Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault zlevnil Koleos o 80 tisíc Kč, základní cena 489.900,- Kč

32 komentářů

T613
Být zákazníkem Renaultu musí být strašně zábavné.. stále čekat na tu nejvýhodnější cenu! "Už nadešel ten správný čas na koupi? Ještě chvilku počkám! Už? Nesmím podlehnout, nesmím! Ještě zlevní!" >😒]
jazva
po otvorení tohoto článku, mi prišiel celkom vtipný ten reklamný baner na stránke "Seat Altea XL už od 459 000Kč" !!!! >😒]
radhro
jo jo to je u Klokočky , ten se totiž s těma cenama asi zbláznil a nevšiml si co se děje kolem něj :no:
to dělají všechny automobilky, a teď budou čím dál víc, zvlášťě u nás (pochopili že už nemůžu EURO násobit x30). Co mají říkat majitelé aktávek co si ji před pár lety koupili lehce vybavenou za 700 a ted se prodává od 300 tis.
iudex
A co len na SK po 1.1.2009, ked si to kazdý blb lahko porovná s Nemcami, Rakúsanmi a i. V tomto kontexte mi prídu akcie predajcov typu: "akciová cena len do 31.12" dost smiesna...
iudex
No není to skvělé? Je to skvělé! >😒]
Ji/Ri
....a to se vyplatí!!! 😐 😉 >😁
Renaultu se musí nechat,že ikdyž neumí vyrábět dobrá auta, tak to, co mu opravdu jde na výbornou, je jejich prodej. Na každý model vždy na začátku nasadí takovou cenu, za kterou si jej pořídí jen skalní fandové a po pár měsících všude rozhlašují statisícové slevy, aby nalákali zákazníky, kteří tolik autům nerozumí a chytí se na "výhodnou" nabídku. Funguje to výborně, protože případným nerozhodným dealer nabídne ještě dalších pár desítek tisíc dolů, nebo výbavu navíc. Smekám před marketingovým vedením Renaultu, protože prodat kvalitní věc za malé peníze umí každý, ale prodat lowendové zboží za velké prachy tak, aby to vypadalo výhodně, to je opravdu velké umění! :yes:
kuko
že ty jsi seděl naposledy v Renaultu ještě před revolucí (průmyslovou...) lowende >😒]
iudex
Mozeme si o Renaulte a jeho zlacnovacej taktike mysliet cokolvek, povazovat Koleos za sunku, ale jedno je na tom dobré: prinúti zlacnovat i iných výrobcov, od ktorých by si clovek auto kúpit chcel. :yes:
Gasoline
Myslíš Maserati?
iudex
Nie, Aston Martin >😁
davisko
>😁 >😁
o.zrala@carpoint.cz
Tak nevim. Jsem docela tolerantní když se někomu něco líbí ale tohle auto je humus na pátou :😉
fantomas aller en DS
Tak to máš pravdu, design tohto auta, je vážne hrúza
o.zrala@carpoint.cz
Myslel jsem že když udělaly Tucsonapřed X lety tak dobrý. Ale že udělaj něco tak hnusnýho a představí to jako novinku..velebnosti du blejt 😒
Klaudius
Kozino, nepruď... >😁
Navtech
Dokonce asi takovej humus, že můžeš přispívat bez přihlášení! >😁
o.zrala@carpoint.cz
Přesně tak..jen díky tomu to lze >😒]
deolator
:yes: :yes: :yes: Viděl jsem ten výtvor na živo a bohužel máš pravdu. Design tohoto bumbrlíka je čirý zoufalství - PS: Samozřejmě je to můj čistě subjektivní názor.
mne osobne sa dizajn vobec nepaci ale so zlavou sa bude predavat lepsie
Moc krásy Koleos nepobral, ale musím říct že ty ceny byly příznívé už před slevou, dle mého názoru. :yes:
kuko
pobral nepobral, je to věc názoru. Mně osobně sice taky extra přitažlivý nepřipadá, ale naživo to není až tak špatné. A hlavně za tu cenu dostane člověk celkem dost muziky. Uvidíme jak se mu povede 😄
...za nemalé kvality :yes:
KANKUNEN
Proč se k tomu nepostavíš jako chlap. Renault je nejlevnější značkové auto a proč to ví každý. I ojetiny jsou nejlevnější, taky to ví každý proč. Renault to stejně dělá dobře, protože v poho vydělává. Je to dobré značka, ale ne precizní.
kuko
supermainstream jsou taky značková auta? 😉
pogo26
Že je levný tady dlouho blábolí lidi co neznají nic jiného než Megane sedan z Turecka. Přitom Megan na tom byl cenově stejně jako Golf.
Rencek má poslední dobou precizní vozy, zejména v interiérech. A ceny jsou vhledem ke kvalitám produktů špičkové, až nevěřící. Co třeba Laguna Coupé? Skvělá cena za technicky mimořádně vyspělé žihadlo.
Ada je zase tady
Ty mas horecku! Bez si vzit acylpirin. 8-s

Je prece obecne znamo, ze rendlik ma😒br /> - nejotresnejsi interiery na trhu
- vozy s jednou s nejnizsich urovni kvality na trhu
- nejnizsi ceny ojetin na trhu -> a vsichni dobre vedi proc
Klaudius
Ty si evidentne podchladený, že? A v hlave miesto mozgu marmeláda... :-!
kuko
Kedysi bol populárny vtip: "Prečo majú ženy v hlave háčik? Aby im mala na čom visieť miecha..."

Áda, to je Adriana, alebo Adéla? >😒]
Navtech
Včera jsem viděl v reklamě tohodle neskutečnýho krasavce za 449 kolíků