Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz třídy E: Další nové informace a fotografie

405 komentářů

Pěkné, zbývá již jen aby byl dolar opět za 15 Kč a hurá na nákup 😉
Hammunasakra
A doporučuji vskutku pospíšit, neb pokud koruna k dolaru dlouhodobě za 15 kč bude, otázkou VELMi krátké doby bude, než většina místních vývozců zkrachuje a .. a .. na nákupy mercedesů spíše NEbude 😉
Motor 63 AMG toť "můj" favorit (a prý se i "přiturbování" brzy dočká .. :yes: )
Jasně 63 AMG je dělo, ale na běžné ježdění těch 215 kW stačí, ne ?

P.S.: na tipcars.cz je současná E500 za "lidových" 380.000 Kč, 2002.
Hammunasakra
Ach, BOHATĚ postačuje ... já jen, že ta by se mi "líbila" - když už ..
Já preferuji spíše nové a zánovní vozy (teorie mi jde trošilinku "lépe", než praxe 😉 ), takže 2002 je na mne asi trochu "příliš" (ne že by to měl být "problém")
Ale když E - tak já jsem docela zvědava na novou "cupku" co název E ponese - TA by se mi líbila asi ještě více .. 😄
Co si mam predstavit pod " cupka " ?
T613
kupé
Aha 8-s
Pierro
Kylie, s čím tedy vlastně jezdíš?? Jezdilas současné Éčko??
Podle mne sedla minulou C5
Pierro
jak jsi na to přišel??
V nejake diskusi se o tom zminovala - tusim ze o te limitovane edici CLS a pod tim novym motorem Jagu
Atomas
Kylie je známá diskutérka z TipCars, nedá dopustit na citrónky...
kuko
Kylie jezdí Citrónem C5 (myslím po faceliftu), cca 2-3 roky starý, V6 benzin a má nejeto na současném cca 150tis. Předtím měla myslím starou C5 v dehtu, 2.2Hdi nemýlím li se :-!
Navtech
A jak je na tom jinak to bys nevěděl?
Nejsi stastne zenaty 😉
Navtech
No á? To se jako nemůžu zajímat o auta? 😉
Jasne ze muzes kamo jasne jen bacha aby ti tenhle konicek nazatrhla starenka 😉
Navtech
Jsem opatrnej
kuko
no Kylie je celkem kočka :yes😒br />
všechny info mám z jejích příspěvků na Tipcars, kde dala i pár linků na nějaké stránky se svýma fotečkama

jak je na tom jinak to ať ti řekne sama, nechci se ani jednomu z vás plést do šťastného manželského života >😁
My s Navtechem mame spolecnej 😉
kuko
Gratuluji >😒]
GTI
Ty musíš bejt zajímavej případ... :-! :no:
Pierro
klídek brácho... 😉
GTI
Začíná to tu dostávat lehce bulvární tón, ten kuko se asi pomát´.
Pierro
já bych to zas nebral až tak moc vážně... 😉
GTI
Vážně ho neberu, ale ta jeho absence o vědomí možného a nemožného sem nepatří.
kuko
ještě mi napiš, čím sem to tu bulvarizoval... ;-\
jazva
ja som sem vlastne utiekol zo serverov na zoznamovanie, kde som "opaloval" mladé zadané paničky. A ono ma to dostalo aj tu. normálne sa musím premáhať, aby som nezačal písať spôsobom nie moc určeným k takýmto diskusiám. >😁
kuko
kludne začni, nech je tu trošku srandy >😒]
jazva
2x ma prehovárať nebudeš musieť... 😉
kuko
len to neskúšaj na GTI-ho, dnes sa nejak zle vyspal, ja som už nominovaný, tak aby ťa to tiež nepostihlo :-!
jazva
sorry, to malo byť Pierrovi...
kuko
pane, dají nám pokoj
😉
Navtech
Hmmm, ale na Citroeny já nejsem
kuko
ty konzervo >😁
Navtech
Proč konzervo? Ze starý C5 mam pocit, že na mě skočí 300 kilová bečka 😉
kuko
možná by se ti to zalíbilo, dokaď neskusíš, nevíš >😁
Hammunasakra
Tedy přiznávám, že NEvím, CO si pod tím představit mám 😐
PS: Určitě to nějaká "lichotka" bude! Já to "cítím"! 😉
GTI
O minulé C5 už jsme tu kdysi psali... 😉 😒br />
Jo, brácho, znáš to sám – koupíš si jezevčíka a za půl roku šmajdáš haxnama. Nebo - dostaneš dogu k Ježíšku a už na velikonoce máš baga jako bobr. Je to známá věc, podoba pána a psa se sbližuje. Ale nebuď si bez psa moc jistej. U aut je to podobný. Kolik já už viděl čelistí á la Trabant. Ještě, že šofér si vybírá auto. Kdyby to bylo naopak, mám obavu, že by tu bylo přeBROUKováno… samej hovnivál a žádnej ranař. Takže, jedna dobrá informace – podle nosa poznáš kosa. Jednoho znám, má cépětku. Citróna. Jo, tak na ty bacha, u extrémních aut, čekej i extrémní dojmy z majitelů - rádoby elegán, tesil kalhoty s pukem a záložkou, pod nima hnědý mokasíny a mezi tím světle hnědý ponožky na gumičku. Tvídový sako z polystyrénu a zlatý hodinky. Teda zlatý… v barvě zlata, ale bez puncu. V saku sedává i za volantem… koneckonců nemačkavý provedení mu prej nahrazuje boční airbag. Ekolog, miluje k snídani kukuřičný lupena s jogurtem, prostě žádnej dravec, žádnej kanibal. Poměrně nerozhodnej… i v sexuální orientaci. Hraje si na sběratele vinnejch špuntů. Tak tenhle houpavej kovboj, s plenama nízko u pasu, a s poměrně širokým, teplejším úsměvem, nakonec, musím upřímně napsat, má jeden dobrej rys, na silnicích jezdí slušně. Volant uchopuje jemným podhmatem oběma rukama na spodní části věnce a ani za nic by ho nikdo nepřesvědčil, že driftováním nemyslíš vyšťourávání zbytků poledního pajšlu na smetaně z těch patnácti vykotlanejch zubů, co se na tebe jima usmíval, když jsi ho ve svým Lambu říznul v dlouhým táhlým. Jo, abych nezapomněl, když na něho v šeru koukám, zdá se mi, že se mu začíná dělat zaječí pysk. Jo, jo koupil toho citróna po faceliftu… jeho věc.
kuko
nepřipadáš si někdy ubohý? asi ne... ;-\
GTI
Dnes ti to zde nějak nejde, zkus se pořádně nadlábnout a pak se osměl k nějakému iteligentnímu příspěvku. Jestli tedy víš co znamená slovo příspěvek a co slovo inteligentní... Nebo že bys tu vypisoval životopisy kolegů? Kuko, Kuko, konopné provazy jsou prý v OBI nyní se slevou... :no:
kuko
no jak myslíš :no😒br />
asi bych se fakt měl osmělit k nějakému inteligentímu příspěvku, když už od tebe jsme se ho po 124352196874915-té opět nedočkali, že? 😉

ok, víc na Tebe tady nebudu reagovat, čímž Ti chci ušetřit práci mě setřít, zničit, sešrotovat, zadupat do země. Takže se můžeš klidně věnovat setírání, ničení a zadupávání do země ostatních. Koukám, že třeba Darth nebo Ronault si dnes taky koledují >😒]
GTI
No vídíš, že to jde, sice vržeš stoličkami, ale jakás takás civilizační stopa v tobě přesto vězí. Příště to na mě, kuko, zkoušej mozkem.
Nekdy te nechapu :no:
GTI
Není mým cílem, abys mě chápal, pochop... píši pro jiné.
Ronault.
Máš dokonalý mindrák, koukám. 8-s
GTI
Z tebe, to je tu známá věc... 8-s >😁
T613
koukám, že někomu tady chybí flame. Proč jen tu není zývající smajl?
GTI
Dobrou noc... >😁 😉
Ronault.
Mám pocit, že se Deadlift naboural do GTI nicku, má stejně "vtipný" humor. :no:
Dinar
Jasně, slabších povah se to takto podáno může dotknout, ale v podstatě tu jen vtipně říkáš, že s člověkem, který si dobrovolně koupí předchozí C5, jaksi nemá cenu se bavit o tom, jak nejlíp vystřihnout meziplyn, a že také jeho smysl pro estetično je, mírně řečeno zvláštní, totiž styl, to je to, co tu zcela absentuje. 😄 😉
GTI
Přesně 😉 :yes:
Klaudius
Mal by si to písať viac polopaticky, nie v inotajoch... 😉
GTI
Lopatou to neumím... 😄
Klaudius
Tak to mi ani nehovor...
kuko
tak o stříhání meziplynu bys asi nemohl diskutovat s 90% populace, včetně mě 😉

estetiku bych neabsolutizoval. To že se někomu C5 líbí, někomu zas ne, není faktor, určující estetické cítění člověka.

Ruští milionáři taky jezdí Mercedesama, ale když se podíváš do jejich baráků, asi pochopíš, že ne kvůli estetickému cítění 😉
Dinar
Ty máš v té hlavě docela chaos, koukám.

