Novinky
maly post pre vsetkych ktorzm ich rozhlad konci pri koncerne a vo vsetkom vidia koncern. hyundai je z pohladu tohto modelu, inak avante na obrazkoch to jasne hovori, globalny predajca. takze nazor o inspirovani sa u niecoho tak lokalneho ako Seat je skor na smiech.
[odkaz]
pre pripomienku pre autora clanku odkaz na iny clanok stale tohoto webu. kde sa nam to len novy model asi inspiroval? no a to aj hovori o tom, ze toto sa do europy, aspon nie tej nasej asi nepozrie.
[odkaz]
pre pripomienku pre autora clanku odkaz na iny clanok stale tohoto webu. kde sa nam to len novy model asi inspiroval? no a to aj hovori o tom, ze toto sa do europy, aspon nie tej nasej asi nepozrie.
To se Hyundai moc nepovedlo :no: Ale tak on koncern H/K v interiérech už dlouho tápe. Tak to zkouší alespoň takto :no: 8-s
mna napadla kia optima prvej generacie
[odkaz]
a interier mi pride v slapajach predchadzajucej generacie elantry {v eu nepredavanej}
[odkaz]
[odkaz]
a predtym podobne rozlozenie mal accent
[odkaz]
a pred accentom to mala elantra tiez podobne {facelift 2003? 2004?}. len v tej dobe sa tak vysoko neumiestnovalo radio...
[odkaz]
ale ano, podoba sa to aj na leonovsky interier. ale to evokuje ten pravy vyduch, ktory je takisto {podobne} tvarovany ako pri seat. takze ja by som povedal, ze su skor hyundaiacke crty, ktore pouzival uz davno predtym ako seat...
a tu su 2 odkazy na interier elantry z testovacich aut
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
a interier mi pride v slapajach predchadzajucej generacie elantry {v eu nepredavanej}
[odkaz]
[odkaz]
a predtym podobne rozlozenie mal accent
[odkaz]
a pred accentom to mala elantra tiez podobne {facelift 2003? 2004?}. len v tej dobe sa tak vysoko neumiestnovalo radio...
[odkaz]
ale ano, podoba sa to aj na leonovsky interier. ale to evokuje ten pravy vyduch, ktory je takisto {podobne} tvarovany ako pri seat. takze ja by som povedal, ze su skor hyundaiacke crty, ktore pouzival uz davno predtym ako seat...
a tu su 2 odkazy na interier elantry z testovacich aut
[odkaz]
[odkaz]
navyse tento dizajn interieru uz predsa mame davno v novej sonate 😉 .... tiez mam pocit ze hyundai pri navrhovani novej elantry seatik ani len "okem nezahlednul" :yes😒br />
inak ten bocny profil ja paradny.... rysuje sa nam novy azijsky tiger triedy ( nemyslim zrovna pre europu... myslim to globalne, kedze elantra patri k tomu svetovo najpredavanejsiemu co dnes na nasej planete jazdi )
zda sa ze H/K pekne sliapli na plyn .... maju to v dnesnych nie lahkych casoch vyborne nasliapnute, konkurencia sa musi mat na pozore stale viac , uz tieto znacky dnes nie su len do poctu ako kedysi... ale su to uz paradne a krasne vozy .. zrovnalo sa to :yes: H/K :yes:
no nic, palubka jak z leona tomu autu sluší, jenom jsem zvědavej jestli tam nezkopírovali i budíky >😁 , každopádně vůbec bych se nedivil, kdyby Seat, resp. koncern podal proti Korejcům žalobu
auto z roku 2004 to malo velmi podobne riesene, len radio malo pod vyduchmi. teraz ho umiestnili medzi vyduchy.
zaklonenie spodnej casti je inspirovane napriklad dalsou generaciou elantry [odkaz]
mne to pride skor ako pokracovanie toho, co bolo zacate uz davno pred seatom...
ale ano, mas pravdu, pravy vyduch {a tym suvisiace veci} je velmi podobny ako pri leone, ale ciste okopcenie by som v tom nevidel...