Novinky
No bez toho dřeva v bílé s hnědými air panely, zde asi celými dveřmi, by to mohlo být docela pěkné plážové vozítko.
To ano, ale kolik zákazníků si tohle skutečně koupí?
Záleží, jaký by sériový model byl. A také na tom, kde by se prodával. Je trochu škoda, že Citroën není na US trhu, tedy myslím, že není. Ale taková Florida, California, Hawaii... V Norsku, a to i jižním(!), tomu moc šance nedávám. 😉
>😁
Copak, zbabelce, más strach napsat to co bys chtel? >😁
https😐/scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hph… />
[odkaz]
[odkaz]
:yes:
Prečo to tu nie je v galérii? Strecha/stan [odkaz] a má to aj štupeľ v podlahe 😄 [odkaz]
Prečo to tu nie je v galérii? Strecha/stan [odkaz] a má to aj štupeľ v podlahe 😄 [odkaz]
Jako auto k ježdění na pláž a zpátky domů by to mohlo být s 4x4 super, ale na cokoliv jiného nikdy.
To je prostě krása! Má to něco, co u vw nikdy nepoberou.... esprit. Tohle je vymazlené do detailu :yes:
Třeba Jaguary MK II, MK X, S type, XJ 1961-1987 a mnoho dalších, Škoda Yeti první gen., Renault Alpine A 110, Renault 8 S nebo Gordini, Škoda 110 R coupé.
Takových aut budou desítky, nechce se mi je tady vypisovat.
Pochybuji, že zrovna ty by jsi měl být odborníkem na to, co jsem já schopen pochopit a co ne.
Pokud se ve svém příspěvku nevyjádříš dostatečně přesně, nemůžeš se divit. Potom nezbývá, než počkat, dokud ti Pekelná Micinka nepodá pomocnou ruku a vyjádří se za tebe přesně.
Přesto k vlastnímu výrazu resp. ztvárnění a uspořádání světel u Catusu musí říct, že tento design nepatří k mým oblíbeným a také i pochybuji, že bych na něj časem změnil názor.