Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volvo V90: Nástupce V70 odhalen jako modýlek

32 komentářů

CarlosOstrava
Kdyby mé příjmy byly o 200% vyšší, tak jsem mezi prvními, kdo si ho objednají... :yes:
Armin Tamzarian
Co není, může být 😉 :yes😒br />
K autu - po XC90 další lahůdka
Individualita
Určitě to bude bomba kára, ale zatím se tu bavíte o dětské hračce >😁
Ji/Ri
Každá kára je vlastně taková dětská hračka. Až na fabule a okty.... ty se fasují. >😒]
Individualita
Ty jsou za trest >😁
pumpkin
To je zberateľský model! 😄
Hittman
si bohužel v dnešní době zakládá pouze na 4válcích, což u malých aut ok, pro velké je to již poddimenzované a i pokud se chce volvo prezentovat jako "prémie" né pouze IT hračkami, mělo by se vrátit alespoň k 6ti hrnku.
lowkick
to je pravda...stejně jako to, že podle modýlku to designově vypadá na 100% Volvo :yes:
Dzakobo
R5 stačí, u aut s širokým rozchodem lze zkonstruovat ještě solidní rejd. Bezpečnost zachována, výkon a zvuk adekvátní.
XTad
To je fakt. Klasicka 2.5ka by byla pro tohle auto idealni. Zakladni atmo verze s nejakymi 190 konmi, stredni T5 s 250 a vrcholova doplnena o elektromotor. Vzhledem k primarne rodinnemu zamereni auta naprosto idealni a tatik/mamina nebude muset poslouchat rykot ctyrvalcoveho mixeru.
Individualita
Bral bych tu střední 😄
Individualita
Tak já vždycky kopu za pořádné motory, ale u Volva tak nějak o ty motory tolik nejde mi přijde. Většina zákazníků si ta auta jistě kupuje kvůli bezpečnosti, kvalitě, životnímu postoji. Není to typická značka ala MB nebo BMW.
3_diamanty
tiez mi tam nechybaju 12 valce a povedzme ze ani V8 nie su potrebne ale zase budme uprimni......... 4 valce je uz kus na taketo 5 metrove masiny malo... takisto nesmieme zabudat ake ma volvo ambicie... ak chce byt ozaj premiove tak s motormi z kosacky a lacne posobiacim megadisplejom tu premiovost a noblesu asi nedosiahne ... ono by to chcelo chytit uplne za iny koniec ... a ponuknut ozaj seriozny interier aj motory ... take Q7 sa s tym nese.re a aj preto ma dnes uz moje sympatie

ja takyto wellnes na kolesach ale bez motora nemusim ... rovnako ma odradza ich mega tablet v interieri..... ale dizajn exterieru noveho volva sa mi paci.... aspon tu vidim spravnu cestu :yes:
Jaros71
Hmm..pokud si ještě u Volva , chtějí hrát na prémii , což podle mne už neplatí , tak musejí mít šestiválce.
Pořádný motor odlišuje prémiové auto od toho zbytku.
Jinak design je pěkný , cena bude zřejmě na tu motorizaci zase neúměrně vysoká.
VOLVO-auta pro lidi , kteří hledají jen bezpečnost , a je jim jedno jak to jede.. 😉
Ale i těch se pár najde.
Individualita
Najde. Skoro 500tis ročně 😉
XTad
Ale i kvuli spolehlivosti. A na prefouknutem ctyrhrnku toho bude vzdycky vic k pokazeni, nez na vyklidnenem sestivalci.
Dzakobo
Mohli ještě přidat na prostornosti kabiny výměnou za zkrácení kapoty, stejně to bude auto "bez motoru", tzn. R4 napříč (v lepším případě). >😒]
Individualita
Krátká kapota vypadá u takového auta blbě a o místo uvnitř bych se nebál. Bude to slušná loď...
3_diamanty
dizajnovo sa mi paci aj XC90.... a urcite sa mi bude pacit aj V90..... skor ma trapia motory.... ak tam budu opat vytunene nedostojne 4 valce ako v XC90 tak dakujem neprosim..... taketo jachty ako XC90 alebo V90 potrebuju aspon 6 valcov ked uz nie rovno nejaky dostojny V8.....

