Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
Tvarově absolutní majstrštyk, tohle se Fiatu povedlo. Co motorizace?
suhlasim dokonalost... brutalne auticko, legenda :yes:
o motoroch sa predsa dole v clanku co to pise.... ;-)
o motoroch sa predsa dole v clanku co to pise.... ;-)
Jo, perfektní ladies car, akorát musí majitelka občas pracovat s vteřinovkou a přilepit nějaký ten čudlík nebo páčku. Ale jako stylovka :yes: ;-)
Ano ladies car a tento gen jde do všech modelů 500. Jet v něčem 500 4 chlapi na hory, taky vypadají jako hoše.
je vidět, že nevíš, o čem mluvíš. 500Living máme doma už rok, co se prostoru týká, je to prostornější, než ochcáfka 3, měl jsem možnost přímýho srovnání, kamarád to přivezl domů 2 dny po mě. Je neuvěřitelný, jak to velký auto může vypadat dobně, přest, co se do něj vejde
No.
Není to zase tak hrozný, jak by se z tvého příspěvku mohlo zdát. Je jasné, že čím má věc komplikovanější tvar, tím je asi náchylnější na nějaké to opotřebení.
Ale za celých už skoro 7 let z toho auta nikdy nic neodpadlo. Jediné co pozlobilo byla mochna řadící páky.
Ale podobná věc se může stát i v jiných rodinách. Ovládací páčky jsou všechny ve 100% kondici.
P.S. Mám radost, že se Fiat KONEČNĚ naučil dělat facelifty místo úplně nových modelů za každou cenu. Tohle je dobrá cesta. V tomto případě se facelift 100% povedl.
Není to zase tak hrozný, jak by se z tvého příspěvku mohlo zdát. Je jasné, že čím má věc komplikovanější tvar, tím je asi náchylnější na nějaké to opotřebení.
Ale za celých už skoro 7 let z toho auta nikdy nic neodpadlo. Jediné co pozlobilo byla mochna řadící páky.
Ale podobná věc se může stát i v jiných rodinách. Ovládací páčky jsou všechny ve 100% kondici.
P.S. Mám radost, že se Fiat KONEČNĚ naučil dělat facelifty místo úplně nových modelů za každou cenu. Tohle je dobrá cesta. V tomto případě se facelift 100% povedl.
Jo, dopadlo to dobře. Ono je to takový design, že se s ním těžko vymýšlí něco nového. Až jednou bude nový model, může to být trošku problém... při faceliftu ale stačí drobné retuše.
No právě to měl v minulosti Fiat vždycky tendence to zkazit. Tohle je modernizace, která to auto může udržet na slušných prodejích dalších 5 let a k tomu ještě jako bonus nějak extra neshodí hodnotu starších modelů..., což jistě ocení stávající majitelé... Takže za mne 100%.
Horall
když nějaký tester kecá o jednoduchých tvarech koncernových aut, které nestárnou!
A hle ty Alfy, Renaulty, nebo Fiaty vypadají po letech lépe a moderněji.
A hle ty Alfy, Renaulty, nebo Fiaty vypadají po letech lépe a moderněji.
pumpkin
Trochu som mal obavy čo facelift prinesie, ale je to našťastie v poriadku. Najviac ma asi zaujala tá lakovaná plocha uprostred zadných svetiel. Užitočnejšie by bolo, ak by stred tvoril mliečny plast a celá tá plocha by bola pekná viditeľná smerovka. Nie je predsa na škodu jasne vidieť tieto signálne svetlá a to sa týka aj cúvačky a hmlovky.
Vychytaním múch ako odpadávanie knoflíkov, či lámanie kľučiek je teraz 500-ka asi tým najlepším a stále najkrajším autom čo daná kategória ponúka. :yes: Nech sa darí aj ďalších... no, aspoň 6 rokov ešte. :-) :yes:
Vychytaním múch ako odpadávanie knoflíkov, či lámanie kľučiek je teraz 500-ka asi tým najlepším a stále najkrajším autom čo daná kategória ponúka. :yes: Nech sa darí aj ďalších... no, aspoň 6 rokov ešte. :-) :yes:
Mikyp
Ano, ano a ještě jednou ano... Tohle auto miluju už od roku 2007, co poprvé ukázali jeho fotku. Jednou si ho koupím a tímto faceliftem to ještě umocnili... :-) Zvláště ten černý kus se zelenými zrcátky a potiskem maskování je opravdu vtipný. Klobouk dolů Fiate... :-):-)
Giorgio
...máte to opět poměrně nepřesné. Tak například protáhlé nejsou mlhovky, nýbrž sdružené svítilny pro denní svícení a dálková světla. Mlhovky jsou nadále vespod nárazníku. Tlačítka stahování oken nejsou zachována - jsou z americké verze (nebo se jim podobají). Zcela jste zapomněli na to, že po vzoru americké verze je nově před spolujezdcem výklopná přihrádka namísto odkládací poličky. Ostatně jiná je i celá středová konzole včetně navazujícího tunelu mezi sedadly.
Ja Prvni 123
Moc se mi to libi. A sem mi patri i ten dvouvalec.
;-)
Ale ja si jeste pockam na ten sedan... jestli neco nepokazi, tak to snad bude ma krevni skupina.
;-)
Ale ja si jeste pockam na ten sedan... jestli neco nepokazi, tak to snad bude ma krevni skupina.
Avanti
Tí Taliani to ale vedia stále :yes: Perfektné! Interiér, exteriér, vyvážené, štýlové, kultové, jednoducho Fiat :-)
ludeco
Co je tohle za pitomost? Původní 500 měla nástupce v podobě modelu 126, který navazoval rozměrově i koncepčně, dokonce i v pár detailech designově. Na 126 zase navazuje přímý nástupce Cinquecento (tedy slovně 500), později modernizované na Seicento (tedy 600) a to vystřídal současný Fiat 500, takže je tu zjevná kontinuita ;-)
PS: přišla mi další pokuta, 43 na 30, grr, nějak to tím autem po Praze nedávám.