... to na čo sa pozeráme nie je nový model Hondy, ale znovuzrodenie Tatry v modernom štýle, ale s nepatrným odkazom na 603-ku a že automobilka by mala imidž ako Tesla a považovala by sa opäť za uznávaného výrobcu.
To len také malé fantazírovanie, ale pri bočnom profile mi napadla 603. No nič, užívajte deň voľna, susedia. 😄
[odkaz]
[odkaz]
Sleeper
0
Já jsem si v první řadě vzpomněl na Citroën CX... Ale ta 603... při troše fantazie...
T.E.S.L.A už na ACZ serie
0
Akurát verím tomu, že Tatra by bola výrazne, ale naozaj výrazne krajšia.
Prečo nás automobilky odrádzajú od alternatívnych pohonov tým, že robia tie vozy tak hnusné a odpudzujúce? S výnimkou Tesly teda, o tej hádam nikto nemôže povedať, že nevyzerá dobre.
TeeJay
0
Rozdíl je v tom, že Tesla dělá jen "ekoauta", takže když rozpoznáš logo, víš o co kráčí. Ostatní automobilky to musí odlišit navzájem v rámci širokého portfolia více či méně hezkých aut.
marbar
0
Takze Honda si povedala, ze ked konkurenti robia len pekne auta, my spravime sem tam aj skarede aby sme sa odlisili a vsetky nase auta neboli pekne? >😁 >😁
To len také malé fantazírovanie, ale pri bočnom profile mi napadla 603. No nič, užívajte deň voľna, susedia. 😄
[odkaz]
[odkaz]
Prečo nás automobilky odrádzajú od alternatívnych pohonov tým, že robia tie vozy tak hnusné a odpudzujúce? S výnimkou Tesly teda, o tej hádam nikto nemôže povedať, že nevyzerá dobre.