Ekonomika
... mi vážně bere dech. Až se mi z toho hlava točí.... A další z priorit R35 čeká asi na jinou vládu, aby ta také měla své priority.... Ono vystavět ročně cca 10 km dálnice je fakt heroický výkon, na který se musí zorganizovat "práce" desíti tisíc státních úředníků a dalších deseti tisíc lidí v polostátních organizacích \je mi blivno....
Ono to ani tak není o té technické stránce věci, neb stavět umí kdejaká firma. Technologie jsou obecně dostupné a není na tom nic objevného.
Problémem je financování, zejména pak zadávání zakázek a jejich následná kontrola a k tomu je třeba ŘSD a MD (to je určitě tisíc soudruhů).
Prakticky by to zvládl mnohem menší, levnější a efektivnější tým, ale to bychom museli být jinde a v jiné době.
Problémem je financování, zejména pak zadávání zakázek a jejich následná kontrola a k tomu je třeba ŘSD a MD (to je určitě tisíc soudruhů).
Prakticky by to zvládl mnohem menší, levnější a efektivnější tým, ale to bychom museli být jinde a v jiné době.
Pro nás rozhodně jo >😁
S pražskym okruhem to beze srandy vypadá na výslednejch 1 km za 1 rok. Když to dobře dopadne >😒]
Dostavba doslova pár km 😱 se táhne druhý desetiletí :yes: >😁
S pražskym okruhem to beze srandy vypadá na výslednejch 1 km za 1 rok. Když to dobře dopadne >😒]
Dostavba doslova pár km 😱 se táhne druhý desetiletí :yes: >😁
Jinak tomu nevěř, když bůh dá, tak v roce 2025 bude spojen Tábor s Linzem 😉
Už to víš? Ekofašisté dálnici nikdy nepovolí. Ta dvouproudovka je maximum co povolí.
Nejsme ani schopný říct kam přesně na hranice povede naše část z Brna a Budějovic takže rakouský dálnice z Vídně a Lince končej kus před hranicema. Než si to rozmyslíme >😁