Novinky
si bohužel v dnešní době zakládá pouze na 4válcích, což u malých aut ok, pro velké je to již poddimenzované a i pokud se chce volvo prezentovat jako "prémie" né pouze IT hračkami, mělo by se vrátit alespoň k 6ti hrnku.
R5 stačí, u aut s širokým rozchodem lze zkonstruovat ještě solidní rejd. Bezpečnost zachována, výkon a zvuk adekvátní.
To je fakt. Klasicka 2.5ka by byla pro tohle auto idealni. Zakladni atmo verze s nejakymi 190 konmi, stredni T5 s 250 a vrcholova doplnena o elektromotor. Vzhledem k primarne rodinnemu zamereni auta naprosto idealni a tatik/mamina nebude muset poslouchat rykot ctyrvalcoveho mixeru.
Tak já vždycky kopu za pořádné motory, ale u Volva tak nějak o ty motory tolik nejde mi přijde. Většina zákazníků si ta auta jistě kupuje kvůli bezpečnosti, kvalitě, životnímu postoji. Není to typická značka ala MB nebo BMW.
tiez mi tam nechybaju 12 valce a povedzme ze ani V8 nie su potrebne ale zase budme uprimni......... 4 valce je uz kus na taketo 5 metrove masiny malo... takisto nesmieme zabudat ake ma volvo ambicie... ak chce byt ozaj premiove tak s motormi z kosacky a lacne posobiacim megadisplejom tu premiovost a noblesu asi nedosiahne ... ono by to chcelo chytit uplne za iny koniec ... a ponuknut ozaj seriozny interier aj motory ... take Q7 sa s tym nese.re a aj preto ma dnes uz moje sympatie
ja takyto wellnes na kolesach ale bez motora nemusim ... rovnako ma odradza ich mega tablet v interieri..... ale dizajn exterieru noveho volva sa mi paci.... aspon tu vidim spravnu cestu :yes:
ja takyto wellnes na kolesach ale bez motora nemusim ... rovnako ma odradza ich mega tablet v interieri..... ale dizajn exterieru noveho volva sa mi paci.... aspon tu vidim spravnu cestu :yes:
Hmm..pokud si ještě u Volva , chtějí hrát na prémii , což podle mne už neplatí , tak musejí mít šestiválce.
Pořádný motor odlišuje prémiové auto od toho zbytku.
Jinak design je pěkný , cena bude zřejmě na tu motorizaci zase neúměrně vysoká.
VOLVO-auta pro lidi , kteří hledají jen bezpečnost , a je jim jedno jak to jede.. 😉
Ale i těch se pár najde.
Pořádný motor odlišuje prémiové auto od toho zbytku.
Jinak design je pěkný , cena bude zřejmě na tu motorizaci zase neúměrně vysoká.
VOLVO-auta pro lidi , kteří hledají jen bezpečnost , a je jim jedno jak to jede.. 😉
Ale i těch se pár najde.
Mohli ještě přidat na prostornosti kabiny výměnou za zkrácení kapoty, stejně to bude auto "bez motoru", tzn. R4 napříč (v lepším případě). >😒]
dizajnovo sa mi paci aj XC90.... a urcite sa mi bude pacit aj V90..... skor ma trapia motory.... ak tam budu opat vytunene nedostojne 4 valce ako v XC90 tak dakujem neprosim..... taketo jachty ako XC90 alebo V90 potrebuju aspon 6 valcov ked uz nie rovno nejaky dostojny V8.....
k comu taketo paradne jachty ked su bez motora... teda nic v zlom ....pevne verim ze vo V90 aute vyssej strednej triedy uz nejaky slusny 6 valec uvidime.... inak sa asi tazko budeme bavit o aute vyssej strednej triedy na urovni MB, Audi alebo BMW ci Lexusu alebo Jaguaru
premiovost to nie je mat len co najvaci razvor co najvacsi displej a rozmery titaniku.... spravny motor je pre mna v aute este stale najdolezitejsi faktor ak by som vyberal premiove auto... tak uvidime pockajme si.... snad na to vo volve pridu aj sami ze zakaznici si taketo auta predstavuju s inymi motormi pod kapotou 😉 ako s tymi nedostojnymi 4valcami ... stale verim ze nejaky 6 valec je uz na ceste a pride casom aj do XC90
k comu taketo paradne jachty ked su bez motora... teda nic v zlom ....pevne verim ze vo V90 aute vyssej strednej triedy uz nejaky slusny 6 valec uvidime.... inak sa asi tazko budeme bavit o aute vyssej strednej triedy na urovni MB, Audi alebo BMW ci Lexusu alebo Jaguaru
premiovost to nie je mat len co najvaci razvor co najvacsi displej a rozmery titaniku.... spravny motor je pre mna v aute este stale najdolezitejsi faktor ak by som vyberal premiove auto... tak uvidime pockajme si.... snad na to vo volve pridu aj sami ze zakaznici si taketo auta predstavuju s inymi motormi pod kapotou 😉 ako s tymi nedostojnymi 4valcami ... stale verim ze nejaky 6 valec je uz na ceste a pride casom aj do XC90
Důležitý je hlavně diesel. 4válec diesel dokáže uspokojit i velmi náročné automobilové fandy.
