Novinky
Pekelná Micinka
1
Tak to nechápu. Zrovna tohle by se mohlo prodávat dobře. I když je tu velká konkurence, to ano. Vypadá trochu jako Elantra, kterých jezdí docela dost, ale bez takových těch korejských dotočených linií. Myslím, že to je škoda.
Aoyagi
0
Snad se nějak "vymlouvali" na to, že si tu nechtějí konkurovat sami sobě (Opelu).
Nicco
1
Z profilu je to cista Astra J sedan, nevim k cemu by to v Evrope bylo
skoda ze v europe nebude... ale tak neprekvapuje ma to ... kto chce zaujimave auto.... hold musi dnes uz do ciny alebo do statov.... paci sa mi.... :yes😒br />
suhlas s micinkou ... silueta je podobna tej ako ma elantra alebo este mozno skor kia k3 [odkaz] ..... a to su vo svete moc uspesne vozy :yes:
suhlas s micinkou ... silueta je podobna tej ako ma elantra alebo este mozno skor kia k3 [odkaz] ..... a to su vo svete moc uspesne vozy :yes:
Nový Cruze nemá víceprvkovou zadní nápravu.
V tiskové zprávě se mj. píše😒br /> A torsion beam rear axle on L, LS and LT models; and an enhanced Z-link design on Premier. It helps deliver a more balanced driving e😜erience, as the rear suspension better follows the lead of the front suspension.
[odkaz]
Vylepšený Z-link má i nová Astra K - GM tak v Americe nazývá Wattův přímovod.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
V tiskové zprávě se mj. píše😒br /> A torsion beam rear axle on L, LS and LT models; and an enhanced Z-link design on Premier. It helps deliver a more balanced driving e😜erience, as the rear suspension better follows the lead of the front suspension.
[odkaz]
Vylepšený Z-link má i nová Astra K - GM tak v Americe nazývá Wattův přímovod.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Trošku bych se bál kvality, jako u všech korejců atp., jsou to "nebezpeční žrouti" s trochou nadsázky. Raději bych volil ojetý mercedes E, který se dá sehnat zajetý v solidním stavu za přijatelné peníze v super výbavě. Toť můj názor.
Předchozí generace se mi líbila nesrovnatelně více. Tohle má nebezpečně "hyundoidní" tendence - hlavně ta vlna na předním blatníku a přehnaně skloněná kapota mi zase připomíná UFO od Hondy.... ;-\ :no: Nová Astra, jezdící na stejném podvozku je nesrovnatelně hezčí auto!