Testy
"Pokud máme na pohonném ústrojí za něco pochválit, pak je to jednoznačně šestistupňová manuální převodovka. Nejen, že je řadicí páka ideálně po ruce, ale ještě je radost s ní pracovat, protože se v kulise pohybuje přesně, mechanicky a hladce."
Ondřej Chamilla, 27.8. 2014
"I přes spíše kratší zpřevodování (zejména šestky) budete muset s pákou řadit hodně často a popravdě, příliš uspokojivé to nebude. Hlavice je sice téměř v ideální pozici, auto ale řadí jako jakýkoliv jiný Juke, což je v pořádku u běžných modelů, ale zde by to chtělo více přesnosti a mechaničnosti."
Ondřej Chamilla, 25.8. 2015
To se nam to ale meni >😁 .
Kazdopadne pokud je v RS razeni jako v beznem Juku tak je to jedna z nej manualnich prevodovek dneska venku a o absenci presnosti a mechanicnosti nemuze byt ani rec. 😉
Ondřej Chamilla, 27.8. 2014
"I přes spíše kratší zpřevodování (zejména šestky) budete muset s pákou řadit hodně často a popravdě, příliš uspokojivé to nebude. Hlavice je sice téměř v ideální pozici, auto ale řadí jako jakýkoliv jiný Juke, což je v pořádku u běžných modelů, ale zde by to chtělo více přesnosti a mechaničnosti."
Ondřej Chamilla, 25.8. 2015
To se nam to ale meni >😁 .
Kazdopadne pokud je v RS razeni jako v beznem Juku tak je to jedna z nej manualnich prevodovek dneska venku a o absenci presnosti a mechanicnosti nemuze byt ani rec. 😉
Je samozřejmě potřeba brát hodnocení v poměru ke třídě aut. Na poměry běžných hatchbacků je řazení dobré, na poměry sportovních modelů už tak moc ne.
No to puvodni hodnoceni mi prijde realite podstatne blize nez to ted nanovo odbit jen slovem "dobre" (znovu mrknete jak jste jej popsal prvne, ne citat z jineho platku, ne citat od kolegy, ale vy), a jestli je razeni v RS stejne jako v beznem juku tak stiznost na nedostatek mechanickeho pocitu mi prijde lehce (vic) zvlastni. Me osobne razeni v Juke pripomina manualy z hondy a to je to nejkladnejsi mozne hodnoceni.
Jedina vytka jde k razeni z 5 do 6 kdy draha neni uplne presna.
Jedina vytka jde k razeni z 5 do 6 kdy draha neni uplne presna.
V tomto případě mi tak dobré nepřišlo, spíše je problém v mé paměti a výroku, že "auto ale řadí jako jakýkoliv jiný Juke" - možná je v tomto případě trochu horší, ostatně kdo ví, jestli se vůbec jedná o totožnou převodovku jako u dvanáctistovky, spíše ne.
Podle mě tedy opravdu dobré řazení vypadá ještě jinak, tohle mi přišlo jako více Renault než Honda.
Podle mě tedy opravdu dobré řazení vypadá ještě jinak, tohle mi přišlo jako více Renault než Honda.
Prave bych to taky videl na to ze manual bude jiny, ono staci milimetrova vule tu, milimetrova vule tam, trochu jiny tvar/delka radicky a uz je pocit z razeni o 50% jinde. Jestli nic jineho tak me tento test navnadil pri prilezitosti se s jukem RS svezt, sameho me zajima jestli jste poprve prestrelil (muj nazor na razenni v obyc juke je stale stejny, je temer perfektni, ale nemam vas rozhled takze svuj nazor beru s rezervou), nebo ted podstrelil. 😄
jen skoda tech levnych lesklich plastu v interieru, kdyby misto nich daly semis s obsivanim jako na kaplicku/stinitko nad budikama, bylo by to mnohem lepsi a to auto by posunuli do prestiznejsich vod
lesklý - vzor mladý
ta textura není špatná, právě že vypadá na měkčený plast, přestože není 😉
Ondro, ty tvoje testy se čtou jedním dechem :yes: Jak píše Joab, je to správně švihlý auto, který zabaví a pobaví. Praktičnost jde sice stranou, ale to se tady neřeší.
Za mě autorovi :yes: :yes: :yes:
Za mě autorovi :yes: :yes: :yes:
Uprimne receno, furt mi prijde pochopitelnejsi nakup tohodle, nez, co ja vim, treba Meganu, kdyz si clovek muze, s privrenim obou oci, koupit ve stejny tride Golfa ci M3.
Sam jsem ten posledni, kdo by nefandil neobvyklym a nepraktickym autum. Tohle mi ale osobne prijde nesmyslne v prvnim planu. Ty si ho koupis?
Sám píšeš, že existenci Juku chápeš, i ve vztahu k malejm HB, jako je Polo, Fiesta atd. No a stejně tak, jako je klasická verze Juku jízdně o něco horší, než klasický Polo, tak je ta rychlejší verze taky o něco horší, než Polo GTI, ne? A furt si to očividně někdo koupí, už proto, že rád sedí vejš, je věrnej značce, nebo co já vim..
"Obycejny" Juke je prave ta mnou zminovana damska kabelka, kde nema smysl pochybovat o jeji prodejnosti, at si o modelu mysli kdo chce co chce. Ale predrazena damska kabelka s motorem pro chlapa, to je uz podle me skutecna absurdita.
Hele ja nevim, treba u nas moc ne, ale nemyslim se, ze by u Nissanu byli uplny blbouni a netusili, co delaj.
Vazne me nenapada, pro koho tohle auto (Juke Nismo RS) vubec je. Jako kontroverzni designovka slouzi jeho bezne verze,
No a Juke vlastne zadnou primou konkurenci nema, takze..😊