Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Crossover DS 4 dostal facelift, do Frankfurtu přiveze verzi Crossback

7 komentářů

webpaja
"Proi standardní i „drsnější“ verzi bude k dispozici nový inteligentní systém kontroly trakce, který má zlepšit přilnavost kol na kluzkém povrchu."

Jak může kontrola trakce zlepšit přilnavost kol na kluzkém povrchu? Podle mě může zlepšit právě jen trakci, ale ne přilnavost 😉
Achernar9
"Maska chladiče s šikovně zakomponovanými šípy Citroënu je minulostí, vůz nyní vypadá více elegantně..." ;-\
Ani bych neřekl. Označení DS mělo zůstat pro vrcholnou verzi Citroënu, ne vytvářet "novou" značku. A hlavně zachovat hydrauliku. Tohle s největší pravděpodobností moc neuspěje. 😐
lukas06
Co je na tom crossoverového? Vždyť to nemá ani vyšší podvozek, ani kabinu... Mě to přijde jako obyčejný hatchback...Pokud má někdo pořádné vysvětlení, nechám se poučit...
LEGOPARK
Si slepy, alebo analfabet???

"...výšenou světlost o 30 milimetrů..."
lukas06
Hele jednám slušně a vyžaduju to i od druhých, takže nechápu ten útočný tón odpovědi.
Píše se o crossoveru DS4, což podle mě žádný crossover není. Crossoverem se dá označit teprve nová verze Crossback, která právě má zvýšený podvozek o 30mm, ale nikoliv obyčejná DS4! Nejsu slepý, ani analfabet. Je třeba číst celé věty a jakékoliv "terénní vlastnosti" nabízí až nová verze, nikoliv faceliftovaná DS4.
maros
Opravdu, hodně škaredé 8-s Snad příště >😁
Misanick
Stačí, že ses povedl ty >😁 .