Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Renault Mégane GT jezdí na okruhu v Le Mans

Renault zdůrazňuje sportovní naturel nového Mégane GT prostřednictvím videoklipu, kde zkušební jezdec řídí vůz na Bugattiho okruhu v Le Mans.
Zpět na článek
Avatar - Individualita
6. 10. 2015 15:50
Re: a toho nejdulezitejsiho...
Takže ideální možnosti řazení :-!
7. 10. 2015 07:13
Mégane GT...
...co mě u tohoto konkrétního modelu vadí je skutečnost, že jsem měl možnost vyzkoušet GT předchozí generace s dvoulitrem...a že Renault, jako ostatní, podlehl tlaku ekoteroristů, i když víme, že jiná možnost neexistuje a cpe do svých vrcholných modelů foukaný šestnáctky.
Stejná je i v Cliu RS...a víte co? Dnes jsem rád, že mám doma dvoulitrovou atmosféru...
Tenhle "moderní" downsizing je úplně k hov*u a jen vede k tomu, že automobilky podvádí - jak se koneckonců ukázalo v případě VW.
6. 10. 2015 19:34
Re: a toho nejdulezitejsiho...
a jak bys to tedy nazval? je to normalni civilnejsi HH, RSko je v pripade Megana doslova ultimatnim HH ktery je pro bezne pouziti celkem nepraktickej

i toto GT splnuje celkovej popis pro HH
7. 10. 2015 08:01
Re: a toho nejdulezitejsiho...
upraveny podvozek, jine brzdy, jine dily boykytu, nejsilnejsi motor v nabidce nebo silnejsi nez bezne modely v nabidce, to vsechno jsou +- zakladni rysy HH, a to vsechno Megane GT splnuje
6. 10. 2015 15:34
Re: a toho nejdulezitejsiho...
Tak u GT by to asi nevadilo, to bych hothatchem nenazval. Uvidíme, jak dopadne RS. ;-)
6. 10. 2015 15:06
a toho nejdulezitejsiho...
a toho nejdulezitejsiho jste si nevsimli a nezminili v textu, ....je to automat s padly za volantem, pápá manualni prevodovko
6. 10. 2015 17:08
Re: pekne GTcko
A ja mám často pocit, že tie heče 3 dveráky sú len narýchlo akože zdynamizované 5 dveráky s podozrivým výsledkom ako napr. sedany urobené z heču.
7. 10. 2015 00:35
Re: a toho nejdulezitejsiho...
Člověče, já si myslím, že HH nemá být jen vyšší stupeň výbavy. Jasně, Renault Sport je mistr, ale to GT je furt jen auto se silným motorem a vysokou výbavou. Prostě GT. Hothatch bude až ten mazlik, za jehož volantem budeš mít hubu od ucha k uchu a mokrý trenky. ;-)
Avatar - pumpkin
6. 10. 2015 22:25
Re: pekne GTcko
A pri Cliu ti to nevadí?
Ani Mégane CC už nebude, ale to sa dalo čakať.

ProCeed GT vyzerá dobre, ale obyčajnú 3dv. verziu, podobne ako pri i30-ke som u nás snáď ani nevidel.
Avatar - speedfred
6. 10. 2015 16:51
Re: pekne GTcko
K takýmto povedzme "rýchlejším" autám mi pasuje jedine 3D karoséria, 5D sa mi viac-menej hnusí to uz radšej kombi.
Avatar - 3_diamanty
6. 10. 2015 16:39
pekne GTcko
celkom rad by som videl porovnanie povedzme s 5 dverovym ceedom GT.. samozrejme nepochybujem ze renault so svojimi skusenostami z motorsrportu bude podvozkom lepsi ako GTecko od kie ale aj napriek tomu by som si obe auta rad pozrel v nejakom porovnavacom teste zoci voci jeden proti druhemu..... jazdecky je ceed GT udajne zabavny a zaujimavy takze by to nemuselo byt az take marne a nezmyselne porovnanie.... a mozno by to mohol byt aj taky moj maly tip na testik pre redakciu do buducna ;-) ( okrem ineho 5 dverovy ceed GT ak sa nemylim tu tusim testik stejne este nemal ani po vyse dvoch rokoch vyroby )

inak koniec 3 dverovej verzie meganu je ozaj realny? neviem si moc predsatvit naslapane krvilacne RSko v "rodinnom" patdverovom prevedeni.... aj ked clovek si samozrejme casom zvykne na kde co ked musi