Novinky
Tak zase ta o "jitrnici, kterou svět ještě neviděl" ;-\ , aneb tisková zpráva ve stylu "budou, určitě, možná, snad , kdyby, výhledově ..." ;-\
tiez do istej mieri inspirovali od modrobielej vrtulky .....
kazdopadne dnes uz skor frcia SUV ako naslapane limuziny ktore su dekafto k nicomu a pre nikoho ... kam kracas alfa?
kazdopadne dnes uz skor frcia SUV ako naslapane limuziny ktore su dekafto k nicomu a pre nikoho ... kam kracas alfa?
a k čemu je takové SUV, velký jak autobus, do pořádnýho terénu to neni, v zatáčkách cítíš tu váhu a náklony.... no nevim, radši nabušenej sedan než blonďatý SUV....
Jsem rád, že AR přišla dřív se sedanem než s SUV, který bude příští rok. Sice netradičně představila top verzi, ale díky bohu za to.
Ježiš co to zase plácáš? Kam kráčíš ty?Chtělo se mi napsat do ústavu...
Prodeje Evropa 2014
BMW 3+4+5+6: 474tis ks / X3+X4+X5+X6: 115tis. ks
AUDI 3+4+6: 408tis / Q3+Q5+Q7: 146tis. ks (vybráno podle mne, můžeš změnit ale bude to cca stejné)
Z toho vyplývá, že jsi vedle jak ta jedle kamaráde.
Prodeje Evropa 2014
BMW 3+4+5+6: 474tis ks / X3+X4+X5+X6: 115tis. ks
AUDI 3+4+6: 408tis / Q3+Q5+Q7: 146tis. ks (vybráno podle mne, můžeš změnit ale bude to cca stejné)
Z toho vyplývá, že jsi vedle jak ta jedle kamaráde.
viem, že už každý čaká cestovnú verziu, ale je správne, že vyšli so športovou a že to nebolo suv. Takto sa im darí reinkarnovať vnímanie alfy ako sportznačky a mňa prekvapilo aj dodržanie termínu odhalenia, tak snáď z tej alfy ešte niečo bude.
Až bude Alfa dělat auta na úrovni BMW a spol. (a od Giulie si toho lidé dost slibují), tak bude každý očekávat, že QV bude na úrovni M a spol. Na to nejsou třeba (prázdná) prohlášení. Bude samozřejmě nějakou dobu trvat, než dosáhnou toho rozsahu. M nevyrábí jen M modely, dělá i příslušenství, M pakety, M Performance, je pod ním individualizační program. Kde začnou, je celkem jedno, ale co jiného by to mělo být, než ekvivalent M v rámci Alfy?
Pokud tím chtějí říct, uděláme auto na úrovni M3, nebudeme dělat jen díly, které se pak namontují do "obyčejné verze" (tedy úroveň M Performance), dobrá. To mi však jen říká, z které strany na to v případě Giulie půjdou, nikam to QV neposouvá. Nebo tím chtějí říct, že plánují QV rozšiřovat? Jak jsem napsal, M (i quattro a AMG) mají celou škálu činností. Jestli bude výkon o něco vyšší nebo nižší, je podle mne celkem jedno. Spíš to ovlivní, jakou image si vybudují, jaké auto od nich člověk bude očekávat.