S těmi ruskými milionáři, jde o to, že špičkové auto dostane hotové od výrobce, jen se zeptá, co je nejlepší, a koupí. S domem je to složitější, tam už je vždy cítit ruka majitele, no, a to se pak absence vkusu projeví, byť všechno může být ze super materiálů super značek, stačí nevhodné kombinace. Tvůj příměr prostě nesedí.
kuko
tak potom, co jsem shlédl o pořad o barácích "nových" rusů, mi to přirovnání trošku právěže sedí (netvrdím že na 100% procent, to ne)

jediné kritérium ve všem pro ně byla cena - prostě aby dostali to nejdražší. Takže v auťácích měli ještě štěstí, MB jsou prostě krásný a za svý love dostali něco fakt extra. No ale když začali ukazovat garderobu, domy, doplňky....

ale možná jsem jenom já nepochopil to estetično, ten vkus 😢
Dinar
"Takže v auťácích měli ještě štěstí" právě proto to nesedí, auta nejsou domy, nemůžeš argumentovat tím, že si někdo koupí mercedes a přesto nemá vkus, protože jeho barák vypadá jak kopie Vasila Blaženého. Koupil si prostě to nejlepší, kdyby postupoval stejně u domu, a "koupil" si nejlepšího architekta, tak bys jeho nedostatek vkusu nepoznal. K tomu jak koupit auto už došli, k těm domům docházejí, ti opravdu bohatí si už dnes nechávají stavět na klíč u těch nejlepších evropských architektů resp. firem.
kuko
asi si nerozumíme

jednak to netvrdím paušálně pro všechny

ty co jsem viděl, fakt nakupovali podle cenovky. Takže kdyby MB udělal interiér alá Logan a dal by na to dostatečně zajímavou cenovku, poperou se o to. Jenže MB to neudělá, protože i když Rusko je pro ně důležitý trh, prodávají taky v Evropě a USA a tam by jim to neprošlo.
S tím barákem a vlastním architektem souhlas.
Ono to chvíli prostě potrvá, tady se to už taky mění. V 90-tých letech vypadala podnikatelská "elita" trošku jinak, teď už je to celkem ok.
Dinar
Tak je pravda, že tahle debata je zbytečná, mezi nakupováním podle cenovky a nepovedeným a jakoukoliv stopu stylu postrádajícím designem předchozí generace C5 opravdu není žádná spojitost. 😉
kuko
sice s druhou částí tvého příspěvku nesouhlasím, ale nechat toho můžeme, to je pravda 😉
Hammunasakra
Jak to tak sleduji, možná bych se "pochlapiti" měla a příští auto dle vzhledu pořídit si ..
GTI
No, ale auta si ti milionáři vybrat umí, co?

Ta tvá druhá věta, kuko, putuje do Zlatého ventilku, větší hloupost tu zatím letos nenapsal nikdo.

Skutečnost, že nevíš, co je meziplyn, to bych snad raději být tebou sem nepsal, tedy pokud sis to zde nepopletl s klubem milovníků rybářskejch prutů.
kuko
a jejé, někdo se nám tady dneska rozjel

já nepsal, že nevím co je to meziplyn, já psal, že o tom nemůžu diskutovat. prostě to nepoužívám, takže bych maximálně mohl teoreticky popsat ten proces.

do zlatého ventilku si můžeš dát cokoliv chceš, je mi to tak putna. Nevím koho folklorizované perly se tady pravidelně v diskuzích objevují a všichni se na nich skvěle bavíme 😉
Nebyls za komančů kádrovák? Na tu funkci jsi jak stvořenej. No ale i dnes by ses možná uplatnil jako Personální Manager. Tak když zavesíš na hřebík svojí maloměstkou právnickou praxi a prodáš ojeté Volvo, nestratíš se neboj 😉 (tohle tady někdo na tebe vytáhl a já pochybuju že je to pravda, jen podpichuju >😒] )
GTI
Koukám, že tě ten ventilek dost sebral, no není se čemu divit, s nejspíše už nic nenaděláš, buďto totiž víš a umíš, nebo seš tu odsouzenej k nominacím.
kuko
teď se asi rozpláču 😉

jsem rád že jsem ti udělal radost 😉
GTI
Jo, zopáknem to pak na konci roku, nezapomeň navšítvit blog. Jestli budeš tak plodnej jako dneska, budu ti muset vyhradit speciální kategorii - KUKAČČÍ ZANÁŠENÍ >😁 :no:
kuko
kuku kuku 😉

no nevím nevím jestli se odvážím na tvůj blog, i když ten poslední test SUV-éček byl v poho 😉
GTI
Nemám obavu, že bys zapomněl...
To nevíš? ZLATEJ JOUDA byl prej nástěnkářem na obecním ouřadě. Po revoluci ho vyhodili a od tý doby je nezaměstnanej a žije s mámou z jejího důchodu jako parazit. >😒]
Stranickou knížku ještě ohřejvá pod polštářem. Jen pro případ co kdyby musel zase rychle přehodit kabát.
Klaudius
Počuj, nepreháňaš to už s tým zlatým ventilkom? Kto potom bude tie stovky položiek a citátov čítať...?
GTI
Na konci roku provede komise redukci a zůstanou jen perly roku, kuko ovšem nemůže vypadnout... >😁
kuko
musíš Klaudia taky trošku povzbudit!

Víme, že jsem tvojí favoritem, ale bacha ať tě ostatní neobviní z neobjektivity a zaujatosti 😉
GTI
Klaudius dostal tuším v roce 2006 cenu - diskutér roku, tak toho bych být tebou kolem sebe nehledal. To je ceněná trofej. Tys úplně jiná kategorie - Bláboly roku.
kuko
Bláboly roku? Proč mě dáváš do kategorie kterou nemůžu vyhrát? To je nefér! 😉
GTI
Nepředbíhejme, ostatně tam vyhrávají všichni... no, jen se na to mrkni.
kuko
nepovídej, to jako že Ty i já i další borci, všichni budeme první a dostaneme medaili? Jupí, pardon, kuku
GTI
Tam nejde o první místo, v blábolech roku jde přece o to číst ty nesmysly co tu opíší takoví jako ty. Dnes sis našláp´, uvidíme kdo tě případně přebije. Mám svou oblíbenou větu z té kategorie - Ferrari? To je jen komerční haraburdí... >😁
kuko
myslím, že jenom dnes si mě už pěkných párkrát překonal, a tos ještě neřadil ani za 3 >😁
Klaudius
človeče, tak o tom tuším ani neviem...to vážne? Čím som si tú česť zaslúžil? 8-s
kuko
ty si si ešte neprevzal cenu? Teda, ty si nejaký nafúkanec či čo >😒]
GTI
[odkaz]
Hammunasakra
...plyn? Já tedy "in" jsem a vím, že "plyn" je momentalně problém, ale v tomhle počasí na mez? Tak tomu tedy NErozumím.
Nevím kterak můj smysl pro "estetično", ale můj smysl pro "auta" říká, že vybírat je dle "designu/tvaru plechu" je docela "bubost" .. ale nevím nevím, jestli se vůbec s někým, co při výběru TAK zajímavého technicky složitého sofistikovaného výrobku jakým auto je, PREFERUJE "vzhled", má smysl o autíčkách vůbec diskutovat .. 😉
Pěkný den a pěkný vzhled vždy NApřed ..
kuko
no, vidím to tak, že brzy dostanete školení o supermainstreamu, lhaní do kapes, diamantovém kovbojizmu a podobných, pro klidný a spokojený život na uzavřeném oddělení 17B absolutně nevyhnutných věcech >😁
Dinar
Šaty sobě jen podle toho VYbírat, že na nich napsáno PRADA je, dle mého pro "oděvy" smyslu "bubost" také bude.

Takhle stupidně a demagogicky bychom tu mohli plácat a plácat, buďto se záměrně stavíš hloupou nebo ne... :-!
Hammunasakra
... je to trošičku jako když někdo JEN a JEN mercedes si kupuje 😉, ale mně to prostě "vyhovuje" "líbí se mi" a PRADA a Wolford (a maličko maliličko Diesel) jsou prostě "moje" (nejoblíbenější) značky (a Buřtík říká, že mi MOC sluší a "sednou" a TO je dalako daleko DŮLEŽITĚJŠÍ než ...názor někoho jiného 😉
Dinar
Ano, ale proto jsem to nepsal, je mi úplně jedno do čeho se oblíkáš nebo čím jezdíš.
Šlo mi o způsob argumentace, to s PRADOU (vytrženo z kontextu) mělo jen ukázat jak lze účelově a tedy hloupě reagovat, je to ve stylu tvé reakce na mé mínění o kupcích C5ky. Já si pochopitelně nemyslím, že auto se má vybírat podle vzhledu, na druhé straně si nemyslím, že se to tluče s míněním, že stará C5 postrádá jakýkoliv vizuální styl. Pokud jsi schopna rozlišit mezi těmito dvěma postoji, můžeme diskutovat třeba o tom, proč je i po technické stránce stará C5 auto, které nemá čím oslnit, pokud ale chceš ve svých reakcích účelově zjednodušovat, vytrhávat z kontextu, pak rovnou říkám, že je pro mě další diskuse s tebou nezajímavá. 😉
Navtech
Jsi než to co tvé auto >😁
Dinar
Neblbni, se tady zrovna učíme písmenka a ty sem hodíš životněuniverzitní axiom. Na tohle zatím nemá. 😄 😉
kuko
tak co pánové, hrajeme si na filozofii? 😉
Hammunasakra
...jsem docela 😄
GTI
Zkus se zeptat, jestli není místo na webu o ponožkách, takhle se tu jen křečovitě pouštíš do diskuzí a hledáš, koho uhraneš. Kylie, ani stylizace do sukní ani stylizace textu namá potřebnou úroveň. Počítám, že tě tu do tejdne vezmou do party Přemek s mistRRem, a to teprv bude ta správná trojka...

