Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda Auto zvýšila za tři čtvrtletí letošního roku provozní zisk i tržby

17 komentářů

vagend
Napiste nam taky jak VW za toto ctvrtleti prodelal rekordnich 65 mld. Kc.
nebezpecnavosa
Kam to mají napsat, do nadpisu, protože nic jiného nečtete ?
vagend
Tak to je sila, takhle se sdeluji negativni informace na VW na auto.cz. Chce se mi z tohoto serveru 8-s 8-s :😉 😲 😒

Samozrejme, ze takova informace ma byt v nadpisu.
vagend
zelenáč
Je to tam napsaný, dokonce ještě větší částka...
jarafara
No prodělal, zatím jen schoval do jiné kasičky, na úhradu následných pokut atd. Kolik na tom tratí se teprve ukáže...
vagend
O tom, ze podvadela take Skodovka, o tom tady neni ani zminka. Skodovka ma v autech podvodny software, Skodovka lhala zakaznikum, Skodovka podvadela u homologace. Proc se vse smeruje jen na VW???
Insolito
Právě proto vydělává, protože se většina pozornosti stočila na samotný VW.
vagend
Dulezite je, si toto uvedomit a stejnou vahu pak prikladat mistnim testum aut. :no:
Xifarg
Vsak oni helmuti skodovce pusti zilou. Nekdo tu pokutu zaplatit musi. Uz se zastavuji rozjete projekty a pripravuje dalsi propousteni v MB...
speedfred
No to nie sú moc pozitívne spravy.
vagend
Podvodnici musi zaplatit. Zakaznici nakoupi jinde a prace bude zase v jine firme, ovsem v poctive.
Rox
Škodovka přece zisk odevzdává koncernu. A koncern z toho dal stranou peníze, takže je ve ztrátě. Kdyby se dostala Škodovka do ztráty, tak by do ní musel naopak koncern posílat peníze. Dojnou krávu si přece nebudou podrážet. Snaha o to aby provozdní zisk byl větší je vždy i bez téhle kauzy. Ale kde si sebral to DALŠÍ propouštění by mě zajímalo. Škodovka teď většinou nabírala zaměstnance a bude ještě nabírat v příštím roce v Kvasinách.
npr.lukas
Přesně tak, dobře jim tak!
npr.lukas
Fabia na obrázku hezká. Jen ten vysavač místo motoru 😄 Stejně se na ni čeká tak jak jsem už někde četl je lepší pro mnohé poohlédnout se po nějaký zajímavý ojetině třeba v AAA, protože co jsem hledal tak nabídku maj bezkonkurenční.
Gvick2
Pokud se porozhlédnout po ojetině, tak nikdy ne v AAA, to jsou největší šejdíři na trhu, autobazar Monte Karlo je proti nim zaopatřovací ústav. 😉
Arese
Hele, to fakt jako myslíš vážně, jo? >😁 >😁 >😁