Testy
že tohle auto má motor V10, jistou dávku komfortu /dá se s tím jezdit každý den/ a je to skoro /na 90%/ supersport, tak má velice příznivou hmotnost! :yes: Doposud co většinou v audi postavili, tak to vypadalo, jako že 2t jsou jasný cíl. 😉
je akasi divna a je tam aj nejako divne zakomponovana.... stara R8 ma v sebe akusi zivocisnost a eleganciu ... ale u tejto novej R8 mi to pride zrazu akesi bezduche nudne hranatoidno rozplacnute ... neviem... ale dizajn u novej R8 mi pride ako krok dozadu... alebo do neznama...stara R8 je krajsia ...
Jednou vetou: Audi R8, to je VW Golf mezi supersporty >😒]
Auto ako take sa mi paci, hlavne motor znie fantasticky, ale to prve propagacne video je trochu overkill. Uplne zbytocne sa navaza do Ferrari a tie reci, ze v nom citit geny specialu z Le Mans :😉 Bez toho by to bolo lepsie :yes:
Auto ako take sa mi paci, hlavne motor znie fantasticky, ale to prve propagacne video je trochu overkill. Uplne zbytocne sa navaza do Ferrari a tie reci, ze v nom citit geny specialu z Le Mans :😉 Bez toho by to bolo lepsie :yes:
Jsem sám, komu ten "test" přijde jako plácání? Zdá se mi, že tester by měl zůstat u Octávií a Golfů, tohle mu vůbec nesedí. V tomhle směru si mnohem radši přečtu test podobnýho auta od Honzy Mičky nebo Ondry Chamily.
Nejsi sám, jsou to kidy naší Idy, tohle by měl testovat někdo kdo řídil supersporty a může to srovnat s podobnými auty, ten kdo dělal ten test je fakt mimo
Ale ta cervena barva u me dost zachranuje. :yes: