Ekonomika
Nechápu lidi co si to ve vnitř úzký a v případě spacebacku hodně nevyvážený auto z venku koupí, ale proti gustu....
co je nepochopitelne na tom ak niekto nema milion a potrebuje auto pre seba pre rodinu pre decka... pre pracu..... nie kazdy potrebuje mercedes E a nie kazdy aj na neho ma.... v minulosti sme jazdili favoritmi .... starymi kadetmi .. ci esperami.... a dnes ti pride rapid ( spaceback ) ako zvlastna kupa? ..... nahodou spacebak vyzera fajn... predne partie su podarenejsie ako tie na octavii a ze to nie je moc siroke? 5 miestne MPV to nie je ... a 2 dospeli a dve deti sa stazovat nebudu... a po nedavnom prechode na nove tsi s remenom je dovod na kupu rapida este vacsi.... postacia elektrony .. pekna farba... a hned je to ina basen... spaceback je pekny :yes:
netvrdím že je to špatný auto jenom se mi prostě nelíbí a spaceback vypadá v zadu jak pes když tlačí h...o. když jsem v něm seděl tak jsem čekal asi víc místa do šířky a ono nic. Ale jak řikám proti gustu... Nikomu můj pohled na věc nevnucuji ale než rapida tak radši fabii combi tak jak dokázal test světa motorů
No to nevím jak si pomůžeš, Fabia combi nemá místo na šířku ani na délku. Rapid je uvnitř stále relativně vzdušný. A klasický Spaceback se mi sice taky moc nelíbí, ale v Monte Carlu nebo nějakém Style paketu mu to docela sekne.
Kdybychom teď do rodiny pořizovali náhradu za Fabii, asi bych prosazoval právě Spaceback.
Kdybychom teď do rodiny pořizovali náhradu za Fabii, asi bych prosazoval právě Spaceback.
Komu to vyhovuje, no tak proč ne ...
razvor 2,6m ma na urovni aurisu.... az take malicke to nie je... male auto s velkym kufrom je skor fabia combi 😉
Tohle je taky malý auto a ještě k tomu úzký. Pravda s Fabii bude trochu bojovat, protože dealer mi navrhoval, že mi na rapid udělá stejnou cenu jako na fabii combi, už s těmi novými motory.....a přesvědčoval mě, že za stejné prachy, větší auto......
Osobně bych překousnul liftback, ale spaceback ne.
Osobně bych překousnul liftback, ale spaceback ne.
Rozvor není všechno, když to je pitomá užovka. Rapid JE malý a nic na tom nezmůže žádná propaganda.
No to záleží k čemu tu velikost vztahuješ. Rapid JE malý v porovnání s octavií, ale rapid JE velký v porovnání s Fábií. Stačí si sednou ve fabii dozadu a je ti jasné, že pro rodinu to není, byť by to mělo přívažek Combi. Rapid je pro mladou rodinu ok, a to v obou provedeních. Takže jako budgetový vůz JE rapid super.
Rapid je auto, ktore zodpoveda Fordu Fiesta vo verzii sedan.
Rozdiely su minimalne. Co z toho, ze Rapid ma dlhsi rozvor, ked vnutri je velky ako Fiesta.
Rozdiely su minimalne. Co z toho, ze Rapid ma dlhsi rozvor, ked vnutri je velky ako Fiesta.
V momente ako by som si sadol za volant Fiesty, tak je z nej 3-miestne auto, teda pokial by moj spolujazdec vpredu nebol vysoky ako ja - potom uz len 2 miestne >😒]
Rapid je zaujimava alternativa pre tych, ktori obcas potrebuju ako-tak odviezt aj niekoho vzadu a nechcu im predtym amputovat nohy 😉
Rapid je zaujimava alternativa pre tych, ktori obcas potrebuju ako-tak odviezt aj niekoho vzadu a nechcu im predtym amputovat nohy 😉
Klasický čech to půjde koupit protože to má samozřejmě velky kufr a to je oč tu běží...to,že za stejné peníze jinde dostane větší kvalitu už neřeší,co by chlapi v hospodě řekli,kdyby si koupil Mazdu,Hyundai,Fiat
Klasický Čech koupí jen cca 6% z celkové produkce Škoda-Auto, takže ti chybí ještě zanedbatelných 94% hospodských hlupáků, co si nekoupili větší kvalitu.
