonec bude Type-R ;-) Proste se z toho liftu uz Type-R moc nedokazu predstavit.