Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Značka McLaren vstoupila na český trh, zatím pouze nanečisto

13 komentářů

TeeJay
To jsem rád, že až si koupím 675LT, nebudu muset do Mnichova. >😁

Na Bychla jsem slyšel dobré reference, na rozdíl od mnohých dalších prodejců BMW, tak snad bude Mac v dobrých rukách. :yes:
Hammunasakra
Já zas hodně špatný ale i jestli je to pravda v případě McL si spíš nebude dovolovat to co u levnejch aut

Že tu bude konečně zastoupení :yes:
TeeJay
Aha, tak jsem myslel, že by to mohla být nějaká černá ovce BMW byznysu, co naděláme...
webpaja
Narozdíl od jiných BMW servisů můžu říct, že se chovali přesně jak se na slušnou rodinnou firmu sluší a patří. To Bychla taky dostalo z kola ven.
webpaja
Bychl už nemá zastoupení na prodej nových BMW...
TeeJay
Aha, a nějak to souvisí s tím, co psal Hammuna? A co teda teď prodává? McLaren asi úplně vejvar nebude.
webpaja
Dělá Premium, tedy ojetiny a má servis. Nikde v BMW se ke mě nechovali tak skvěle jako tam. Nejhorší Ostrava, těsně následovaná Renocarem.
Pár známých jsem tam přivedl při koupi a všichni spokojeni. Takže něco negativního spíš ojediněle a těžko soudit z podobnýho plácnutí v diskuzi. 😉 (nic proti Sakrovi, zřejmě prodává jk nakoupil)
TeeJay
:yes:
sargis
nehovorí sa na nečisto ale na špinavo 😄 😄 Ale som rad ze par kuskov sa mozno objavi aj na SK cestach
3_diamanty
napriklad mercedes SLR mclaren ( ano ten superdrahy s tym dlhociznym predkom ) som u nas uz kedysi davno raz videl priamo na krizovatke a vtedy som si povedal... ze skutocne dnes sa u nas uz da stretnut hadam vsetko ..... ved aj taky novy rr wraith u nas jazdi..... videl som ho uz neraz u nas v mojom okoli 😉 takze aj takyto mclaren asi nebude casom nemozne u nas stretnut .... samozrejme je k tomu treba mat aj istu davku stastia.... ale aj u nas uz dnes mozes stretnut uplne cokolvek od trabanta po veyron 😉
beibej
Myslel jsem že už tu Mc je?
Insolito
To není autorizovanej dealer, pouze neofiko dovoz/zprostředkování prodeje a to i dalších luxusních značek.
Insolito
Poslední dobou v ČR doslova praskl pytel s oficiálními zastoupeními luxusních aut. Nejdřív Lambo, pak R-R a teď McLaren. :yes:
Je jasně vidět, že se u nás zvyšuje kupní síla vyšších vrstev obyvatelstva. (Bohužel nůžky mezi bohatými a chudými se stále víc rozevírají...)