Kvalita všech aut je dnes stejná, nedělejte si iluze. Je to prostě spotřební zboží. Jak dlouho vám vydrží mobil, televize, počítač? Všechno jde stejným směrem. Záruka uplyne a tradáá do věčných lovišť. Já jsem si to vyhodnotil tak, že jsem si vzal Toledo (čti hezčího a líp vybaveného Rapida) na operativní leasing a mám klid.
A k tomu srovnání. Nikdo jiný mi za stejnou nebo lepší cenu nenabídne stejnou hodnotu jako Rapid/Toledo - královsky místa pro 2 dospělé a dvě děti (ano, je to úzké auto, ale aspoň se manželce dobře parkuje, potřebuju délku, ne šířku), dám dva kočárky do kufru a spoustu věcí k tomu, jezdím po městě za 6 litrů. Dva roky to auto přežije. Vypadá dobře, jezdí slušně, víc výbavy nepotřebuju. Já si nemám na co stěžovat... Samozřejmě, kdybych si mohl dovolit dát za auto 20k měsíčně, tak mluvím jinak, ale většina populace se musí srovnat s realitou.
A k tomu srovnání. Nikdo jiný mi za stejnou nebo lepší cenu nenabídne stejnou hodnotu jako Rapid/Toledo - královsky místa pro 2 dospělé a dvě děti (ano, je to úzké auto, ale aspoň se manželce dobře parkuje, potřebuju délku, ne šířku), dám dva kočárky do kufru a spoustu věcí k tomu, jezdím po městě za 6 litrů. Dva roky to auto přežije. Vypadá dobře, jezdí slušně, víc výbavy nepotřebuju. Já si nemám na co stěžovat... Samozřejmě, kdybych si mohl dovolit dát za auto 20k měsíčně, tak mluvím jinak, ale většina populace se musí srovnat s realitou.
Je opravdu zvláštní, že žádnou konkurenční značku nenapadlo postavit liftback nižší střední třídy. Jak je vidět, prodejní potenciál se v této kategorii skrývá nemalý...
Kratší Spaceback sice nabízí menší (ale přesto nadprůměrný) zavazadlový prostor, zato ale boduje neuvěřitelně povedenou zádí s efektním trojúhelníkovým okénkem. Ano, kabina Rapidu je sice užší, ale pro rodinu je mnohem důležitější královský prostor pro nohy zadních cestujících (vzpomeňme, jaký problém v této oblasti měla Octavia I !). Podvozek Rapidu je po provedených úpravách dostatečně komfortní, aniž by ztratil jistotu a také interiér se už zbavil hlavních nedostatků (přidání obkladů na přístrojovou desku, nový volant, doplnění krytů kolejnic předních sedadel). Když k tomu přidáme ještě novou generaci motorů 1.2 TSI s rozvodem řemenem, Rapid dozrál do velmi atraktivní podoby!
Kratší Spaceback sice nabízí menší (ale přesto nadprůměrný) zavazadlový prostor, zato ale boduje neuvěřitelně povedenou zádí s efektním trojúhelníkovým okénkem. Ano, kabina Rapidu je sice užší, ale pro rodinu je mnohem důležitější královský prostor pro nohy zadních cestujících (vzpomeňme, jaký problém v této oblasti měla Octavia I !). Podvozek Rapidu je po provedených úpravách dostatečně komfortní, aniž by ztratil jistotu a také interiér se už zbavil hlavních nedostatků (přidání obkladů na přístrojovou desku, nový volant, doplnění krytů kolejnic předních sedadel). Když k tomu přidáme ještě novou generaci motorů 1.2 TSI s rozvodem řemenem, Rapid dozrál do velmi atraktivní podoby!
