Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2015

Zpět na článek

Dacia Duster: Co uvidíme ve Frankfurtu nad Mohanem

21 komentářů

Martin
Rustík s automatem i v Evropě. Vždy když zahlédnu jeho spodní ramena, resp ramínka, tak si říkám kolipa to asi v terénu vydrží.
MGRR
Běžnému uživateli vydrží napořád.

Taky jsem na to kdysi koukal, ale ta lehká, Rumunská mrcha projede/proskáče často víc než kdejaký Off-Road bez uzávěrek.

Zato všechny Patroly, poctivé Off-Roady nám už vymřeli, sežrala je rez, nebo poumírali na nespolehlivé motory/vstřikovače, Patrol propálené písty.

Doba se mění, podívej se na imitace typu X5, Q7, BMW, reproduktory imitující zvuk silného motoru v kabině 😄 a to se u BMW chystají používat elektrické sací a výfukové ventily (žádná vačka, žádné rozvody)

Nic nenaděláš a nazývají to technologický pokrok.
MariAchi
Co ma reprak ve vyfuku BMW X5 spolecneho s rameny na Dusteru? A co ma dimenzovani tech ramen spolecneho s pokrokem?
MGRR
😄
tomkite
Kouknul jsem na tvoji recenzi Logana a vidím, že ti rezne. Takže asi nespokojenost s Dacii?
Martin
Po technický stránce ok, vše funguje, motor málo žere, výbava mi absolutně vyhovuje, protože víc nepotřebuju. Design parádní. Kufr super. Rez je tradice. Cena fantastická. Dokonce se občas přistihnu, jak přemýšlím o Dusteru na příští rok. Jen vždy když nakouknu na podvozek, tak si říkám jestli ty ramínka vydrží moje požadavky. Spíš si myslím že ano, ale rám je rám.
Stefič
pokud si někdo koupí lowcost do terénu, pak asi musí být dost naivní. Na německou dálnici pro jízdu 170+ si také nekoupíš auto s motorem 1.0
Od vozidla s touto cenovkou asi průjezd Himalájem očekávat nelze
Pepa_007
A co potom SUVčka jako jsou: Nissan X-trail, WV Tiguan, Honda CR-V 2014 kde nefunguje uzávěrka diferáku???

I lowcost v terénu může dobře fungovat. A pochopitelně do Himaláje si koupí pořádnej off road.
A ne nepovedené náhražky.

A dokonce i 1.0 motor může v autě jezdit po dálnici 170+ viz. Focus, Mondeo, atd.... .

Na to abych utratil co nejméně za pohonné hmoty si taky nekoupím diesel. 😉
Ji/Ri
... měli by zamakat na interieru. Aby nové auto nevrzalo jako starý křáp a neměl jeden pocit, že to heblo nezůstane v ruce. Jinak vzhledově dobré :yes:
Individualita
Myslím, že poměrem cena/výkon je to asi nejvýhodnější nové vozidlo a to dačky opravdu nemusím. Logan jezevčík to samé. Prostě na trhu si tahle auta rozhodně slušné místo zaslouží :yes:
Dixik2
Nově zadní kamera viz foto😒br />
[odkaz]

:yes:
rudinek42
Ja tomu autu stale neverim ani lesum cr nezarucili servis a pod., nic mne zatim nepresvedcilo abych si koupil dastra namisto grand vitary z bazaru. Za lepsi penize (v aaa za stopadesat tisic) auto uplne nesrovnatelne s dachnou hnusnou!!!
twistedTSD
Joo, z Áček za stopade to bude nepochybně jistota bezproblémového provozu...
Individualita
Přesně. Ve výsledku slušnej kus za cca stejné peníze jako nová dačka.A vo tom to je 😉
Russell
>😁
Gangrel
Tak to gratuluju...

>😁 >😁 >😁
MGRR
Kdyby se řešil za stejné peníze nový Duster nebo nová Vitara

1. silnice a běžný provoz, sem tam travička rozhodně nový model Vitara
2. "terén", hory, silnice, rozhodně Duster s krátkou jedničkou

Tady Kolem Chemnitz směrem k CZ na Krušných horách během měsíce vidím 20-30 Dacií a žádnou, nebo možná jednu Vitaru - Němci na horách nejsou blbý a kupují to co funguje.

Ale pozor, mají jedině benzín, nebo LPG.
Naftě se vyhýbají. Netopí, zmrzne, je nespolehlivá, ale hlavně smrdí, práší a dýcháme to.

Přitom tady benzín stojí až o 10kč víc než nafta/1L
Pepa_007
Na 1. silnice a běžný provoz, sem tam travička rozhodně nový model Vitara.
.....stačí obyč osobák třeba s Haldexem.

Pochopitelně v benzínu. 😄
KubikCv
Vitary tam jezdí..ale starý s rámem....s tím palivem máš pravdu..ale taky tam dost lidí má Lady/Dacie jen proto aby s nima mohli v klidu a bez obav z ukradení jezdit do ČR....
ericn
Upřímně by mě spíše zelená barvu „Altai“ (zelená???) odradila než přitáhla, ale naštěstí šedá zůstala 😉
janpww
hello+world