P.S. Ta obhajoba slepoty při výběru auta... tos nedomyslel.
kuko
nechci se do Tvého fundovaného zadupávání do země plést, ale Kylie je fakt žena, takže můžeš klidně použít ženský rod když jí píšeš 😉

hele, které to cizí jazyke se mám učit když chci vyzrát? Dík :yes:
GTI
Čemu, kuko, říkáš "žena" ty, to mně vůbec nezajímá. Poučuj mě tu o autech, tomu se rád podvolím, ale o tom, co či kdo je ženská, to nech laskavě na mě.
kuko
o autech tě poučovat nebudu, jsi přece v tomto nepoučitelný >😁

ale na základě tvých reakcí bych spíš byl zvědav čemu říkáš "žena" ty, protože to zjevně nekoresponduje s běžně zažitou schémou 😉
GTI
>😁 O ženskejch jsem toho dost napsal na blogu. A k autům... hele, jen nech být, tolik, tolik jsem se toho zde dozvěděl. Poučitelný jsem. Trošku >😁 😉
Hammunasakra
...tohle bylo už "trapné"
PS: Nevíte KTERAK na holčičku co trochu praxe s auty má? To máte věru "bubé"?
PPS: Nějak jste (krom trochu "kulhajících" invektiv) nevymslel/nepředvedl NIC z "oboru" 😉
Tak JAKÝ vůz by jste pro delší a dlouhé trasy (převažuje německy mluvící "region") doporučil místo Brumly?
Zkuste NĚCO o autech - ať si vás mohu "otipnout" - dle těch dnešních příspěvků ...
GTI
Dej na mně, akorát se tu ztrapňuješ, tímhle uhraneš tak akorát v cukrárně. Nějakýho teplýho bráchu.
kuko
já Vám to Kylie říkal že si s GTI budete rozumět :yes: 😉
Hammunasakra
..tušila, co je ten "GTi" zač.. Já opravdu myslela, že "tvrdý" diskutér a snad "machr/znalec" je - tam klidně (a ráda) si to "rozdám" ..
Nu, opravdu bych si PŘÁLA, abychom se na silnici potkali (nejraději u nás doma na dálnici .. a společně někde mezi München/Nürnberg spěchali .. TENTO způsob "konfrontace" /když už "natvrdo", si to chce "rozdat"/ by mi vyhovoval poněkud "více"). To se tak chová "normálně", nebo jen "konkurenci" cítí a "vyhnati" se jí snaží?
Takový "drsoň" a že by se "bál"? Nu, to by smysl DÁVALO! Hmmmm, cítím se najednou nějak "lépe" ... 😄
NUŽE, "drsoni" v "ostrém" GTi (mimochodem, KTERÉ GTi "preferujete"?) - dočkám se (krom toho popichování párátkem - jakpak jste to psal o tom dr.Iftování? 😄 )
také (KONEČNĚ) něčeho "automobilového" (ať teorie, či praxe)?
PS: Čímžetože jezdíte (máte už řidičský průkaz doufám!) vy, že (mi) Brumlíčka TAK "pommlouváte"?
kuko
tak to Vám nepomůžu, čím GTI jezdí, to ví a zná jen pár vyvolených a my ostatní žijeme v sladké nevědomosti. Někteří jeho zarytí nepřátelé mu chtěli Fabku HTP přisoudit, něktěří dokonce ojeté Volvo, pravda je však pro mě zatím nedostupná. Jak jeden diskutér, kterému lze věřit a který za fanouška GTI-ho označen skutečně nemůže být naznačil, že kára je to dobrá a na úrovni a já nemám důvod mu nevěřit.

Abych si trošičku napravil dnešní reputaci, GTI je podle mně zdatný znalec aut, ale taky provokatér a rád nás zde z času na čas, řádně podusí. 😄
jazva
k tej káre by som len doplnil, že tuším nie je ani európskeho pôvodu, ako to tu GTI pred časom naznačil...
kuko
hmm, ty si mi nejaký informovaný! >😒]
GTI
Jazvo o vlastním autě zásadně nepíši a nic nenaznačuji, to je pod mou úroveň. Diskutuji o autech cizích, nikoliv vlastních, taková poměrně přirozená a dospělá zásada. Je tu ovšem jeden kolega, který můj autopark zná. Ale o to přece vůbec nejde.
jazva
veď kľud, zase som nič také svetoborné nenapísal... 😉
kuko
ti si dnes nejaký sebakritický, to asi tie horúčky, už aby si bol zdravý! 😉
GTI
:yes:
Jsi tím, čím auto tvé. Teď s tím snad i začínám souhlasit. Když je tvoje auto bez úrovně, pak i ty jseš an tom stejně. První příspěvek, kterej má nějakej smysl joudo. >😒] :yes:
kuko
vidím, že nastupuje odpolední šichta. Já jdu večer asi na pivo, ale GTI klid mít nebude >😒]
Hammunasakra
... trochu "ostřejší" pokrm, ale něco z toho dnešního mi ... až ta NEchutnalo (a NEbylo to ostrostí, spíš jako když si český kuchař na mexickou kuchyni hraje ..)
TAKÉ si umím "dloubnout", ale NEpřeháněla bych to (jako dnes GTi) a RADĚJi o autech .. 😉
GTI
😉 Jestli chceš můžu i poškvařit...
kuko
to by sis nás pak nemohl sníst, jenom dusit a vařit prosím, ve tvém vlastním zájmu >😒]
GTI
😉
Tvrdý diskuter opravdu není. Vyhrál hlavní cenu ZLATÝHO JOUDY za základní technický neznalosti.
Je to diskutér hodně nízký úrovně.
GTI
Hele, kontaktuj toho Kyliho, psal jsem mu, že byste ho s mistRRem určitě vzali rádi do party 8-s >😁 Budete si rozumět.
Hammunasakra
Vy dnes ... "mimo"?
To jsou opravdu JEN (a promiňte - dost "hloupé") narážky/urážky ..
NEvím co vám chybí, ale NEodregovávejte se skrze MNE!
Pokud zvládnete napsat něco o autoproblematice, ráda "meče zkřížím", na tyto "plky" reagovat nebudu ;-\
PS: Zklamal jste mne ... myslela jsem, že trochu JINÁ "liga" jste, že z JINÝCH důvodů tu před vámi respekt mají ..
kuko
autoproblematika, co to je? To se tady neřeší...My jsme zde klub rybařů a nákupčích tepláků na tržišti...

Kylie, aspoň vidíte, že na všech fórech o autách je to stejný :-!
GTI
Koukám, že ti to rozhodilo tanga, Kylie. Reaguješ dvojmo na jeden příspěvek 😄 to se tu vidí málokdy. Příště si před psaním povol manšestráky, podrbej si mužství a nehraj si tu na miss auto 2009. Tímhle uhraneš akorát kolegy, co jsou letos zrovna v pubertě.
Hammunasakra
JAK víte, že nosím jen tanga?
Tak o mém spodním prádle sice přehled máte, ale TESILKY ni MANŽESTRÁKY - to věru NEnosím, to se pojďte klidně i o auto vsadit (tak mi takové "hrůzy" NEpřisuzujte).
Jinak děkuji za tu "miss" (tou jsem bohužel NEbyla), ale je pravda, že jedno mé foto před nějakými 20ti lety u nás doma v ateliéru na hlavní vystavené měli a textem "lákali" nechť opět příjdu ..
Jak to tak sleduji, vám asi opravdu brada o sedačku cinkne, až se na silnici potkáme 😄
Já osobně se už moc moc těším .. a já NEvymýšlím a opravdu evropou C5 V6 se pohybuji, barva fulminator - až se kolem vás v táhlém kopci mihne - to jen abyste věděl .. 😉
PS: A spz je pražská ... pokud ji stihnete zahlédnout. Tak nechť to náhodné setkání co nejdříve proběhne to si (vám) přeji já ...
GTI
Dnes je to propadák Kylie. Absolutní. Nastoupit sem s popisováním vlastního volantu, takovej trapas tu nebyl tak tři roky. O tangách už toho nech, musíš si připadat směšnej i sám sobě.

Popravdě jsem čekal novou krev na diskuzi. Než... rumělková voda z chladiče. Neva, můžeš to zítra napravit. Máš-li čím.

Bída Kylie.
Hammunasakra
...milý GTi, copak že dnes píšete STÁLE jedno a TO SAMÉ dokola?
Něco "inovativního" (když už POTŘEBUJETE tak nutně KRITIZOVAT), byste tam neměl? PROČpak to děláte? Proč proč?
Třeba něco k těm autům, nebo alespoň PROČ mi můj současný vůz tak kritizujete - a jaký máte sám přitom NEprozradíte - to se za něj stydíte? -(předpokládám že jste v něm - v C5 - ani nejel - jel jste alespoň v NĚČEM podobném - třeba v C6? A když už "věk" naznačujete - já mám spíše pocit, že možná i MLADŠí než-li já budete, tedy dle "stylu" psaní usuzuji - tak co nějaký starší Citroën s hydraulikou - jak se vám líbil třeba GS - TO byla "klasika" - TO byl panečku vůz, co? Vzpomínáte? A nebo - to jste ještě na světě určitě ještě nebyl, co SM? - to tehdy Maserati pod Citroën patřilo - no možná brzy bude zas - to bylo v té době FANTASTICKÉ auto ..
TAK "staříku" zkušený - zkuste alespoň projednou o AUTECH mluvit a to "zaseknuté" LP se stáledokolaopakovanou kritikou/napadáním vyměnit ...
PŘIZNEJTE - PROČpak vy si TAKOVOU práci s tím "napadnout mne" dáváte? To se opravdu TAK holčičí/ženské "konkurence" bojíte, nebo jste jen "šovinistické ..." - já tedy "sázím" na a) - a asi se NEpletu, že 😄
Pierro
😉 :yes:
Navtech
>😁 >😁 >😁 >😁
GTI
Platí za "e", Kylie. Zatím ses tu neustále pletl. Jedna malá rada - věnuj se tu autům. Nikoliv autu svému. Je vidět, žes neznalý, neboť zde se nikdo nestydí ani za obrezlou stopět ani za rollse, zde totiž píší (většinou) lidé, kteří mají rádi auta. Všechna. Na to zatím ty nemáš.
kuko
ale no tak, ty máš rád všechny auta? Tak když napíšeš "Mám rád Daciu Logan" tak ti možná uvěřím, možná 😉
GTI
Mám rád opravdu všechna auta, odtušuji, že jako ty. To je jedna rovina, pak jsou ovšem i jiné (diskuzní) roviny...
kuko
já bych to sformuloval asi následovně😒br />
-zdarma bych bral auto jakékoliv
-za své si koupím to co se mi líbí (v rámci toho, no co samozřejmě mám >😁 )
-kdybych si mohl vybrat bez omezení, vím přesně co by to bylo, a řeknu teda, asi bych vypadal hodně nudně a bez invence >😒]
GTI
😄 Jsou lidé, kteří si koupí přesně to co chtějí. Přitom nemusí vypadat nudně. Myslím, žes teď moc při zdi.
kuko
no vždyť já bych si v tom mém vysněném bouráku nudně nepřipadal. Ale okolí, hlavně mladší ročníky, by to tak určitě hodnotilo.