Spaceback neboduje neuvěřitelně povedou zádí s efektním trojúhleníkovým okénkem.
Úzká kabina je a to je bez debat. Užší kabina je problém hlavně pro rodiny - zkuste si tam dát dvě sedačky s dětmi a posadit mezi ně jednoho dospělého.
Královský prostor pro nohy vzadu? Tak to bych zrovna nenazval. Vzadu je to pořád bída, jen trochu leštěná.
Podvozek Rapidu je po provedených úpravách dostatečně komfortní, aniž by ztratil jistotu
No tak to ani omylem >😁 - podvozek je pořád bída, hlavně na našich silnicích a pro cestující vzadu.
interiér se už zbavil hlavních nedostatků (přidání obkladů na přístrojovou desku, nový volant, doplnění krytů kolejnic předních sedadel)
Takže ty největší průšvihy se doplnily, ale zbytek? Co třeba naprosto tristní materiály použité ve vozidle? Úzké sedačky bez bočního vedení. Podivné řešení předních dveří u B sloupku, kde vzniká velmi nebezpečná a ostrá hrana.
Když k tomu přidáme ještě novou generaci motorů 1.2 TSI
1.2TSI je bída a Škodovka moc dobře ví, proč na ně nedává delší záruku, ani když si to chce zákazník připlatit.
Celé to na mne působí tak nějak.... že vy ho prodáváte ? >😁 >😒]
Úzká kabina je a to je bez debat. Užší kabina je problém hlavně pro rodiny - zkuste si tam dát dvě sedačky s dětmi a posadit mezi ně jednoho dospělého.
Královský prostor pro nohy vzadu? Tak to bych zrovna nenazval. Vzadu je to pořád bída, jen trochu leštěná.
Podvozek Rapidu je po provedených úpravách dostatečně komfortní, aniž by ztratil jistotu
No tak to ani omylem >😁 - podvozek je pořád bída, hlavně na našich silnicích a pro cestující vzadu.
interiér se už zbavil hlavních nedostatků (přidání obkladů na přístrojovou desku, nový volant, doplnění krytů kolejnic předních sedadel)
Takže ty největší průšvihy se doplnily, ale zbytek? Co třeba naprosto tristní materiály použité ve vozidle? Úzké sedačky bez bočního vedení. Podivné řešení předních dveří u B sloupku, kde vzniká velmi nebezpečná a ostrá hrana.
Když k tomu přidáme ještě novou generaci motorů 1.2 TSI
1.2TSI je bída a Škodovka moc dobře ví, proč na ně nedává delší záruku, ani když si to chce zákazník připlatit.
Celé to na mne působí tak nějak.... že vy ho prodáváte ? >😁 >😒]
Na Rapid je nutné stále pohlížet jako na poměrně levný model spodního okraje C segmentu, stojící na starším technickém základu. Těžko od něj lze čekat jízdní vlastnosti Mazdy 3 nebo královsky prostorný prémiový interiér. Plnohodnotného zástupce nižší střední představuje Octavia. Přesto myslím, že se vzhledem ke kontextu nemá za co stydět.
Mimochodem, nevím, kde jsi přišel na tu záruku. Připlatit si samozřejmě lze (k financování je teď tuším 5letá zdarma).
Mimochodem, nevím, kde jsi přišel na tu záruku. Připlatit si samozřejmě lze (k financování je teď tuším 5letá zdarma).
Pro každého je zajímavé něco jiného ... Pro někoho je standard X5 a jiný je nadšený z Rapida. Myslím (soudím pouze z venkovního pohledu), že za ty prachy, co stojí to bude docela dobré auto. Je teda fakt, že za 300 táců by si člověk mohl pořídit "lehce" olítanou trojku bááááwo a určitě s ní udělat větší paráááádu ....