xc90 pritom este nedavno mala aj benzinovy V8 .. sam taku jednu cervenu vidim u nas jazdit...
s 4 valcami by som takuto lod proste vazne nechcel.... nic v zlom to radsej jaguar F pace s 6 valcami ... tam to vyzera ozaj na paradne SUV alebo nova velka Q7 ktora je vskutku bezchybne auto :yes:
s 4 valcami by som takuto lod proste vazne nechcel.... nic v zlom to radsej jaguar F pace s 6 valcami ... tam to vyzera ozaj na paradne SUV alebo nova velka Q7 ktora je vskutku bezchybne auto :yes:
Pro XC90 stačí 4válec a kdo chce něco rychlejšího a benzín, tak ten si vezme verzi s hybridem. Akcelerace a spotřeba jsou dostačující. Nemusí mít každé auto 400 koní a více.
Můžu se zeptat čím jezdíš? Myslím tvé osobní auto, u kterého je v techničáku tvé jméno?
jazdim s trom autami podla situaceie.... ale volvo to nie je... a zda sa ze v buducnosti ani keby som melon dva vyhral nebude ... volil by som jaguar alebo asi nejaku ameriku uz dnes....
já se neptal co to není, ale co to je... >😁
no dva misaky a jedna felda .. z toho je jedno SUV a tie dve su rozdielne velke hatche .... bezne vozy ... v podstate uz auta v rokoch... aj take volvo v rokoch napr CX90 s V8 by som prijal .... pacili sa mi tie starsie volva po tejto stranke viacej .. alebo s80 s 6 valcom 2,8
nevím co jsou misaky...
takze tyto 3 auta mají v techničáku tvé jméno?O tom pochybuji...
Myslím, že jsi novou XC90 ani neřídil a hned máš jasno, že ji nechceš.
Ano, je to tvá volba, ale až někdy budeš mít v ruce tu sumu a rozmýšlet se jaké auto chceš, zvláště, pokud budeš mít děti, určitě se s tím půjdeš svézt...aby sis udělal přehled co kdo vlastně vyrábí... 😉
takze tyto 3 auta mají v techničáku tvé jméno?O tom pochybuji...
Myslím, že jsi novou XC90 ani neřídil a hned máš jasno, že ji nechceš.
Ano, je to tvá volba, ale až někdy budeš mít v ruce tu sumu a rozmýšlet se jaké auto chceš, zvláště, pokud budeš mít děti, určitě se s tím půjdeš svézt...aby sis udělal přehled co kdo vlastně vyrábí... 😉
jasne ze som ju neridil..... to asi nehrozi..... ale o rizeni sa s nikym ani nejdem hadat 😉
mne proste pride 4 valce malo na taketo velke auto s premiovymi ambiciami ..... ide tu aj o kulturu chodu ... o imidz... ja nejak nepochybujem o kvalite volva ..... ale je mozne ze mas ten pocit co uz.... raz mozno nejake volvo skusim.... ak nahodou nieco vyhram 😉 inak sa k nemu asi nedostanem
mne proste pride 4 valce malo na taketo velke auto s premiovymi ambiciami ..... ide tu aj o kulturu chodu ... o imidz... ja nejak nepochybujem o kvalite volva ..... ale je mozne ze mas ten pocit co uz.... raz mozno nejake volvo skusim.... ak nahodou nieco vyhram 😉 inak sa k nemu asi nedostanem
Benzinový čtyřhrnek dokáže být dostatečně kulturní i takovém krásném autě, diesel nikoliv.
K autu - po XC90 další lahůdka