Novinky
Magister
3
Souhlasím.... je to takové opuchlé hov*no....podobně necitlivé jako u toho Fiatu nebo kdysi Fabie combi první generace.
Přejít do diskuze
Ten Logan by Ti slušel. Jen si myslím, že kdyby místo znaku MINI byl KIA, to byla najednou krásná žabička rosnička a úžasná stylovka a nádhera jako všechny modely této značky.
ale vážně: Je to hrůza, kýčovitý design, nesmyslné rozměry a jako bonus mizerné využití vnitřního prostoru. Všechno v naprostém rozporu s myšlenkou původního Mini. Tohle si může koupit snad leda nějaká americká bukvice.
A Fiat 500 a jeho xxl deriváty je to samé v bledě modrém :no:
A Fiat 500 a jeho xxl deriváty je to samé v bledě modrém :no:
Díky za info. Je to celkem zajímavé, zatímco modely s podélně uloženým motorem používají převodovky ZF, modely s příčnou zástavbou budou mít Aisin... přitom ZF má v nabídce nový 9 st. automat... Pravda ale je, že tahle novinka ZF je často kritizovaná, že by to BMW vyřešilo takhle rázně... >😒] to je otázka
Mně tedy přijdou uživatelé MINI jako taková zvláštní kategorii lidí už teď >😒] (bohužel pro auto)
tie zadne svetla su strasne.. snad este horsie, ako na novych X modeloch od BMW alebo novej 1tke.. Vyzera to ako nejaka korejska zlatanina... fuj!
i keď som možno v minorite. zaujímavé dizajnérske detaily.
kandidát na auto, ktorého zberateľská cena bude časom rásť. či už len ako "exot" v zbierke
kandidát na auto, ktorého zberateľská cena bude časom rásť. či už len ako "exot" v zbierke
spredu rozcapena zaba ... zboku gravidny jazvecik a zozadu mimikra tropickeho motyla v pozicii maskovania sa pred predatorom... interier opat v style pinballu a la lego basic .. oplastovanie kol priserne
cele je to nesurode... taky kockopes ;-\ ... mam rad auta z britanie ale toto je hruza.... a vynimka... navyse je to uz moc velke.... snad vacsie ako fabia combi.... pritom zrovna prakticke mi to aj tak nepride....
predosly clubman mal zadne svetla stihle a orientovane na vysku po vzore davneho predka a aspon ctil trosku tradiciu a bola tam snaha o cerpanie z historie.... tieto na sirku orientovane ovalne vajcoidne akoze svetla mi tu jednoducho nepasuju.... kde sa podela krasa stareho mini? lebo tento maxipes je uz ozaj out
kolko ludi tolko chuti.... u mna charizma styl a elegancia.... 3 body z 10 ... aj logan mcv je krajsi
cele je to nesurode... taky kockopes ;-\ ... mam rad auta z britanie ale toto je hruza.... a vynimka... navyse je to uz moc velke.... snad vacsie ako fabia combi.... pritom zrovna prakticke mi to aj tak nepride....
predosly clubman mal zadne svetla stihle a orientovane na vysku po vzore davneho predka a aspon ctil trosku tradiciu a bola tam snaha o cerpanie z historie.... tieto na sirku orientovane ovalne vajcoidne akoze svetla mi tu jednoducho nepasuju.... kde sa podela krasa stareho mini? lebo tento maxipes je uz ozaj out
kolko ludi tolko chuti.... u mna charizma styl a elegancia.... 3 body z 10 ... aj logan mcv je krajsi