Ti, co si koupí přesně to co chtějí, jsou klikaři a můžeme jim jen tiše závidět :yes:
Hammunasakra
JEN "vykrucování" se od tématu "AUTO" - stydíte se přiznat, že netušíte co to GS je za vůz?
Evidentně mám větší "koule" než vy, já klidně přiznám, že všechno a všechny auta neznám - ale v docela dosti modelech jsem jezdila a jezdím a ráda a autíčka mne baví a ...
tykání mi nevadí (pokud mne někdo NEuráží/NEnapadá), ale zkuste se smířit se, že holčička vskutku jsem a zkuste tak i upravit své oslovování - to opravdu NENí moc příjemné 😐
PS: Mám to vyzkoušet "naopak" 😉 ?
PPS: Jestli někdo kdo má rád auta (já autíčka ráda a ta SVÁ moc moc ráda mám a moc moc o ně se starám a krmím je tím nejlepším a vůbec o ně "vzorně" pečuji) mluví/chová se jako vy ...
...zatím jste mne o svém "věku" = vyspělosti, stejně jako k té "proklamované" "lásce k autům" věru NEpřesvědčil (ehm, snad i "naopak")
GTI
Pokud si tu chceš poměřovat koule, pak k tomu snad jedině - :no: Bože, horší start jsem tu nezažil. Všechno, cos dnes napsal jsi napsal špatně, to se nevidí. Přitom jak se snažíš. 😒
kuko
někdy tě fakt nechápu. Když ti někdo nevoní, jsi ochoten se s ním celý den natahovat o *, hrotit to, a stejně ničeho nedosáhnout. Ok je to tvůj čas, ale přesto, nedal by se využít nějak líp? 😐
GTI
Tak jako ty, rozhoduji o svém čase já. Oba dva jsme tu dnes psali. Každý trochu něco jiného.
kuko
já ti to nevyčítám, já se jenom podivuju.

prostě mně by to nestálo za to se celý den s někým natahovat, ale ok, je to tvoje volba.
GTI
Mrkni se cos tu celý den psal ty.
kuko
no vždyť jsem taky houby napracoval, zítra na žádný srandičky čas mít nebudu >😁

jde o to, že když mám čas, tak si něco napíšu, ale nebaví mě to natahovat se smrtelně vážně do poslední kapky krve o hmotnosti vesmíru, ale to bude asi tím, že jsem celkem submisivní typ 😉
Hammunasakra
Vy také působíte jako pěkně "OSTRÝ" - asi jak to GTi 😉
Já tedy musím uznat, že určité "vzhledovo-charakterové" souznění mezi mým Buřtíkem a naším yorkshire terrier tu je, to je pravda (znáte toho kamaráda od Asterix(e)?) 😄
Já nevím jak vy, já se ale s auty a autíčky už (trošičku) "vybubla", dnes už raději to pohodlí (mám verzi s hydractive 3+), ten klid (mám verzi s vrstvenými skly), to kterak to "samo jezdí" (mám verzi s automatem), to kterak umí dělat "z noci den" (mám verzi s natáčecími (bi)xenon(y)), tu "nadřazenost" s kterou umí "trhnout" většinu aut, hlavně v "dlouhým táhlým" (mám verzi s třílitrem) - tak to mi (hlavně na dálkové trasy) tak nějak "vyhovuje" - to víte, blondýna 😉 , takže jsem si jí raději pořídila ji 2x (!) a tak nějak jí plánuji asi i potřetí (a po... a po ..)
COpak by (mi) - jako "náhražku" - doporučil "drsný" GTi? 😄
My tedy mezizubní kartáčky doma používáme, ale "drifting" tomu neříkáme (možná jste už dlouho u stomatologa nebyl .. to byste koukal jakým vývojem obor za ty roky prošel)
Ehm, já věru NEpreferuji "tesil" kalhoty, já asi nejraději PRADA (a Wolford, ten také) - popravdě, skoro nic jiného ani nemám/nenosím 😉
PS: A jaké oblečení "pasuje" do GTi? Kšiltovka, "vykasané" rukávy u kožené bundičky a žvýkačka?
Chviličku! Momentík! Bože! Ááááá, ANO - už to vidím! To JE ale pohled - "dejte" foto, prosímprosím, ať si vás nemusím jen "představovat" ..
Pěkný den 😄
kuko
a jejé, teď Vás nezachrání ani to že jste ženská 😉

nejlepší auto je samozřejmě...ale no tak, určitě to víte >😒]
Pierro
Kylie to ani nechtěj vědět co na sobě nosí klasickej řidič GTÍčka... Já ti můžu napsat co nosí klasickej bazarnickej kovboj sedlající olítanou Audi A4... >😒]
T613
na tebe nikdo není zvědavej ty seaťáku! >😒]
Pierro
klídek prde... >😒]
Pjero ja ziram :-!
T613
Co bys chtěl po člověku sedlající Exeo? :-!
To je fakt Uz jen ten jejich Slogan- Vorsprung durch Technik
Pierro
Vadere vadere, jako by ti ledvinka a tepláky s gumičkou byly cizí... >😒] >😒]
kuko
ledvinka se přece dává ke každému Volvu jako dárek! A teď jak budou mít to nový biturbo, tak budeš fasovat rovnou dvě 😄
Ja si te najdu a az si te najdu tak Jen Pockej :-!
Pierro
tak jo férovka v Opicích za Petersdorfem v dlouhym táhlym to jistí... 😉
Dlouhej tahlej tam nesezenes :-! Ale kratkej ostrej urcite Kluciku 😉
Pierro
zadupu tě se svým Exeem do země... >😒]
kuko
co blbneš, já sem na tvojí straně, já ti tu ledvinku vlastně závidím! 😄
kuko
doufám že máš pořádný tepláky z tržiště, minimálně 4 proužky, jinak sem ani nelez! >😁
Pierro
kuko, mám od Nguyena z Písnice. Těch proužků maj pět, heč... >😁 :yes:
kuko
ty jo, nemáš na něj kontakt? já potřebuju taky pomalu obměnit garderobu a pořádný pětky bych bral hned! >😁
Pierro
to tak, na kvalitu od Nguyena zapomeň... >😒]
kuko
Pierro nebuď snob! Nebo mi aspoň prodej svoje starý tepláky >😁

Hele nechci bonzovat, ale Tatra tě tam dolu pomlouvá! >😁
Pierro
ned jakmile dorazim do ostravy tak bude ten holomek bit, že to ještě neviděl... >😒]
kuko
jasně, zmlať ho těma banánama! >😁

už jenom čekám, kdy ještě GTI odhalí moji sexuálně-evoluční orientaci a jsem v *
>😒]
GTI
Ty seš bejk... no, spíš bejček, echt evropskej solidně nadrženej bejček. Na antilopu bych tě netipoval... >😁 😉
kuko
fíha, to jsem dopadl celkem dobře, dík :yes: 😉
GTI
dopadl jsi výborně... 😉
kuko
to bude mít manželka večer radost >😁
GTI
Dej jí to tu přečíst celý, ta bude mrkat >😁 :yes:
kuko
to ne, ještě by si o tobě udělala pokřivený názor a já jí to pak musel celou noc vysvětlovat 😉
Navtech
Fotku má tady

[odkaz]
GTI
Jo, tohle prý můžu potvrdit, ostatně - [odkaz]
GTI
No... popravdě... bída, Kylie, čekal jsem brilantnější úvahu. Takhle je to jen auto-blondýn s těžkou... rukou.
Hammunasakra
... vaše reakce ... ehm VELMi ...
PS: Špatný den? Ráno "pudelkou" napřed?
Tak to neřešte tady, chce to procházku, nebo třeba možná nějakou blondýnku .. ale NE tady a NE se do ní slovně navážet! :no:
PPS: Prý třeba v holešovické tržnici jich plný dům a jedna každá vás ráda uvítá a vám to asi příjemně/dobře udělá (a já uvítám ... diskuzi až POTÉ)
Ok?
GTI
Zkoušej to na mně jinak, tohle tu máme všichni za sebou už tak od roku 1997. Kyliie, buď alespoň trochu chlap, tohle opravdu myslíš vážně? Je to bída, než postpubertální stylizace, jak ti píšu někde jinde, máš naději až se ukáže přemek a mistRR, uvidíš, že vám to zde spolu pásne.

P.S. Dlouho jsi nepsal o C5, tyhle zoufalce, co mají ve svém příspěvku třikrát zmíňku o vlastním vozidle nevlastního tatínka, ty se tu předhazují rovnou trabantům. K sežrání Kylie...
T613
nic proti, ale "on" je žena >😒]
kuko
nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte!

Tohle je tažení ve jménu něčoho, čemu Tatro ty, a já už vůbec, nemůžeme rozumět.

GTI to bere hlava nehlava, dnes je ve formě :yes:
GTI
>😒] Opravdu se to domníváš? >😁 to seš tu s kukou druhej...
T613
Hele já vím, že máš problémy se ženským pokolením. Už to tady svého času bylo, akorát se jmenovala Martina.
Prostě starý dobrý seriál GTI v růžové zahradě řada druhá
kuko
hele Tatro, nekaž mi to! Dnes jsem Enemy of GTI já, tak mě nech vychutnat si svých 5 minut slávy >😁
jurajos
Karel bol svojho času žena, dnes Kylie chlap. Dnešná doba dá niekomu dosť zabrať. >😒]
GTI
>😁 >😁 trefa, přímo na komoru :yes:
jurajos
Chytáš sa chytáš! >😒] :yes:
kuko
já teda nevím, ale proč by se ženská nemohla zajímat taky o auta?
GTI
Neblázni, člověče... ten kylie se ti směje do tváře, bože...
T613
Hele tady nejsme na seznamce. Možná ses někdy probudil v Thajsku vedle nějakého chlapa a od té doby brojíš proti "ženským" na "chlapských" serverech, ale je to tvůj problém. Pro mě za mě může být pod nickem Pierro cvičený orangutan, ale protože s ním nic mít nechci, tak mu budu říkat člověk. A protože ani Kylie nehodlám zvát na rande, tak mu/jí budu říkat jak bude chtít. Třeba GTI.