Problém je, že za třista tisíc pořídím plnohodnotnou nižší střední s jedním rokem a pár tisíci "na hrbu". A ta prostorově, zpracováním i motoricky Rapida smaže.
Vite, rapid neni spatne auto, ale kdyz si zkusite zadat v konfiguratoru nejakou beznou (pro nekoho mozna mirne nadstandard?) vybavu, jako jsem to ted zkousel ja, zjistite, ze proste nema smysl. V zakladu stoji sice 350, potud fajn, ale nema to ani autoklimu (dvojzonova tusim nejde ani za priplatek, je myslim jen jednozonova, ale to si nejsem jisty), metalizu ani senzory ani sunset (kdyz jsme u tech rodin s detmi) ani tempomat, takze u jinych automobilek +- druhy vybavovy stupen + 1-2 priplatky.
Defacto vsichni zapomneli, ze skoda proklamovala, ze to bude levna (!!) alternativa k octavii. No kdyz jsem si ho zkusil poskladat do nejake rozumne vybavy viz. vyse, vyskocilo na me asi 420 tis, to se vazne zblaznili. Za to mate ceeda/i30, megana ve fullce a spoustu dalsich kombi regulerni nizsi stredni ve stejne - ne li lepsi - vybave take. Nebo bude rozdil par tisic. Fabia ma do znacne miry ten samy problem, ale pokud se nepletu je precijen levnejsi. Kdyby to stalo ve slusne vybave 350, nemam s tim provedenim a vlastnostmi problem.
Z vyse uvedeneho fakt, ze to jde na dracku moc nechapu, ale budiz (aspon ze uz za tech par let opravili ty nejvetsi prusvihy jak tu nekdo vzpominal, ty prvni verze byly skutecne gratulacni a nekupoval to za "zavadeci" ceny nikdo, to byla tehda taky dobra komedie 😄 ).
Takze to ma smysl jedine pro nekoho, kdo chce octavii a nema na ni. Ale lpet na znacce v dnesni spotrebni dobe (opet viz. prispevek vyse) je proste kravina. Hezky den vsem a hodne prodanych rapidu v budoucnu 😄
Defacto vsichni zapomneli, ze skoda proklamovala, ze to bude levna (!!) alternativa k octavii. No kdyz jsem si ho zkusil poskladat do nejake rozumne vybavy viz. vyse, vyskocilo na me asi 420 tis, to se vazne zblaznili. Za to mate ceeda/i30, megana ve fullce a spoustu dalsich kombi regulerni nizsi stredni ve stejne - ne li lepsi - vybave take. Nebo bude rozdil par tisic. Fabia ma do znacne miry ten samy problem, ale pokud se nepletu je precijen levnejsi. Kdyby to stalo ve slusne vybave 350, nemam s tim provedenim a vlastnostmi problem.
Z vyse uvedeneho fakt, ze to jde na dracku moc nechapu, ale budiz (aspon ze uz za tech par let opravili ty nejvetsi prusvihy jak tu nekdo vzpominal, ty prvni verze byly skutecne gratulacni a nekupoval to za "zavadeci" ceny nikdo, to byla tehda taky dobra komedie 😄 ).
Takze to ma smysl jedine pro nekoho, kdo chce octavii a nema na ni. Ale lpet na znacce v dnesni spotrebni dobe (opet viz. prispevek vyse) je proste kravina. Hezky den vsem a hodne prodanych rapidu v budoucnu 😄
"zkuste si tam dát dvě sedačky s dětmi a posadit mezi ně jednoho dospělého" - o to bych se nepokoušel ani v autě o několik tříd výše.
Pro mě je to základní test. Když deset let vozíte dvě děti a mezi nimi dospělého... Jak už zde bylo řečeno, každý má jiné potřeby.
Že se vám zadek Rapidu Spaceback nelíbí, vám samozřejmě neberu, ale jste s tímto názorem v těžké menšině.