k comu taketo paradne jachty ked su bez motora... teda nic v zlom ....pevne verim ze vo V90 aute vyssej strednej triedy uz nejaky slusny 6 valec uvidime.... inak sa asi tazko budeme bavit o aute vyssej strednej triedy na urovni MB, Audi alebo BMW ci Lexusu alebo Jaguaru

premiovost to nie je mat len co najvaci razvor co najvacsi displej a rozmery titaniku.... spravny motor je pre mna v aute este stale najdolezitejsi faktor ak by som vyberal premiove auto... tak uvidime pockajme si.... snad na to vo volve pridu aj sami ze zakaznici si taketo auta predstavuju s inymi motormi pod kapotou 😉 ako s tymi nedostojnymi 4valcami ... stale verim ze nejaky 6 valec je uz na ceste a pride casom aj do XC90
Velkoodběratel_kukuřice
Důležitý je hlavně diesel. 4válec diesel dokáže uspokojit i velmi náročné automobilové fandy.
3_diamanty
xc90 pritom este nedavno mala aj benzinovy V8 .. sam taku jednu cervenu vidim u nas jazdit...

s 4 valcami by som takuto lod proste vazne nechcel.... nic v zlom to radsej jaguar F pace s 6 valcami ... tam to vyzera ozaj na paradne SUV alebo nova velka Q7 ktora je vskutku bezchybne auto :yes:
Velkoodběratel_kukuřice
Pro XC90 stačí 4válec a kdo chce něco rychlejšího a benzín, tak ten si vezme verzi s hybridem. Akcelerace a spotřeba jsou dostačující. Nemusí mít každé auto 400 koní a více.
CarlosOstrava
Můžu se zeptat čím jezdíš? Myslím tvé osobní auto, u kterého je v techničáku tvé jméno?
3_diamanty
jazdim s trom autami podla situaceie.... ale volvo to nie je... a zda sa ze v buducnosti ani keby som melon dva vyhral nebude ... volil by som jaguar alebo asi nejaku ameriku uz dnes....
CarlosOstrava
já se neptal co to není, ale co to je... >😁
3_diamanty
no dva misaky a jedna felda .. z toho je jedno SUV a tie dve su rozdielne velke hatche .... bezne vozy ... v podstate uz auta v rokoch... aj take volvo v rokoch napr CX90 s V8 by som prijal .... pacili sa mi tie starsie volva po tejto stranke viacej .. alebo s80 s 6 valcom 2,8
CarlosOstrava
nevím co jsou misaky...
takze tyto 3 auta mají v techničáku tvé jméno?O tom pochybuji...
Myslím, že jsi novou XC90 ani neřídil a hned máš jasno, že ji nechceš.
Ano, je to tvá volba, ale až někdy budeš mít v ruce tu sumu a rozmýšlet se jaké auto chceš, zvláště, pokud budeš mít děti, určitě se s tím půjdeš svézt...aby sis udělal přehled co kdo vlastně vyrábí... 😉
3_diamanty
jasne ze som ju neridil..... to asi nehrozi..... ale o rizeni sa s nikym ani nejdem hadat 😉

mne proste pride 4 valce malo na taketo velke auto s premiovymi ambiciami ..... ide tu aj o kulturu chodu ... o imidz... ja nejak nepochybujem o kvalite volva ..... ale je mozne ze mas ten pocit co uz.... raz mozno nejake volvo skusim.... ak nahodou nieco vyhram 😉 inak sa k nemu asi nedostanem
Jaros71
To souhlasí , XC90 je nesmyslně drahá , na to že má tak ubohé motory.
Mercedes, BMW či Audi i Range Rover jsou úplně jinde. >😒]
holden_holden
mam dojem ze tohle bude kapanek vetsi nez V70.
KANKUNEN
Benzinový čtyřhrnek dokáže být dostatečně kulturní i takovém krásném autě, diesel nikoliv.
Jaros71
Tak když dají čtyřhrnek bi-turbo min.300k tak ano.. >😁