Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Stejsn
jsou dávno pryč a doby, kdy Carlovy 131ky vyhrávaly Fiatu poháry jsou dnes už jen součást dějepisu. Pro mě se subjektivně z Abarha stala v podstatě jen stylingová firma lepící samolepky se škvorem, vždyť kdy naposledy postavili skutečně špičkové auto, nebo aspoň výrazný kit-car? Jezdím kolem jejich pražského showroomu a pohled do prázdné výlohy není moc veselý.
Hmm.. tak jo.
A řídils Punto SuperSport? Že se cítíš na taková prohlášení... ty samolepky dostaly z Punto 180 koní.. a fakt to docela jede.
😉
Ono teda 160 koní v "500" jede vlastně líp, ale jak je to malý auto, tak už je to trošku "nervózní"...
A řídils Punto SuperSport? Že se cítíš na taková prohlášení... ty samolepky dostaly z Punto 180 koní.. a fakt to docela jede.
😉
Ono teda 160 koní v "500" jede vlastně líp, ale jak je to malý auto, tak už je to trošku "nervózní"...
Je pravda že neřídil (ale řídil jsem 500 Abarth a moc dojem na mě neudělalo) a je taky pravda, že Fiat nedělá moc pro to, aby ho někdo řídil. Příjde mi, že je to divize, o kterou se automobilka skoro nestará, přestože jí vlastní už pětatřicet let. ;-\
shamal
Tak na co se čeká? Šup šup! Z 500X Abarth, sem s ním! A pak už fakt žádné další pětistovky prosím! Pak rychle hatch/sedan/combi Aegea a na to prosím pověsit zajímavou cenovku! Pak fofrem nástupce Punta! Bez designu 500! Praktické, pohledné, za rozumné peníze, víš Fiate, co myslím?! No a pak třeba nástupce Freemonta, který letos končí. Co ty na to Sergio?
Nové Punto bude mít vzhled 500, to je jisté.
O nástupci Freemonta pochybuji, tuhle roli zastane Living.
Aegea ve všech karosářských variantách snad dorazí.
Ne, že by Fiat chrlil v dohledné době leden model za druhým, ale oproti minulým letům to vypadá na zlepšení.
O nástupci Freemonta pochybuji, tuhle roli zastane Living.
Aegea ve všech karosářských variantách snad dorazí.
Ne, že by Fiat chrlil v dohledné době leden model za druhým, ale oproti minulým letům to vypadá na zlepšení.
Zjavne neviete, pretože v ponuke je i štvorkolka s benzínom 1,4 Multiair (170 koní).
Inak, kto sa s 500X zviezol, tak vie, že sa jedná o výborný "základ" pre ladenie a verzia Abarth sa pýta na svet sama, aj keď už 140 koní s tým vie krásne zamávať 😉