Novinky
by měl RR místo konceptů průhledných přívěsů udělat něco s tou ostudou, kterou nazývá infotainment. Na autě deset kamer, ale rozlišení displeje na úrovni dvacet let starých obrazovek, obrázek z kamer je skutečně obrázkem, jak namalovaným pětiletým děckem. :-!
Koukám, že tě ani nová generace neuspokojila. 😄
Velký range má paradoxně horší rozlišení samotné obrazovky než sport, což nechápe nikdo. A co se infotainmentu týká, to je story až k pláči, čekali jsme s objednávkou až bude nový infotainment, ten RR začal dávat, jenže auto jsme dostali se starým. Po mém nátlaku, dealer, který to sám ani netušil, zjistil, že nový infotainment pro český trh nelze, protože obsahuje teleservis služby (běžná věc u jiných značek), a český importér nedokázal zajistit licenci u radiokomunikačního úřadu. Z mého pohledu přehlídka ignorantství jak od importéra tak dealera, který ani neví, co prodává. 😢 :no:
Tak to je špatná komedie. Vždyť mohu v ČR provozovat RR koupený v Německu.
Ani mi nemluv...
Ne že by se mi v tom chtělo dál vrtat, ale týká se to i Jaguaru? Předpokládám, že XE má nový systém i v ČR. Nebo pro ČR strčili starý systém i do něj? To by bylo opravdu praštěné. Čeští prodejci by snad nic neprodali, není takový problém si zajet do Rakouska nebo Německa.
nehovoriac o tom, ze ak je novy system v katalogu a objednavam si auto podla neho, a zelezo mi prijde v inom stave, tak je to zavadzanie zakaznika! :-!
Teda pokial by na to dealer dopredu neupozornil...
Teda pokial by na to dealer dopredu neupozornil...
Dinar napsal, že to prodejce sám ani netušil. A v katalogu byl, předpokládám, ještě starý systém. Asi bych nejprve odmítl auto převzít, ale je otázka, nakolik by to byl "deal-breaker". Byl ten systém podmínkou pro to, abys nešel ke konkurenci? Stojí ti za čekání na další kus? Nemluvě o tom, že by to pravděpodobně nešlo hladce; čekám, že by se prodejce cukal. Další auto si však od něj asi nekoupíš.
Ale ano, kdyby sis nechal od něj instalaci nového systému potvrdit (ideálně písemně), můžeš mu to auto omlátit o hlavu. A minimálně z něj vyrazit kompenzaci.
Ale ano, kdyby sis nechal od něj instalaci nového systému potvrdit (ideálně písemně), můžeš mu to auto omlátit o hlavu. A minimálně z něj vyrazit kompenzaci.
S tím výběrem infotainmentu je to u RR trochu jiné, je jeden a v základu vč. navigace a jako option k němu jsou volitelně jen položky typu "double screen view" apod., navíc v době, kdy jsme auto objednávali, neměl dealer popis nového infotainmentu ani v katalogu ani v konfigurátoru, informace byla čistě od nich, od modelového roku 2015 a půl, což bylo od konkrétního měsíce výroby, budou mít všechna auta nový infotainment. No, a výsledek jsem napsal. Nějak to písemně extra potvrzovat nebyl důvod, v době objednávky už jsem viděl na angl. webu test sporta z nového model. roku s tím novým infotainmentem, kde by mě napadlo, že český importér nezajistí licenci.
Na řešení jsme domluveni, i když dnes už s jiným dealerem, jakmile bude nový infot. v ČR dostupný, vymění celou jednotku. Zatím to ale pořád není.
8-s
Na řešení jsme domluveni, i když dnes už s jiným dealerem, jakmile bude nový infot. v ČR dostupný, vymění celou jednotku. Zatím to ale pořád není.
8-s
V XE už byl systém nový, ale nevím, jestli pro XE má vůbec být ve verzi s "teleservices", tj. jestli byla nutná ta licence. Popravdě při krátké jízdě s XE-S mě nenapadlo vůbec do infot. lézt. 😄 😉
>😁 Co víc k tomu napsat. Psovod mě dostal. Jak si můžete udržet práci, mi není jasné.
No comment. :-! 8-s