Novinky
celkom rad by som videl porovnanie povedzme s 5 dverovym ceedom GT.. samozrejme nepochybujem ze renault so svojimi skusenostami z motorsrportu bude podvozkom lepsi ako GTecko od kie ale aj napriek tomu by som si obe auta rad pozrel v nejakom porovnavacom teste zoci voci jeden proti druhemu..... jazdecky je ceed GT udajne zabavny a zaujimavy takze by to nemuselo byt az take marne a nezmyselne porovnanie.... a mozno by to mohol byt aj taky moj maly tip na testik pre redakciu do buducna 😉 ( okrem ineho 5 dverovy ceed GT ak sa nemylim tu tusim testik stejne este nemal ani po vyse dvoch rokoch vyroby )
inak koniec 3 dverovej verzie meganu je ozaj realny? neviem si moc predsatvit naslapane krvilacne RSko v "rodinnom" patdverovom prevedeni.... aj ked clovek si samozrejme casom zvykne na kde co ked musi
inak koniec 3 dverovej verzie meganu je ozaj realny? neviem si moc predsatvit naslapane krvilacne RSko v "rodinnom" patdverovom prevedeni.... aj ked clovek si samozrejme casom zvykne na kde co ked musi
K takýmto povedzme "rýchlejším" autám mi pasuje jedine 3D karoséria, 5D sa mi viac-menej hnusí to uz radšej kombi.
...co mě u tohoto konkrétního modelu vadí je skutečnost, že jsem měl možnost vyzkoušet GT předchozí generace s dvoulitrem...a že Renault, jako ostatní, podlehl tlaku ekoteroristů, i když víme, že jiná možnost neexistuje a cpe do svých vrcholných modelů foukaný šestnáctky.
Stejná je i v Cliu RS...a víte co? Dnes jsem rád, že mám doma dvoulitrovou atmosféru...
Tenhle "moderní" downsizing je úplně k hov*u a jen vede k tomu, že automobilky podvádí - jak se koneckonců ukázalo v případě VW.
Stejná je i v Cliu RS...a víte co? Dnes jsem rád, že mám doma dvoulitrovou atmosféru...
Tenhle "moderní" downsizing je úplně k hov*u a jen vede k tomu, že automobilky podvádí - jak se koneckonců ukázalo v případě VW.
i toto GT splnuje celkovej popis pro HH