Úzká kabina je samozřejmě realitou a nijak jsem to nepopíral. Rodin, které mají tři děti je ale v ČR dost málo a těm tří- či čtyřčlenným užší kabina nijak zvlášť nevadí (Konec konců tři dětské sedačky vedle sebe na zadní sedadlo se nevejdou ani do řady jiných aut nižší střední třídy.)
Co se týče super prostoru pro nohy zadních cestujících, to je holá realita - zkuste si někdy do Rapidu sednout za volant a pak si "sednou za sebe". Lépe už je na tom v nižší střední snad jen Nissan Pulsar.
Jízdně Rapid sice není žádná hitparáda, ale po provedených úpravách to auto rozhodně nejezdí špatně, také řízení a řazení je velmi solidní.
Použití levnějších materiálů je bohužel trendem u všech současných aut neprémiových značek (a částečně i prémiových), takžo to bych Škodovce nijak zvlášť nevytýkal. Výhradně tvrdé plasty na přístrojové desce už má třeba i Fabia III, která má k low endu dál než Rapid.
Motory 1.2 TSI jsou velmi povedené jednotky (zátah, spotřeba, kultivovanost) a až za pár let budou nahrazeny tříválci 1.0 TSI, budeme na ně ještě se slzou v oku vzpomínat! A že by Škodovka na 1.2 TSI odmítala dávat delší záruku je lež.
P.S. Ne, jako prodejce Škody Auto (ani žádné jiné automobilky) nepracuju, ale nesnáším, když se někdo snaží za každou cenu poplivat auto jenom proto, že je domácí značky. :-!
Úzká kabina je samozřejmě realitou a nijak jsem to nepopíral. Rodin, které mají tři děti je ale v ČR dost málo a těm tří- či čtyřčlenným užší kabina nijak zvlášť nevadí (Konec konců tři dětské sedačky vedle sebe na zadní sedadlo se nevejdou ani do řady jiných aut nižší střední třídy.)
Co se týče super prostoru pro nohy zadních cestujících, to je holá realita - zkuste si někdy do Rapidu sednout za volant a pak si "sednou za sebe". Lépe už je na tom v nižší střední snad jen Nissan Pulsar.
Jízdně Rapid sice není žádná hitparáda, ale po provedených úpravách to auto rozhodně nejezdí špatně, také řízení a řazení je velmi solidní.
Použití levnějších materiálů je bohužel trendem u všech současných aut neprémiových značek (a částečně i prémiových), takžo to bych Škodovce nijak zvlášť nevytýkal. Výhradně tvrdé plasty na přístrojové desce už má třeba i Fabia III, která má k low endu dál než Rapid.
Motory 1.2 TSI jsou velmi povedené jednotky (zátah, spotřeba, kultivovanost) a až za pár let budou nahrazeny tříválci 1.0 TSI, budeme na ně ještě se slzou v oku vzpomínat! A že by Škodovka na 1.2 TSI odmítala dávat delší záruku je lež.
P.S. Ne, jako prodejce Škody Auto (ani žádné jiné automobilky) nepracuju, ale nesnáším, když se někdo snaží za každou cenu poplivat auto jenom proto, že je domácí značky. :-!
ja bych si noveho Rapida teda nekoupil, mam ho v praci a kdyz jedete po kostkach tak uvnitr mrte skripou plasty a celkove se mi to provedeni moc nezda, tedy kvalita u novych aut rapidne klesa, ale to asi u vsech automobilek. Dalsi vec co nechapu jsou ty trivalce co cpu do novych aut, vzdyt to nic nevydrzi a jeste k tomu to nejde, proc to delaji? Zlate si poridit starej dobrej V6 nekde z acek za slusny prachy a v dobre vybave nez koupit novou plecku. Muj nazor.
Tak zrovna Rapid za použití benzinového tříválce už kritizovat nelze, protože motor 1.2 MPI už se do něj nemontuje 😉 Tříválec je v něm ale nyní turbodiesel, ale v naftě si ho kupují stejně jen firmy....