P.S: nejradši mám lidi co poučují druhé a sami se bojí říct o sobě cokoliv.
kuko
za toto tě asi Pierro rád mít nebude 😉

s tím Thajskem to bylo >😁
GTI
To děláš dobře, že zde na diskuzi oslovuješ podle nicku, já to dělám též. Ovšem pokud se domníváš, že bychom zde měli na úvod vypisovat své životopisy, pak jsi nepochopil vůbec o čem tahle diskuze je - pomohu, je o autech. Nikoliv ovšem o tatinkovu autu kylieho, autu tvém či mém, ale o autech, zpravidla o těch na hlavní stránce.
T613
Životopis vypisovat nemusíš, ale pak nepoučuj jiné. Je snadné se do někoho navážet a přitom nemít koule o sobě říct cokoliv.
Ale jinak klasická reakce snažit se překroutit co se dá.
Jestli si tu chce někdo debatovat o svém, otcově, strýcově nebo tvém/mém autě je to jeho problém a klidně může. Neb zde jsme na serveru o autech.
kuko
no, to o tom serveru o autech, to ses sekl, trošku 😉
T613
No podle počtu označení drzků na příspěvek mi to tady spíše připomíná Esquire
kuko
jo jo, je to tady dnes divoký >😒]
GTI
Aha... o koulích bych být tebou ani snad nepsal, nebo se ti připomene kolega 507. A laskavě se zorientuj, jestli si chceš hrát na ochránce holčičko-chlapečků na písku tak sis to tu poplet. a jestli po tom toužíš, mohu ti o sobě napsat román... >😁
T613
Koule? Matelka bych klidně odstřelil znovu a znovu a znovu. Chápu, že ty který dostal ban na serveru o hodinkách budeš proti tomu vždy prskat, ale klidně můžeš.
Nemám potřebu si hrát na něčího ochránce. Kylie tě utře očividně sama, kdy bude chtít. To, že jsi pro dnešek zcela mimo si všimlo více lidí.
Mimochodem už sis všiml, že Karel je ta žena nad kterou ses tak oblizoval u Navtecha? 😉
Pierro
>😁 >😁 ale za jednu věc máš u mě vroubek - toho orana s gutanem si budu pamatovat a ručně ti to připomenu... >😒]
GTI
On to nemyslel zle... Nakonec hle vždyť i ten orangutan je taky jenom... člověk >😁 😉
kuko
výjimečně souhlasím :yes😒br />
musím se Tatru taky zastat, jemu to prostě v rozčilení ujelo, určitě chtěl napsat šimpanz >😒]
Pierro
zabít vás všechny holoto nevycválaná.... >😒] matelka na vás!!! >😒]
kuko
ježišmarjá, já su už ticho, odvolávám co jsem odvolal i co jsem neodvolal, jen ne žádného matelka, prosím! >😁
T613
bubu 😉
GTI
Zkus mokrý hadry, to je má rada.
T613
copak, copak? Došel ti dech?
Tak nam ten roman napis- docela rad si ho prectu 😉
kuko
teda Vadere, sem nevěděl že rád čteš milostné romány :-!
Treti ja si to myslim taky :-!
kuko
hmm, tak to potom nemyslíš, to si jenom myslíš že myslíš, ale ve skutečnosti nemyslíš >😁
jazva
istý si nie som, ale už len keby tam bola ja neviem 10% šanca, že to naozaj žena je, tak by som si odpustil tie tvoje výpady. Predsa len istotu nebudeš mať nikdy a navážať sa do ženy je trochu pod moju úroveň. A chcel by som podotknúť, že moja úroveň nie je bohvieaká...
GTI
Do jaké ženy? >😁 Nemáš horečku?
jazva
horúčku síce mám, ale to s tým vôbec nesúvisí. Ja som písal o tom, že istotu nemám(a ani ty) a pokiaľ dotičnéh👋dotičnú nechytím za gule, tak ani mať nebudem.

A ak by bola len 1% šanca že je to žena, tak si radšej zahryznem do prsta, aby som kôli tomu 1% nebol potom za blbca.

A k tomu vydávaniu sa za niekoho iného. 507-čka sa tu tiež vydával za dospelého chlapa a u neho ti to vôbec nevadilo...
T613
GTI
Šance jednoho procenta? Snad čtyř ne? 😉
kuko
koukám, že tě i 4%-ní nějak děsí 😐
GTI
Neděsí, ale chodím do kina na jiný filmy...
kuko
Rychle a zběsile? >😒]
GTI
Kung-fu panda
kuko
to je ta nové edice Fiatu Panda? >😁
GTI
>😁
Hammunasakra
Víte, vy to asi NEvíte, ale i když se s tím EVIDENTNĚ těžko sžíváte - jsou ženy, co se na konstrukcích vozů podílejí, co závodí, a co (jako já, kdysi) v nějakých automobilkách pracují ..
A i když tomu zjevně UVĚŘIT nemůžete, mnohé by vás (na dráze i v teorii) "rozcupovaly" asi až NÁSOBNĚ "lépe/kvalifikovaněji", než-li já ..
Tomu co tu "předvádíte" se říká "mysogynie" - což je takový "podobor" v "sexismu" - obecně "NEdoceňování žen" - takže buďte "v klidu" - nejste nijak VÝJIMEČNÝ - "problematika" je už i vědecky "prozkoumána" a v reálu by možná stačil jeden dva PROZACy denně a bude lépe .. :yes:
GTI
>😁 Nedoceňování? Kylie, to si tedy hodně fandíš... Vezmi mužskej hormon, třeba se pak za svou stylizaci zde trochu pochlapsky zastydíš.
Hammunasakra
...pochopila, s tím "že si fandím" - jak to bylo myšleno (to jsou OPRAVDOVÉ "diagózy").
Mimochodem, snad jsem to nepřehlédla, krom té KRITIKY Brumly, KTERÉ že to auto byste mi na takové trasy (a někdy až 50 dnes už spíše jen 30.000 km ročně) doporučil?
PS: Kritizovat a "nic", to je "moc" snadné ... kritizovat a "vhodnější/lepší/výhodnější" navrhnout - TO už může o DOST těžším býti 😄
Navtech
Ale když se takhle rozepíšeš, tak se to dá i číst a zapomínáš i na závorky. Supééér" " " " >😁
kuko
to vieme že tvoja úroveň nie je bohvieaká, veď ti podla toho šéf aj nadelil káru >😁

ale ak ťa to poteší, ja som na tom ešte horšie (nie nemáme Líšku >😒] )
jazva
teba tipujem tak na polo, alebo Citroen C15... >😒]
kuko
teda, ty si mi dal! >😁

