Novinky
S tím designem souhlas - nehraje si na retro a nehraje si ani na drsný sporťák, vlastně si nehraje vůbec na nic, je prostě takové, jako chce být - design velice moderní, až futuristický, přitom funkční.
A pak je tu cena - sporťák skoro zadarmo, sice i přes nízkou váhu moc nepojede, ale Japonci jsou na dynamiku kei zvyklí.
Jinak z toho cos vyjmenoval - i v Japonsku mají nároky na bezpečnost a moderní palubní systémy, tam se situace moc neliší. Bohužel problém je to, co píšeš - všichni dnes chtějí krosouvry a auto, ve kterém máš oči v úrovni kliky dveří Tiguana, nepůsobí jako bezpečné místo. A pak je tu ta praktičnost, o které jsem psal. V F500 se sice možná budeš mačkat, ale v 5 se na krátkou vzdálenost odvezeš a i dáš něco do kufru, s S660 abys cestoval jen s peněženkou a zubním kartáčkem. Trošku doufám, že S1000 vymyslí trošku líp - ukládání střechy za sedadla a zvětšení vaničky vepředu, aby se vešla aspoň jedna taška. Ještě si vzpomínám na Opel GT - auto jako kráva a nebylo místo ani na ten kartáček. 8-s
A pak je tu cena - sporťák skoro zadarmo, sice i přes nízkou váhu moc nepojede, ale Japonci jsou na dynamiku kei zvyklí.
Jinak z toho cos vyjmenoval - i v Japonsku mají nároky na bezpečnost a moderní palubní systémy, tam se situace moc neliší. Bohužel problém je to, co píšeš - všichni dnes chtějí krosouvry a auto, ve kterém máš oči v úrovni kliky dveří Tiguana, nepůsobí jako bezpečné místo. A pak je tu ta praktičnost, o které jsem psal. V F500 se sice možná budeš mačkat, ale v 5 se na krátkou vzdálenost odvezeš a i dáš něco do kufru, s S660 abys cestoval jen s peněženkou a zubním kartáčkem. Trošku doufám, že S1000 vymyslí trošku líp - ukládání střechy za sedadla a zvětšení vaničky vepředu, aby se vešla aspoň jedna taška. Ještě si vzpomínám na Opel GT - auto jako kráva a nebylo místo ani na ten kartáček. 8-s
Už zhruba 20 let se ví, jaký je nejlepší možný recept na dostupný sporťák - malý roadster s manuálem, motorem vepředu a pohonem zadních kol. Byly tu různé pokusy mu konkurovat - neuspěly předokolky a neuspěly ani pokusy s koncepcí MR, neuspěla ani auta o něco větší. Zajímalo, proč je takový problém to akceptovat a udělat prostě "kopii" MX-5, tedy pochopitelně její koncepce včetně velikosti a ceny, ideálně pak ještě o něco lepší. I když je pravda, že teď to s Fiatem a Tooytou vypadá, že MX-5 bude frančíza a za drobný bakšiš si bude moci svojí MX-5 vyrábět každý. >😁
Ale to jsem odbočil. Za S660 :yes: . Nevím, jestli to byla přímo odvaha, spíš nutnost. Honda se vlastní vinou dostala do situace, kdy není moc důvod o ní mluvit a kei roadster je určitě jedna z nejlevnějších možností, jak na sebe strhnout pozornost.
I v souvislosti s tím si jsem jistý, že S1000 bude a to nejen v USA, ale globálně. Neřekl bych, že to bude prodejní hit formátu Miaty, jednak je to Honda, takže to bude drahé, i když určitě ne dražší, než MX-5, druhak ač jsou MR sporťáky tou nejlepší koncepcí, jsou zoufale nepraktické a zatímco MX-5 si lze vcelku dobře představit i jako auto, se kterým se dá odjet na dovolenou (zvlášť když se zahrádky na víko kufru prodávají celkem hodně 😄 ), do MR miniauta hodíte nanejvýš tak tašku k nohám, což by mohl být problém. Ale prodávat by se mohlo alespoň tak, aby to Hondě stálo i za druhou generaci, aby se zase vytvořila nějaká kontinuita.
