Novinky
majú byť stromy a zem, a nie autá. Najväčší grc poslednej doby. Kludne nech sa mení aj ako chameleón, no nepochopím čo sa ľuďom páči na hnedých autách.
Mimochodom bude mať 7 series aj v tejto generácií 12-valec?
Mimochodom bude mať 7 series aj v tejto generácií 12-valec?
To už je snad na pomezí klamavé reklamy. Kde že je ta individualizace?
Zkus si přečíst článek (byť v něm je informací pomálu), nebo se vydej k prodejci a personifikuj si v Individuálu jak je ti libo...
Který prodejce v ČR má možnost ukázat BMW Individual program v rámci kůží, dřev, nití, lišt, laků apod? Já jen, že když jsem se ptal prodejce na prvky Individual, tak mi bylo řečeno, že vlastně nic na ukázku nemají a nikdy asi nebudou mít. Audi Exclusive není sice na každém rohu, ale třeba u Hellera je 50 kožených ploch (2x1m), možnost si namixovat dřeva, kovy a kůže, 150 tabulek AE barev apod. Možná by bylo lepší napsat, že u některých prodejců to jde, ale já jsem ještě nikdy program Individual na vlastní oči neviděl.
Kukni sem [odkaz] ty "klamavá reklamo" 😉
To je hezké, odkaze, ale člověk by čekal, že se o něčem zmíní v článku. Třeba aspoň větu "This is the task of BMW Individual Manufaktur: To turn almost every customer request, no matter how individual, into reality with style and hand-crafted perfection", protože z popisu tady to vypadá jen jako prostě vyšší výbavový balíček.
... odkaze >😁 :yes:
Súhlasím s Tebou, že ten článok je totálne o ničom - absolútne odfláknutý. Ale "BMW Individual" zasa nie je žiadna novinka a tak som predpokladal, že o tom človek zaujímajúci sa o autá má aspoň trochu šajnu...
Súhlasím s Tebou, že ten článok je totálne o ničom - absolútne odfláknutý. Ale "BMW Individual" zasa nie je žiadna novinka a tak som predpokladal, že o tom človek zaujímajúci sa o autá má aspoň trochu šajnu...
napriek tomu, že som si pred pár rokmi povedal, že bmw nikdy viac, tak takáto 7-ka má všetko čo má auto tejto kategórie mať. Pekný dizajn, pekný introš, zodpovedajúca paleta motorov a príplatkovej výbavy. Pekné auto.
Prostě Rolls Royce to je zastaralá technika BMW, takže BMW, je pro mě numero uno, on se mi stejně ani ten Phantom nelíbí
Takže si zítra koupím BMW 7 nové generace a ze všech ***ů co jezdí v Prd Duchovi si budu dělat srandu dál, mějte se saláti
Takže si zítra koupím BMW 7 nové generace a ze všech ***ů co jezdí v Prd Duchovi si budu dělat srandu dál, mějte se saláti
Vypadá hůř, zevnitř i z venku
Zastaralejší technologie
je mnohem dražší
BMW 7 je král ve své třídě
BMW 7
Vypadá mnohem lépe, zevnitř i z venku
Modernější technologie
je levnější
Když Rolls Royce, jedině Phantom, Ghost vznikl jenom proto aby se Rolls Royce dostal víc mezi lidi a tím Rolls Royce ztratil svou exclusivitu, která je pro tuto značku zásadní
rozdiel je vo vyrobe, bmw 7 ci sa ti to paci alebo nie, je len obycajna pasovka a masovka 😄
o 20 rokov bude na tejto 7-cke jazdit nejaky 18-rcony pubertak, lebo sa bude dat kupit jazdene za par supov, zatial co ten Ghost bude niekde v zberatelskej garazi pod plachtou s cenou 20-krat vyssou ako ta 7-cka
Phantom je Rolls Royce
Gdežto BMW 7 je výkladní skříň BMW, už jenom proto bych si Ghost nekoupil
o BMW 7 nikdo neřekne že je to chudší brácha,ale o Ghostovi jo
S BMW 7 se vám nic takovýho nestane