Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rozhovor s Jakubem Holušou: Jak sednu do auta, hned chci závodit

14 komentářů

m.z.
Jak se načipuje 2,0 tdi, okamžitě letí 250 >😁
Emel
A tak co by nejelo... 200k z 2.0TDI není nic nereálného a když to bude trošku z kopečka...
ryccardo
tak hlavně, když si někde nerozbije rypák nebo ještě hůř, když někoho jinýho nenabourá nebo nepřejede.
Petr80
Inteligent od pohledu.
markymark
Skvělé! Potřebujeme víc závodníků na silnicích, máme jich málo!
holden_holden
nekdo, kdo neni de*bil?
nebezpecnavosa
... takže v hlavě duto a pak si myslí, že na silnici se závodí.
peterle
Dúfam že zabije len seba.
ryccardo
Hoši jak vás tady v diskuzi čtu, tak s váma musím než souhlasit. Vypadá to na blbečka co si hraje na Fittipadliho. Hlavně že má na ruce vytetovanej recept na šišky s mákem v čínštině. >😁
moan78
Pani, nebudte taki kriticki. Napisal sice, ze jazdi ostro, ale tak isto pise, ze rychlo jazdi len tam, kde je to povolene. Mlady chalan, ktorych jazdia mraky. Akurat s tymto urobili rozhovor. A nechapem preco sa u sportovcov stale prebera ich inteligencia. Prebera sa u intelektualov ich kondicia? Vie si sportovanim slusne zarobit na zivobytie, tak nepotrebuje byt jadrovy vedec 😉
Joab
Jojo, taky mě baví, jak je tady najednou každej úplnej Ježíš😊
ryccardo
Hele mě nevadí, když občas někoho chytne rapl a chce si zazávodit. Taky do dělám, ale chce to k tomu najít vhodnej úsek na kterým není provoz a je co možná nejvíc přehlednej, aby si nikoho krom sebe neohrožoval. Takže když o sobě tvrdí, že jak sedne do auta tak se v něm probudí závodník, tak se mi trošku ježej chlupy na těle hrůzou, kdo na ty jeho choutky dřív nebo pozdějc dojede.
geroc I.
Nevím jak na Slovensku, ale v Čechách je maximální povolená rychlost 130 km / h .
moan78
U nas ako kde. Na dialnici 130, cesty mimo obec 90, v obci 50.