Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHonda Civic: 10. generace se začíná vyrábět, do Evropy zamíří v roce 2017
32 komentářů
renda4
Škoda že to není naopak , už bych začal šetřit :-!
Můžeš začít, v Evropě by měl být manuál a dvouspojka, co jsem tak zaslechl. 😉
... a atmo 1,4 😉 😉
Mne vlasne nevadí. Len ma akosi iritujú všelijaký junáci, ktorí na týchto dychavičných 1,4 jazdia ako pakovia.
Mne vlasne nevadí. Len ma akosi iritujú všelijaký junáci, ktorí na týchto dychavičných 1,4 jazdia ako pakovia.
Civic X má být nejsportovnější auto řady v dosavadní historii. Ten motor 1,34 už nemá pokračovatele a 1.3 z Jazzu tam hádám nedají. Takže buď 1.5 z HR-V nebo 1.0 VTEC Turbo.
Co jsem četl, tak 1.5 turbo ne? Pokud tu nebude ten, tak o civicu nemá smysl přemýšlet...
Nějaký zdroj? Jaká dvouspojka?
Chodím hlavně na hondaclub.cz, ale čtu zprávy porůznu i jinde.
Osmistupňové DCT, made by Honda. V současnosti ho má už Acura ILX a TLX. V úvahu připadá i 7DCT, ale to není dvouspojka Hondy, ale nějaká německá - taky už s ní byly problémy v hybridech pro Japonsko. Asi by nedávalo smysl dávat outsourceovanou skříň, když mají vlastní, leda že by chtěli odlišit Acuru. Ale v Evropě je to fuk, když se tu neprodává.
Osmistupňové DCT, made by Honda. V současnosti ho má už Acura ILX a TLX. V úvahu připadá i 7DCT, ale to není dvouspojka Hondy, ale nějaká německá - taky už s ní byly problémy v hybridech pro Japonsko. Asi by nedávalo smysl dávat outsourceovanou skříň, když mají vlastní, leda že by chtěli odlišit Acuru. Ale v Evropě je to fuk, když se tu neprodává.
Nonsens
konečne urobia poriadnu káru, ale dajú to sem s ročným sklzom a zas budú hovoriť, že sa eu neopla ako keď urobili prúser (súčasná verzia).
Interiér se vrací zpátky ke klasickému uspořádání, tedy až na ty budíky, na digi si prostě ještě dlouho nezvyknu😞
Těch současných interiérů je škoda. Hlavně v 8G byl geniální. Holt zvítězila politická korektnost. Aspoň že nezevšedněl zevnějšek. 😄
Je to věc vkusu.
2017 je akorát, to budu měnit auto(končí leasing) už se těším!
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
toto je fail [odkaz]
Ergonomii nehodnotím, hodnotil jsem jen vizuální stránku a mám radši klasický interiér s budíky pod volantem (nejlépe analogovými)