Novinky
hezké auto a slušná cena, jednoduchý recept a funguje to ...žádný dlouhý seznam příplatků, který spíše vypadá jako špatný vtip...
Už zhruba 20 let se ví, jaký je nejlepší možný recept na dostupný sporťák - malý roadster s manuálem, motorem vepředu a pohonem zadních kol. Byly tu různé pokusy mu konkurovat - neuspěly předokolky a neuspěly ani pokusy s koncepcí MR, neuspěla ani auta o něco větší. Zajímalo, proč je takový problém to akceptovat a udělat prostě "kopii" MX-5, tedy pochopitelně její koncepce včetně velikosti a ceny, ideálně pak ještě o něco lepší. I když je pravda, že teď to s Fiatem a Tooytou vypadá, že MX-5 bude frančíza a za drobný bakšiš si bude moci svojí MX-5 vyrábět každý. >😁
Ale to jsem odbočil. Za S660 :yes: . Nevím, jestli to byla přímo odvaha, spíš nutnost. Honda se vlastní vinou dostala do situace, kdy není moc důvod o ní mluvit a kei roadster je určitě jedna z nejlevnějších možností, jak na sebe strhnout pozornost.
I v souvislosti s tím si jsem jistý, že S1000 bude a to nejen v USA, ale globálně. Neřekl bych, že to bude prodejní hit formátu Miaty, jednak je to Honda, takže to bude drahé, i když určitě ne dražší, než MX-5, druhak ač jsou MR sporťáky tou nejlepší koncepcí, jsou zoufale nepraktické a zatímco MX-5 si lze vcelku dobře představit i jako auto, se kterým se dá odjet na dovolenou (zvlášť když se zahrádky na víko kufru prodávají celkem hodně 😄 ), do MR miniauta hodíte nanejvýš tak tašku k nohám, což by mohl být problém. Ale prodávat by se mohlo alespoň tak, aby to Hondě stálo i za druhou generaci, aby se zase vytvořila nějaká kontinuita.
Na S1000 se tak či tak hrozně těším, to by asi byl důvod, proč poslat do světa CTR. :yes:
Ale to jsem odbočil. Za S660 :yes: . Nevím, jestli to byla přímo odvaha, spíš nutnost. Honda se vlastní vinou dostala do situace, kdy není moc důvod o ní mluvit a kei roadster je určitě jedna z nejlevnějších možností, jak na sebe strhnout pozornost.
I v souvislosti s tím si jsem jistý, že S1000 bude a to nejen v USA, ale globálně. Neřekl bych, že to bude prodejní hit formátu Miaty, jednak je to Honda, takže to bude drahé, i když určitě ne dražší, než MX-5, druhak ač jsou MR sporťáky tou nejlepší koncepcí, jsou zoufale nepraktické a zatímco MX-5 si lze vcelku dobře představit i jako auto, se kterým se dá odjet na dovolenou (zvlášť když se zahrádky na víko kufru prodávají celkem hodně 😄 ), do MR miniauta hodíte nanejvýš tak tašku k nohám, což by mohl být problém. Ale prodávat by se mohlo alespoň tak, aby to Hondě stálo i za druhou generaci, aby se zase vytvořila nějaká kontinuita.
Na S1000 se tak či tak hrozně těším, to by asi byl důvod, proč poslat do světa CTR. :yes:
Jo S660 se Hondě opravdu povedlo. Jestli do Evropy přijde S1000, tak by se mohl líbit, pokud Honda nenasadí vysokou cenu. Ideální hračka (zvlášť v té modré) na jarní a letní víkendy 😉 :yes:
jojo, navíc se koukni jak je venku 😄 Globální oteplování (prý), vedro jak v Řecku, takže vytáhnout tuhle hračku a víítr ve vlasech mám půl roku >😁
....Mě se vždy líbila Honda S 2000 s klasickým uspořádáním pohonu a tak to ma být.. ,krasavec s koulema...tady ta vypadá taky fajn. 😄
...aspon z poloviny tak, ja si myslim, ze by to mohlo jezdit, tak bych se v tom chtel aspon jeden den vozit 😄
Maly naznak toho, ze to Honda s auty jeste mysli vazne :yes:
Maly naznak toho, ze to Honda s auty jeste mysli vazne :yes:
Vždycky, když mám jednou za čas možnost sednout do něčoho papírově zoufalého, tedy tabulkově "nesmyslně" slabé a "bez dynamiky", tak se po vystoupení velmi často směji a zároveň bych si nejradši nafackoval za předpojatý přístup.
Auto se dá ždímat na 100% a člověk nemá pocit, že má pistoli u hlavy.
Auto se dá ždímat na 100% a člověk nemá pocit, že má pistoli u hlavy.
A pak jim řeknu: Tyhle auta nanic tu bývala daleko dřív, než SUV. Ale to byla doba, kdy autoprůmysl nediktovaly byrokracie z EU. Toto auto by mohlo být v ceně levnějších aut a prodávat se po boku F500. Dnes kdy máme peněz, jako nikdy, kdy baráků a garáží pro vícero aut přibývá jak hub, by se takových aut prodali tisíce. Kolik se prodá Fiatů 500?V Evropě cca 200tis.
A pak je tu cena - sporťák skoro zadarmo, sice i přes nízkou váhu moc nepojede, ale Japonci jsou na dynamiku kei zvyklí.
Jinak z toho cos vyjmenoval - i v Japonsku mají nároky na bezpečnost a moderní palubní systémy, tam se situace moc neliší. Bohužel problém je to, co píšeš - všichni dnes chtějí krosouvry a auto, ve kterém máš oči v úrovni kliky dveří Tiguana, nepůsobí jako bezpečné místo. A pak je tu ta praktičnost, o které jsem psal. V F500 se sice možná budeš mačkat, ale v 5 se na krátkou vzdálenost odvezeš a i dáš něco do kufru, s S660 abys cestoval jen s peněženkou a zubním kartáčkem. Trošku doufám, že S1000 vymyslí trošku líp - ukládání střechy za sedadla a zvětšení vaničky vepředu, aby se vešla aspoň jedna taška. Ještě si vzpomínám na Opel GT - auto jako kráva a nebylo místo ani na ten kartáček. 8-s