ale až tak zle na tom nie som, aj keď už sa blíží nový POLOboh a čo keď ma poblúzni >😁
Hammunasakra
...zajímavá reakce.
Naprosto DŮSLEDNĚ NEreagovat na NIC a JEN si to své stále dokola "omílat" (a stále dokola "napadat") - copak by tak mohlo příčinou býti?
Vy máte také C5, ale s nějakým slabším motorem 😉 ? "Kápla" jsem na to? Ne - má jí tatínek a vy se trochu stadíte a PROTO k GTi nicku "utíkáte" - TO by mohlo být ono ...
Já samozřejmě NEvím, zda potřebujete zrovna tu "blondýnku", nebo spíš .. (to je VAŠE) věc ..., ale NĚCO evidentě POTŘEBUJETE ...
To věru NENí těžké poznat ...
PS: Tak už NEváhejte a jděte! VÁM se uleví, MY si oddechneme - a třeba i o autech pak "pokecáme"
Držím palce a ať to "vyjde" :yes:
GTI
Moc to ze sebe tlačíš. Už je to křeč, Kylie. Zbrzdi a zařaď se.
Hammunasakra
...jsem si "hrstku" vašich dnešních příspěvků a ... opravdu se "cítíte" TAK "navrch"?
Popravdě NEnapsal jste dnes NIC - tu trošičku "lépe", tu "až podúroveň" se snažíte mne "shodit" "ztrapnit" atd. - ničeho jiného jsem se nedočkala (a to hlavní - o AUTECH nic ..dokonce VŮBEC nic!)
Tak zatím, a doufám/věřím že tohle nebylo VŠE, čehož se od "ikony" mohu dočkat .. ty by pro mne podobné zklamání jak vw passat bylo ... to je také taková ikona/etalon ... hodně se o ní mluví, ale ...
A to ten chudák passat asi ještě "urážím"
Tak pěkný den a zkuste se z toho vyspat a snad bude lépe ...
GTI
Ztrapňuješ se tu sám.
Ronault.
GTI o autech? Leda by o nich psali v Esquieru, či jak se ten brak jmenuje ;-\
GTI
Co blázníš? Neměl jsi špatnej den?
Ronault.
Výborný, záviděl bys 😉
kuko
já závidím - pitvička, pivečko, spolužačky, jo pánečku >😁
Ronault.
Tak zas tak růžově bych to neviděl, tak často totiž nepitvám >😁
GTI jezdi bohuzel Volvem V70 udajne dotazenym z Reichu.
BTW: Hooodne drsna holka :yes: :yes: :yes:
T613
GTI a kajakář? To je nějaká pomluva
Vek na kombika aby mohl bezpecne prevazet psa a vnoucata uz ma ne? 😉
kuko
Tomu se mi nechce věřit. I když na druhou stranu musím přiznat, že jeho reakce na Volvo jsou celkem milosrdné 😉
Tak snad zůstává doufat, že jestli má skutečně V70, tak ho to trošku polidští >😁
GTI
8-s >😁 😉
kuko
tak hele ty kluku ušatá, jestli mi teď napišeš že máš V70 první generace, moje nejmilejší Volvo, tak co jsme si to jsme si a budu tě mít rád! :-!
GTI
Ale vždyť ty mně máš rád i bez toho 😉 je úplně jedno čím jezdím. Naštěstí pro mne nemusím jezdit tím čím musím, ale tím čím chci...
Dúfam, že si jazdil aj v Apoštole!!!
kuko
no nic, propásl jsi svojí šanci, možná někdy příště :-!
Hammunasakra
Tak o to více by mne, milý GTi, opravdu zajímalo, čím ve skutečnosti jezdíte 😉
PS: NEchcete "přiznat" alespoň auto "snů"?
Klaudius
Drahá slečna (pani), o to sa už snažili takmer generácie Vašich predchodcov. GTI je pevný ako skala... 😉
Hammunasakra
...zpráva! Ona eroze docela "funguje", a alespoň dle některých reakcí zrovna TATO skála by už možná nějaké ty bezpečnostní sítě pro zachycení odpadávajícícvh kousků a injekce pro zlepšení "soudržnosti" potřebovala ... tak nějak se jakoby "drolí" mám pocit ... 😄
Ona na mne včera trošičku "ošklivá" byla, to se mi NElíbilo ... tak PROTO ...
GTI
😄
GTI
Zkus mokrý hadry.
To je vse co mi reknes Doktore?
T613
hasi pravda
GTI
A co ti k tomu mám říct? To je jako bych tu napsal, že sis sedmdesátku vyšlapal na E50. Co bys mi na to napsal, když ne mokrý hadry?
Klid nerozciluj se - hlavne nekric na tveho zamestnance a zamestnankyni 😉
GTI
Já nekřičím. A jak koukám, sekretářka už šla dom.
Neviem prečo ťa všetci kritizujú. Fakt som úprimný, toto je ten GTI, ktoré já poznám. Jednoducho dokonalé. :yes: :yes: :yes:
Od teba proste si človek môže prečítať tie najlepšie príspevky a je to asi tým, že niektorí teba asi nechápu. Je to škoda. Nechodíme sem preto, aby sme tu rokovali o makroekonómii a myslím si, že tieto príspevky sú skutočne tým najlepším, čo si tu možno prečítať.
BRAWO GTI. :yes:
GTI
ó děkuju... :yes:
kuko
teda Pierro, sklamal jsi mě! Vždyť jsem se omluvil, tak proč??????? 😐
Hammunasakra
Jak tady někde poblíž (víceméně správně) odpovídá "kuko" - posledních pár let jsem "Cé5kovala", nejdříve 2.2 HDi a teď po faceliftu V6 3.0 - celkem často jezdím delší (dlouhé) trasy a sama a ... jezdila jsem i s (daleko) dražšími vozy a "Brumla" (to je ten "současný") mi "vyhovuje" - moc, moc, moc.
PS: Jen s "km" to kuko maličko "popletl", tu první jsem po 150.000 km "prodala", nyní mám občas "výpadky" a občas i jiným(i) vozy jezdím, tak Brumla "odpočívá" a zatím se "jen" na 100 t. km dostal .. 😉
PPS: Někdo mi tu "trošičku" kritizoval fotečku (tedy že prý jako ruska vypadám - nic proti nim 😄 ), nicméně mohu-li "dotaz": "KTERÁ fotečka lepší byla?"
jazva
nevidel som tú predošlú fotku, ale táto je v pohode. Mne osobne sa rusky veľmi páčia, na rozdiel od napr. nemiek... 😉 Možno si zakladateľka nového trendu a za nejaký čas tu budeme mať všetci svoje foto. Sám som nad tým už uvažoval, ale predsa, chodia sem možno aj deti a nechcel by som aby potom mali kôli mojej fotke zlé sny... >😁
Hammunasakra
Já zvyklá, že u nás "doma" (já původem, ehm zrovna ta "němka" 😉 ) je používání foto celkem "normální/běžné" ..
"Riskněte to", jen ať si už od dětsví na "životní realitu" zvykají ... "děsívou" fotku démona co na potkání 30 kč rozdává jsem tu viděla již mnohokrát a HORŠí, to URČITĚ NEbude .. 😄
Pierro
Kylie, takže jsi to skutečně ty na tom snímku?? No já myslím, že jsi pohledná ženská... Jinak jakouže tu C5 sedláš nyní?? Poslední generaci anebo tu ještě předposlední??
kuko
Pierro Pierro! Darth na tebe práskl, že prej nechceš ze starší verze Seatu (myslím že se jmenoval Audi, nebo tak nějak >😁 ) přejít na Volvo! A že se na tebe budeme zlobit! Tohle se dělá! A furt taky ohledně C5 vyzvídáš - že bys plánoval emigrovat k žabožřoutům? >😁
jazva
tak ja to teda risknem, ale určite nie dnes. 😉 Ešte si to musím trochu premyslieť, predsa len ide o závažný krok v mojom živote - také malé vystúpenie z anonymity.. >😁
kuko
a dúfam že tam dáš fotku aj na tú svoju jazvu, predpokladám, že nejakú poriadnu budeš mať keď to máš ako nick >😒]
jazva
no to by sa mi zle fotilo. ona je tak trochu vzadu na hlave a tam si moc nevidím... >😁
kuko
pardon za to popletení KM

fotečky byly v poho, s tím ruským designem souhlas, podle mě taky trošku vypadáte jako ruska, minimálně na první pohled

to není žádná kritika, rusky jsou OK, na rozdíl od rusů >😒]
Hammunasakra
NEní problém (km sem, km tam, jakpak dlouho bude trvat ještě, než jich miblion nasbírám? 😄 )
Já to s tím "vzhledem á la ruska" neberu jako "drama", ale trošičku "zmatená" jsem ..
Trochu mi to přípomíná Céčko, takže se mi to designově vůbec nelíbí! :no: Stávající generace je mnohem vydařejnější. AMG by ale mohlo bejt zajímavější a nejen designově. :-!
manetino
Mě se zcela určitě líbila víc. Ale nové Éčko je taky moc pěkné. Teda podle obrázků, na vlastní oči jsem viděl jen zakamuflovaný prototyp tady v Praze na pumpě. 211 byla elegantní a to nové Éčko vypadá zas luxusněji skoro jako S klasse :yes:
Leg
Jo, 211, krásne elegantná - nič pre mňa ale pre svoju cieľovú skupinu - pre managera, ktorý potrebuje nenápadne prezentovať svoj status, dokonalá.
Interiéry Mercedes vždycky uměl, ale tyhle nový hranatý tvary přímo miluju :yes:
Hammunasakra
NENí to "špatné", ale exteriér možná ještě "povedenějším" jeví/zdá se mi (a trošičku "nevím" volant) 😉
Vidíš to, já zase "nevím" ten exteriér. Neříkám, že se mi nelíbí, spíš ještě nejsem připraven vynést ortel. První dojem byl "wow", ale pak se zvířily pochybnosti. Asi budu muset počkat na blízké setkání 😄
picaso
Kua a kde to má fofr klacek. Já chci auto řídit volantem, startovat klíčkem a řadit fofr klackem i v automatu, chci toho tak moc?
Navtech
Hmmm tak já už nechci kvedlat stejně, jako nechci vstávat k televizi a přepínat programy.
kuko
lenochu! >😒]
kuko
jinak já bych k té televizi snad možná raději už ani ten ovladač nechtěl...stejně furt když to zapnu jsou tam samý * ;-\
Navtech
Na kvedlání je spolujezdkyně, to neni o lenosti
Dinar
Tobě fakt to kvedlátko pod volantem vyhovuje? Mě se nové éčko líbí velmi, ale kvedlačku na sloupku nemusím. A ještě si mohli odpustit tu vrásněnou kůži na dveřích, to je v tom hranatém futur interieru jak pěst na oko.
Navtech
Vyhovuje? To nevim... dlouho mě to vadilo v sedmě, tady už mě to moc nevadilo a naopak teď v tý X6 mě to připadá takový divný, spíš zbytečný. Ale jak říkám to "doleva k sobě" je fajn a kvedlačka je dobrá u auta, jako je třeba STi, jinak už jsem se za život nakvedlal dost.
Dinar
Zvyknout se dá na všechno, ale výhodu v tom žádnou nevidím.
Navtech
Výhoda je v tom, že si dáš na tunel kýbl z KFC, litr fanty a kýbl s kafem 😉
jazva
presne to ma napadlo, keď som uvidel tie fotky. Konečne by som mal miesto na ten kýbel!!!! že to už niekoho skôr nenapadlo... >😁
Navtech
GL,ML, R, S, CL... ty už to napadlo dávno >😁
Dinar
a kýbl na blití dám kam? >😁 😉
kuko
na to máš přece přední okna v elektrice! :-!
jazva
najlepšie do "klínu spolujezdce". Teda ak to nie je žena... 😉
Pierro
souhlasím, jak s řasenou předkožkou na dveřích, tak s automatickým fofrklackem pod volantem... 😉
Navtech
To neni fofrklacek. Je to spíš přepínač a vytáhneš klíč a je zabržděno.
jazva
na tú "predkožku" som pozeral ako puk! Kdesi som to už videl, ale bolo to dávno a to auto pochádzalo z krajiny na východ od nás. A zrejme to ani nebola koža, čiže sa to neráta. Ale to je jedno, dojem zostal... ;-\
Navtech
U MB je to letitá věc pokud je tam kůže a myslim že i bez ohledu na model
jazva
OK, veď ja som vlastne nič nekritizoval. Len to mám zafixované z nejakého auta "made in USSR" a toto mi to pripomenulo. Ale mám dojem hraničiaci s istotou, že to na predaje MB nebude mať žiaden vplyv. >😁
Dinar
To je pravda, je to tradice sahající ještě před válku, ale do toho nového vnitřku se to už nehodí.
Navtech
Tak takhle dlouhou tradici jsem nemyslel >😁
Dinar
Ale ona tam je. >😁 😉
GTI
😄 Ale to je správné, nebyl bych kritický k tomu to tam používat dál. Možná u sportovní derivace by to sneslo vyhlazení, ale pro pocit luxusu je to výborné.
GTI
Dinar myslí druhou válku... >😁
Navtech
Třicetiletou? >😁
Dinar
Jak říkal Švejk, když se ho ptali, jak dlouho bude válka trvat, lidi sou dvaktrát tak chytrý, takže jen patnáct.