Na to jak byly ze začátku katastrofální prodeje, které dokonce donutily škodovku snížit cenu (kdy jsme to naposled zažili...?), se to docela vyšvihlo. Největší úspěch ale stejně patří PR škodovky, kdy se snaźí o malém autě tvrdit že je vlastně větší (metoda vyzkoušená už od dob první octavie - aneb nemusíte se stydět zaparkovat vedle passatu), optické rozšíření kabiny a vytvoření (pouze)pocitu vzdušnosti za pomocí skoro kolmých boků (opět už vyzkoušeno na superbu II), které ovšem zvenčí dávají autu otřesný profil, a závěrem přední náprava z fabie a zadek 20 let starej z octavie I. Pro živnostníky a menší rodiny super, protože kvalita použitých materiálů v interiéru snese i umytí wapkou. Takže pro někoho nenáročného kdo hledá jednoduché auto jisté zajimavá nabídka, ale nižší střední opravdu ne 😉 Ale dát tomu lepší cenu, zajímavou barvu a výbavu, uvažovat se o tom dá.
např. 4 lidi si do toho sednou pohodlněji než do dvojkový okty která měla i menší rozvor. A k tý zadní nápravě - zkus na to koukat jinou optikou - třeba že to má stejnou nápravu jako auto roku 😄
Tak na začátek je potřeba řici že do auta této velikosti si 4 lidi nikdy nesednou pohodlně 😉 potom rozvor sám o sobě nic něříká, pakliže to auto je uzoučký tak je vcelku jedno kolik místa má v podélném směru - lidi se nevejdou vedle sebe... A nic proti zadní přičce z roku 1996, ale jízdní vlastnosti byly nic moc už tenkrát, a na používání dílů z předminulého desetiletí tu máme Dacii 😄
Ha, ha - to chceš jako vážně tvrdit, že Rapid je tak hrozně úzké auto, že se do něj na zadní sedadlo pohodlně nevejdou vedle sebe DVA dospělí, běžně urostlí lidi? >😁 >😁 >😁
Ale jasně že vejdou, 4 lidi se vmáčknou i do citigo, ale na cestu do chorvatska to fakt není 😄 Jinými slovy - ten nepoměr šiřky a rozvoru je možná dobrý pro stabilitu, jinak je k ničemu, více se to kroutí, a ubírá to místo třeba pro kufr...
Právě že díky tomu velkorysému rozvoru 2,6 m si v zadu v Rapidu udělají pohodlí i dva lidé s hóódně dlouhýma nohama, což třeba v takové Fabiii III není možné. A pokud si zvolíš verzi liftback, máš i super kufr (Spaceback má ale zase výhodu ve větší vnitřní výšce nad zadním sedadlem a odolnější kastli vůči kroucení).
No ale to tak právě není... Tohle kouzlo fungovalo u prvního superbu, kdy se platfroma passatu a a4 regulérně protáhla, a protože byla dost široká, tak tam skutečně bylo místa hafec a bylo to pohodlné. U dvojky supa už to nebylo ono, tam se rozvor zkrátil, takže bylo potřeba sedadla narvat až mezi podběhy, který vzhledem k podvozku golfa byly dost blízko sobě, takže pohodlí jedničky tatam... No a u rapida je to úplně k smíchu, aby tam bylo pohodlí tak by to muselo být patřičně široké, a nebo mít dvě samostatný sedačky blíže ke středu. Tudíž takhle je to prostě samoůčelný, oči se najedi ale to je všechno, typický uživatel by ocenil spíš ten větší kufr... 😉
V Rapidu jsem vzadu seděl několikrát a nevšiml jsem si, že by tam nějak překážely zadní podběhy. Vůbe je totiž nebylo třeba zapouštět do linike sedadla, právě díky super velkorysému rozvoru 2,6 v kombinaci s poměrně malým podběhy, které kryjí jen menší kola.
čekal jsem nějakou rozumnější reakci, snad ještě upřesním že tím autem roku jsem myslel to poslední (P30😄
[odkaz]