Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pjenkava
No, reklama je to pěkná! >😁
Že by díky světové krizi majitel přešel z S-klasy do A4ky? 😄
Hele všechno padlo na hypotéku, takže holt musel přesednout do Audiny (auto který se profiluje diodama za 3,50 z OBI a tlačítkem Start) >😁 :-!
>😁 Každopádně to s tím mercedesem je hodně pod úroveň :no:
iFrankie
jen hlupák by dobrovolně přesedlal z MB na Audi a ještě k tomu z vynikajícího nového modelu C-Klasse na přehnaně přeceňovanou a směšnou A4
Já mám hodně rád Mercedes-Benz, dělá krásná auta, ale Céčko je ve své třídě největší obluda a humus, když C představili myslel jsem si že si snad u Mercedesu dělají srandu. :no😒br />
Design Mercedes-Benz C: :no: :no: :no:
Design Mercedes-Benz C: :no: :no: :no:
tak vzledově je to určitě o subjektivním pocitu, dle mého se tento MB obvzláště povedl, dokonce ho máme doma v té nejvyšší výbavě a můžu říct, že je to skutečně radost s tím jezdit, pohodlí, zátah, dobrá automatická převodovka, design neokoukaný, svěží a sportovní... určitě bych neměnil, možná jen za BMW 5, ale to je už cenově zas o trochu výš 😢
Design je osobní dojem. MB proto vytvořil verzi Classic, Elegance a Avantgarde. Hodnotit provedení Avantgarde jako nepovedené je hodně hodně odvážné. A celá tahle reklama je ubohá. Shazovat konkurenci, to solidní prodejce nedělá, ať to myslí jak chce. Audi u mě kleslo.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
PS: ale bacha s tim slovíčkem "nutnost", nebo maestro Dinar bude křičet!
a teraz je to ako sa stary barak zmeni na novy pekny moderny a ten merc sa zmeni na A4... no dobre, ale dost derze teda 😄
Skor by som povedal, ze AUDI ma FWD len z nutnosti, A4, A6 FWD jazdili vzdy dost zle (nedotacave), ovsem novou A4/A5 FWD som nesiel dostatocne dlho...