Ale netrefili jste to ani jeden, myslel jsem tu studenou. >😁 😉
GTI
>😁
Ja jsem taky za kvedlani s automatem
Navtech
Na kvedlání jsou tlačítka pod volantem... někdy to použiju i 3x za rok >😁
GTI
Stačí dva tři mázlé snímky a i z takovéto informace je člověk očarován. Věděli jsme, že nové, přenádherné céčko předznamenává vizáž éčka. No, tak je to tady. Opět... Mercedes, ten nejlepší.

Dnes velmi zřetelně - BRAVO MERCEDES-BENZ :yes: :yes: :yes:
kuko
já myslel, že nejlepší je Gulf...

som z toho volajaký zmatený, súdruh generál >😒]
GTI
Tvá smělost, že se veřejně domníváš, že myslíš, je úsměvná, kuko. Možná to bude tím, že pro tebe ve světě aut neexistuje rozdíl mezí mainstreamem, prémií, kompaktem a vyšší střední. Nic si z toho nedělej, přece bys nechtěl, aby tu všichni rozuměli autům...
Leg
G je predsa supermainstream, tak si nás to učil >😒] peace please 😉
GTI
😉
Ronault.
Blbej den, co? Nebo ti zamrzla voda v "ostřikovači?
GTI
Zeptej se kuky, ten tu dnes jede v posledním tažení, já jsem ve velké pohodě, voda mi v ostřikovači nemůže zmrznout, mám tam mix do mínus 40, takhle to už dělávám roky, není totiž horší věci, než zamrzlý ostřikovač. Jen nezkušení řidiči se domnívají, že stačí pár deci do vody a jede se, problém pak nastává při rychlejší jízdě, kdy se ti odpaří líh a zamrzne tryska, proto to chce velmi nadsazenou koncentraci. Poznáš to sám, až budeš mít vlastní vůz.
Anndy008
dost pomaha vyhrievanie celneho skla, ci trysiek.. 😉
Ale zmes musi byt spravne namiesana, tak ci tak. 😄
GTI
Vyhřívané trysky ano, ta mřížka ve skle, na to pozor, mohlo by to omezovat příjem GPS signálu.
Dinar
Neomezuje. 😉
GTI
Ale to musíš mít venkovní anténu, resp. zabudovanou navigaci, ne?
Ronault.
Dneska spíš pozoruju, že v ostřikovači ti voda tedy nezamrzá, ale tvá stříkačka už není co bývala.

Nicméně díky za rady, ale vodu do ostřikovače jsem do svého auta dolíval přesně před týdnem, taky -40°.
kuko
asi ano, mě by to taky rozladilo >😒]
Leg
jojo, je to klasa, veď čo iné čakať od Mercedesu. Aj keď skôr ma brala nenápadná elegancia a uhladenosť predchádzajúcej generácie ako súčasne módna krabicoidnosť.

Jediná pripomienka - skutočne neviem, či mi vadia viac tie diódy ala Audi alebo tie dva páry hmloviek ala Brabus. Podľa mňa má mať auto jeden, max dva páry svetiel, nechápem prečo štyri... asi som moc konzerva a nerozumiem súčasným trendom 8-s
GTI
Koukal jsem také na to s otazníkem, no, jinak než s těmi diodami už to asi nepůjde.
Navtech
Možná jedny svítí, jako mlhovky a druhý jen přisvěcujou zatáčky a nebo je to nějaká studie toho Brabusu. Diody jsou sice trend, ale mě se moc nelíbí. Žárofka je žároka
Ronault.
S tím se dá jedině souhlasit. Osobně snesu diody vzadu, v předu mi to připomíná blikátka z kolotočů.
Skoda ze uz je Kocka v Panu
Dnes by si vyhlidl novou karu
Navtech
Kočků je ještě dost, ale tohle neni zrovna jejich třída
Leg
No aj tie diódy sa dajú umiestniť nejak elegantnejšie - viď zadné svetlá A6 Avant vs. A4 Avant
Klaudius
Len, kupodivu, mám pocit, že zo značiek VW a Mercedes je Mercedes, čo sa dizajnu týka, menej konzervatívny ako VW. Ten svet je už asi naruby...
GTI
😄
Klaudius
Konzervatizmus nevnímam vždy ako plus. Pri VW určite nie.
Klaudius
[odkaz]
Navtech
Uplně sem se lek, že je to ta Kia Soul
Leg
To vyzerá ako kríženec Rúmstera a Octavie RS, ale čuduj sa svete, keby vyzeral takto, bola by to špica :yes:
Klaudius
vidíš...je to obrázok z roku 2007... >😁 >😁 >😁
Leg
>😁
GTI
Je to krásné a i přes těžkou dobu do které jdeme to bude trhák.
jazva
teraz by už len chcelo, definovať pojem "trhák". Pretože ak to dopadne tak ako si myslím, tak bude úspechom akýkoľvek počet predaných kusov. Ale musím podotknúť, že ja som v tomto ohľade skôr pesimista. Teda čo sa týka vývoja krízy a nie predajov škodovky, aj keď jedno s druhým súvisí. ;-\
GTI
Trhák je... trhák, o tom netřeba diskutivat. Yeti bude těžit z toho, že je vlastně bez konkurence, neboť ti další se na tenhle segment teprve připravují.
jazva
tak ale keď škodovka bude plánovať že predá napr. 5 kusov a vzhľadom na situáciu ich nakoniec predá iba 3, tak to asi za trhák považovať nejde. ( čísla sú samozrejme imaginárne!!!! >😁 ) A o konkurenciu by som sa až tak veľmi nebál. Kia má Soul a jej sestra už tiež niečo chystá... A s veľmi prižmúrenými očami by sa za konkurenciu dal považovať aj dosluhujúci Fusion.
GTI
No právě, na Fusionu byl vidět hlad po takovémto segmentu, i když tam hlavní roli sehrála cena, přesto, Yeti má velký potenciál, Soul nebude přímá konkurence, na to je Yati více "off". Myslím, že mladí lidé konečně mohou s příchodem yetiho přijmout Škodu do svého světa tak, jako jí mají ve svém světě starší lidé. Tohle auto bylo vemi zapotřebí.
jazva
no ja sa zatiaľ za mladého človeka považujem, ale nad Yetim vôbec neuvažujem. Ale to je skôr moja vec (možno chyba). Ja som skôr na sedany...
Ale keď si spomeniem na to, ako môj otec vyberal auto cca rok dozadu, tak by som s tom tvojou tézou, že to bude auto výlučne pre mladých, dosť nesúhlasil. Vo výbere vtedy mal aj spomínaný Fusion a nadával na to, že Yeti nebude v predaji skôr. A tiež sa mi nezdá to operovanie s tým, že Soul bude menej OFF. Myslím, že v tejto veľkosti je jediný OFF Suzuki Jimmy...
GTI
Je fajn, že i otec pokukoval po Yetim, máš tátu s mladým srdcem :yes:
jazva
>😁 to je teda pravda. On má dokonca mladé aj to o niekoľko čísel nižšie pod srdcom. Ale myslím, že už iba v "rečiach"... 😉 (na šťastie mojej mamy)
GTI
>😁 😉 :yes:
Klaudius
Cenovo môže byť konkurenciou napríklad SX4/Sedici, keď už sme pri tom. Soul je konkurentom určite a nájdu sa možno aj takí, čo budú porovnávať Pandu 4x4, hoci je o triedu menšia.
GTI
Ano, ten sedící je konkurent, Panda je přiliš malá, Yeti má velkou naději po celé Evropě. Důležité je právě to zacílení na mladou genreaci, vždyť dvacetiletí kluci musí mít z téhle škodovky masturbační křeče... >😁 😉
Klaudius
Ak to nepochovajú cenou ako svojho času Roomstera, tak tiež nevidím dôvod na obavy. A snáď sa pod kapotou neobjaví motor pod 60 kW...
jazva
no 20-ročným chlapcom ani nič iné nezostáva. Na Yetiho určite mať nebudú a ak im otecko niečo nové kúpi, tak to na 95% nebude Yeti.
Klaudius
Realita bude trochu iná, toto je len upravený obrázok výstavného dvojdveráku.
GTI
Údajně se produkční verze lišit nijak nebude...
Klaudius
držím palce, ale veľmi tomu neverím 😉
GTI
Zanedlouho to ověříme :yes:
Klaudius
To zase bude chvály aj plaču naraz v jednej diskusii...
GTI
😄
Tak toto určite nie je pekná Škoda.
GTI
No, tak jsme se to zase všechno pěkně dozvěděli. Jeden si tu vyhrnuje sukně až po... šourek, druhej tu prosí o krátké životopisy kolegů, i pár orangutanů by se tu dnes prý našlo, Zlatý ventilek praská ve švech, a tak ještě, že je tu Mercedes, ten který umí, ten který ví. Jo, jdeme do hran, Nové E-klasse hraní, zahranil i dokonale GLK, zahranilo AUDI Q5... kdo viděl X6 od BMW ví, co znamená slovo - hrana. Mimochodem, viděl jsem X6 v antracitu... normálně jsem sklopil zraky a slušně pozdravil, fantastická kára s božskou jiskrou. Takže hrany, jo, je to tady, a éčko bude opět tím čím má být, tím nejlepším. Z nejlepších :yes:
Topgear
tak tak..zase sme sa toho dozvedeli, jeden je na ťažení svojej súkromnej križiackej výpravy za záchranu nadvlády mužov na tejto diskusii, pričom k veci dokáže povedať len to že Éčko hraní..nuž priam svetová nominácia na zlatý ventilek. Nie je na škodu zlatou nimináciou prečistiť aj vlastné rady..
Že sa predstavuje nový motor 250CGI, ktorý z jedna-osmičky dáva neprekonateľných 150 kilowatt so sppotrebou málo nad sedem si nevšimol asi nik, pretože tu sa diskutuje o orangutanoch, š.ulínoch, ktorí dovidia po nádobku svojich ostrekovačov..škodovke, ktorá, no povedzme si, vyzerá ako..ako Kia Soul
GTI
Vidět v Yetim Kii soul, to vyžaduje estetickej talent. A pak, mrkni se na dobu zrodu, aby ses tu nedávil na cizí hostině.

