Novinky
Jestli to bude stejna tragedie jako i3, tak si to za ty prachy muzou nechat. Jeste ted si pamatuju toho prodejce ze salonu, jak mi tvrdil, ze zapnuti klimy a topeni nema zadny vliv na dojezd... o par tydnu jsem videl testy a zapnuti klimy je totalni katastrofa na dojezd...
Sorry asi to nepatri k vodiku, ale bmw to je.
Sorry asi to nepatri k vodiku, ale bmw to je.
ciste prakticky vodik je pro BMW jen neco, co muze celkem rychle naroubovat na jakekoliv jejich auto pokud ma rozumne resenou konstrukci a vejde se tam nekam sada vodikovich lahvi, zbytek toho vodikoveho systemu je spis jen slozitej nez zeby byl nejak velkej, takze udelat vodikove auto z nejakeho soucasneho jim zabere tak rok dva a muzou to pustit do prodeje, beztak to bude kusovka kde nemuzou cekat s prodeji stovek ci tisice kusu jako u elektromobilu
Kdeže, píš si čo chceš, ja ostávam pri svojom - vodík je podľa mňa slepá ulička. O opaku ma môže presvedčiť iba realita.
a budoucnost vodik neni, je to alternativa a to alternativa extremne draha, tak draha a tak narocna na udrzbu, ze bezny clovek si vodikove auto spise nekoupi, tak draha z hlediska infrastruktury, ze zadna vodikova benzinka v EU nema a nebude mit zasobu vodiku vetsi, nez na natankovani 10-20 aut 😉 proste nikdo si nelajzne ve meste skladovat vodik pro treba 5000 natankovani 😉 a tak draha z hlediska infrastruktury, ze za cenu jednoho vodikoveho stojanu s infrastrukturou, jde postavit 10 beznych benzinek kde bude 8-10 stojanu a nebo 400-500 rychlonabijecek pro 2 baterkove elektromobily 😉
schvalne kdy ti tohle dojde, ze to jsou argumenty ktere v soucasnosti z vodiku delaji jen vystrelek do prazdna 😉