Na S1000 se tak či tak hrozně těším, to by asi byl důvod, proč poslat do světa CTR. :yes:
Ale to jsem odbočil. Za S660 :yes: . Nevím, jestli to byla přímo odvaha, spíš nutnost. Honda se vlastní vinou dostala do situace, kdy není moc důvod o ní mluvit a kei roadster je určitě jedna z nejlevnějších možností, jak na sebe strhnout pozornost.
I v souvislosti s tím si jsem jistý, že S1000 bude a to nejen v USA, ale globálně. Neřekl bych, že to bude prodejní hit formátu Miaty, jednak je to Honda, takže to bude drahé, i když určitě ne dražší, než MX-5, druhak ač jsou MR sporťáky tou nejlepší koncepcí, jsou zoufale nepraktické a zatímco MX-5 si lze vcelku dobře představit i jako auto, se kterým se dá odjet na dovolenou (zvlášť když se zahrádky na víko kufru prodávají celkem hodně 😄 ), do MR miniauta hodíte nanejvýš tak tašku k nohám, což by mohl být problém. Ale prodávat by se mohlo alespoň tak, aby to Hondě stálo i za druhou generaci, aby se zase vytvořila nějaká kontinuita.
Na S1000 se tak či tak hrozně těším, to by asi byl důvod, proč poslat do světa CTR. :yes:
hezké auto a slušná cena, jednoduchý recept a funguje to ...žádný dlouhý seznam příplatků, který spíše vypadá jako špatný vtip...
Jo S660 se Hondě opravdu povedlo. Jestli do Evropy přijde S1000, tak by se mohl líbit, pokud Honda nenasadí vysokou cenu. Ideální hračka (zvlášť v té modré) na jarní a letní víkendy 😉 :yes:
Ano regulace a předpisy jsou všude, ale EU je přeborníkem široko, daleko 😉 No pět lidí v F500 papír snese, ale v reálu asi moc nefunguje. Já nepotkal 500 ani v dvou lidech >😁 Spíš to vidím, jako městský auto+nákupní taška, což by i tenhle sporťáček mohl splňovat. Vím, že každý v Evropě potřebuje stěhovat barák každý víkend, ale těch baráků zas tolik není >😁 Trochu místa, aspoň na dvě krabice od bot Prada, to mít bude 😉
...aspon z poloviny tak, ja si myslim, ze by to mohlo jezdit, tak bych se v tom chtel aspon jeden den vozit 😄
Maly naznak toho, ze to Honda s auty jeste mysli vazne :yes:
Maly naznak toho, ze to Honda s auty jeste mysli vazne :yes:
....Mě se vždy líbila Honda S 2000 s klasickým uspořádáním pohonu a tak to ma být.. ,krasavec s koulema...tady ta vypadá taky fajn. 😄
jojo, navíc se koukni jak je venku 😄 Globální oteplování (prý), vedro jak v Řecku, takže vytáhnout tuhle hračku a víítr ve vlasech mám půl roku >😁
Vždycky, když mám jednou za čas možnost sednout do něčoho papírově zoufalého, tedy tabulkově "nesmyslně" slabé a "bez dynamiky", tak se po vystoupení velmi často směji a zároveň bych si nejradši nafackoval za předpojatý přístup.
Auto se dá ždímat na 100% a člověk nemá pocit, že má pistoli u hlavy.
Auto se dá ždímat na 100% a člověk nemá pocit, že má pistoli u hlavy.
A pak jim řeknu: Tyhle auta nanic tu bývala daleko dřív, než SUV. Ale to byla doba, kdy autoprůmysl nediktovaly byrokracie z EU. Toto auto by mohlo být v ceně levnějších aut a prodávat se po boku F500. Dnes kdy máme peněz, jako nikdy, kdy baráků a garáží pro vícero aut přibývá jak hub, by se takových aut prodali tisíce. Kolik se prodá Fiatů 500?V Evropě cca 200tis.