Jinak mě těší, že se konečně někdo také vrací k Mercedesu. Ano, mě upoutaly především ty hrany, ten nový styl, který mercedes vnesl na svět. Píšeš o novém motoru. Co je na něm špatného? Proč kritizuješ kolegy, že si toho nevšimli? Tak nás tu všechny s tímhle motorem podrobně seznam, proto zde ostatně píšeme. Utržíš zvednuté palce a jistě tě to potěší.

Jo, jak jsem napsal již včera, jedna (navíc hraná) ženská na diskuzi co nejraději píše o vlastním autě nevlastního tatínka je horší, než pytel rozsypanejch hřebíků na silnici, v tom s tebou souhlasím :yes:
Topgear
Myslím, že tú podobnosť je tam vidieť aj bez estetického talentu, a uznaj že dohadovať sa o nejakej dobe vzniku je priam scestné..ja ani ty nevieme presne kedy kórejčania nakreslili prvú skicu..a nie je dôležité kto to skôr nakreslí ale kto to skôr postaví na cestu, nemysliš?

Asi sme sa nepochopili, ja ten nový motor od hviezdičiek obdivujem 😄 podobný pokus tu bol od Audi, dokonca mal 165 kilowatt, ale ten priebeh výkonu a spotreba bola skôr za trest.Mimochodom, neviete či ten výkon je dosahovaný po mercedesovsky-kompresorom(teda pokračovateľom 200Kompressor), alebo to tlačí aj turbom?
T613
tady fakt chybí ten zývající smajl >😁
GTI
Koukám, že se pozvolna budíš... >😁
T613
spíš je tady nuda
Navtech
Jen se neboj, skončilo vyučování, bude dětinská legrace 😉
T613
nestraš, že se Matelko vrátí?! :-! >😒]
Navtech
Ne já myslel základní školu.
Tak za dnešek máš nominaci na JOUDU SVALOVCE. I holka ti umí parádně napráskat. >😒]
Navtech
Dneska opravdu spíš "přehrnovačka". Jak mladej sameček zacejtí pižmo, tak neví, co se s nim děje a je fuk o jaký jde pohlaví, nebo jak vládne neuměle až komicky písmem v čem jezdí a jakou značku prádla volí.
T613
Pierra musíš omluvit někdy má prostě období, kdy nevidí neslyší..
:yes: >😒] >😁
GTI
Je to k pláči...
Deception
Tohle je z té diskuze hodně cítit a nejen z této. Ono obecně stačí, aby se někde objevil příspěvek od nějaké ženy a hned se najde dostatek trubců, co mají ochranitelský komplex.

Pánové, pánové... Tady jste na diskuzi o autech, ne na seznamce...
Videl som BMW X6. Poviem ti jedno. Sú automobily, ktoré keď vidíš na fotkách. tak povieš si, že sú úžasné. Ale keď ich stretneš naživo, tiež si povieš. Ale potom súm také, že hneď by si do nich nasadol a vieš, že toto je jedno z tých aut, ktoré by mali byť v tvojej garáži. Aspoň já tak vnímam BMW X6. Jednoducho DOKONALÉ. Nezdá sa ti to tak aj tebe?
GTI
Ano, první shlédnutí naživo ja až neuchopitelná porce dokonalosti.
makak
moc hezký
marianek
E-Klasse je jedinym automobilem z preimove tridy, ve kterem muze vetsina rici, ze se svezla. Bazary zapadu budou brzo preplnene stavajiciho E-Klasse s pulmilionem na pristrojove desce, protoze taxikari budou menit vozove parky.
Novy E-Klasse se zda byt velice povedeny. Stylove, elegantni krivky doplnene povedenym interierem....uz se tesim....na novy taxik.
Navtech
Vždyť to říkám, že je po vyučování holky maj vytahaný culíky a puberťáčci vyráží se svou trochou do mlýna psát bláboly roku >😁
T613
😄
Á JOUDUV nastavovač. Copak, už tě svrbí? >😒]
GTI
Tedy, dnes jste to s mistRRem nedomysleli, ve stejnej okamžik vystartovat na diskuzi, co to, odpolední vyučování skončilo? Premdo, tohle myslím dnes pobavilo nejvíc >😁 :yes:
Navtech
Tak jedinej jouda si tady ty s mariánkem, takže se zbytečeně nenafukuj a táhni si udělat úkoly
Ale kluci, nenechte se vyrušovat. Když se už máte tak rádi. >😒] Jeden upocenej nezaměstnanej parazitující vlastní mámu a druhej umouněnej ¨podnikatel¨. Že on tě za to ješte platí ¨podnikateli¨.... >😒]
Nechcem byť už blbý, ale ty si vystihol. Veď mário sa tu hrá na podnikateľa a ty tiež asi potrebuješ tu mamu. Takže minimálne si vystihol marianka.
marianek
Mozna bys nam mohl hochu pripomenout, kdy jsem o sobe napsal, ze jsem podnikatel.
Tak burzový maklér?
Deception
Ale kulový, je to ňákej "zadarmo drahej" neboli ouřada.
Inak, ten hochu. To by som už tuším mohol hovoriť na teba. Možno sa prezentuješ ako slušňák, ale zúfalo ti chýba zrelosť.
Kdybys věděl jak jseš vedle. :-!
Deception
Je až trapné, jak se tady vehementně snažíš protlačit něco, co nejvíce pasuje na tebe...
GTI
>😁
Navtech, krásne tomu mariankovi dávaš. 😄
Ne, Danielku, on Dává ZLATÝMU JOUDOVI >😒]
Takže marianek je ZLATÝ JOUDA. Hmm, rastieš, rastieš. 😄 :yes:
Danielku, ZLATEJ JOUDA je jen jeden a on to moc dobře ví. >😒]
Marianek že to vie? Ten má na to ešte málo rokov. 😄
Možná ti pomůže, kdo je ZLATEJ JOUDA, když ti připomenu, že jses jeho podržtaška. :-!
Podržtaška? Hele, ty sa v tých holkách vyznáš. >😁
T613
že ty nevíš co znamená podržtaška
Neboj, viem. Zdá sa, že Premdička je veľký patriarcha. >😁
GTI
Vy musíte s Přemkem chodit do stejný školy >😁 Přesně ve stejný okamžik jste napsali své příspěvky. 😄 :yes😒br />
Jo, tyhle taxikářský drožky, to není nic pro vás, chce to Lambo, po odpoledním vyučování ohodit driftem učitele fyziky a hurá do světa, viď :yes:
Alebo sú v školskom klube a tam majú svoje laptopy s údajmi o výkyvoch hodnoty českej koruny. >😁
Tak to ty máš Navtecha na klíně a píšete na stejný klávesnici. Koukám Danielka ani nenecháte. Podle toho jak jseš dneska rozjetej Navtech asi špatně promazal. S Danielkem bacha, to by bylo asi protizákonný s dítětem... >😒]
Premda, vidím, že sa snažíš robiť príspevky tak ostré, ako ich má Navtech či GTI, ale jedna vec ti na nich parazituje. Mám pocit, akoby si to tlačil, tlačil zo seba ako po hrnci čokolády. >😁
Danielku, ještě jste ve škole neměli slovo ¨parazitovat¨?? >😁
Prečo zrovna Danielku?
GTI
>😁 >😁 to se ti povedlo :yes:
Topgear
Verím, že by si sa chcel takým taxíkom vyvážať do práce..E klasse je hviezda, nie nadarmo ju má na kapote
marianek
Ale ano, jsem stejneho nazoru. Je take ale hvezdou mezi taxikari.
GTI
A tomu ty se dívíš? Co bys chtěl, aby parkovalo jako taxi před Hiltonem, Sandero? >😁
Inak uznávam, že "měli by zakázat dovoz ojetých aut, která nemají alespoň tři hvězdičky", fakt hovorí o tvojom veku. Pretože sú aj ľudia, ktorý žijú z ruky do úst a sú radi, že si niečo vôbec doviezli. Ale to len tak mimochodom.
Ty tupec!!!! Okamžitě mně vysvětli proč koupit Cee'd a ne Octavii. TUPEC, TUPEC!!!! Ale okamžitě!!!!
Danielku, Danielku 😄
Premda, vy to píšete z BARU?!!
Ale okamžitě!!!!
Hmm, zdá sa, že z toho bude prípad pre políciu. Chudák barman.
Jó, napráskala ti pěkně. Tam ani není potřeba nic přidávat. >😁
Na to tuším treba dvakrát dlhší deň, aby si tu človek prečítal všetky tie kydy. Ale uznávam, títo e😜erti, ktorí sú skúsení motoristi, tých já proste uznávam. 😄 :yes:
Už to nejde zobrazit ve stromu a luštit to tu chronologicky se mi nechce... No ale berme to z té lepší stránky - GTI podle všeho dneska celý den prochatoval, takže teď bude zase na pár dní klid - lhůty nepočkaj a ty spisy, co čekaj na vyřízení, by jinak musel přehazovat vidlema >😁 :yes: