Ekonomika
podla mna adekvatna.... ale predsa len ak si pozrieme co dostaneme od seatu a za aku cenu tak skutocne leon cupra nema konkurenciu .....
ale inak o 200 tacov nizsia cena ako RCZ R s rovnakym motorom je ferova ponuka uznavam :yes😒br />
ovsem RCZtka bude podla mna skoda ... je fakt podarene ... a sikovne ..... velka skoda ze prave taketo auta musia ustupit ( mozno aj kvoli presne takymto hatchom, ktore sa snazia hrat na sportiaky a zda sa ze sa im v tom dari )
ale inak o 200 tacov nizsia cena ako RCZ R s rovnakym motorom je ferova ponuka uznavam :yes😒br />
ovsem RCZtka bude podla mna skoda ... je fakt podarene ... a sikovne ..... velka skoda ze prave taketo auta musia ustupit ( mozno aj kvoli presne takymto hatchom, ktore sa snazia hrat na sportiaky a zda sa ze sa im v tom dari )
mame RCZ 200PS, v servisu auto stravilo skoro stejne casu jako na silnici, kdyz to trochu prezenu... Poruchovost motoru THP je uz povestna, takze jestli se konstrukcne neco nezmenilo, vyhozeny penize a hodne kratkodoba zabava 😒
Tohle auto vůbec nemusí být špatné, ovšem montáží el. parkovací brzdy ho řidičsky zcela znehodnotili... ;-\ 😢 8-s :no: :no: :no: A co je na tom ovšem vůbec to nejstupidnější je fakt, že Peugeot třistaosmičku vyrábí i s mechanickou parkovací brzdou, takže se jedná čistě o stupiditu marketingu!!!
El. parkovací brzda patří maximálně do drezíny, ale ne do aut! 8-s 8-s 8-s 8-s
El. parkovací brzda patří maximálně do drezíny, ale ne do aut! 8-s 8-s 8-s 8-s
1600 ccm. To možná stačí Berniemu u F1, ale v reálu na vrcholný model je to málo. Méně než můj motocykl. Tomu bych skutečně nevěřil. Proč to není aspoň dvoulitr! Kolik takový vyhoněný motůrek vydrží... to je asi ve hvězdách. A za 800 000... 8-s
Peugeot motor o objemu 2 litrů (krom dieselu) ani nemá, spíše jde směrem k ubírání viz. PureTech motory.
Pokud se vám zdá 270 koní na 1.6 moc velká zátěž, co teprve [odkaz] >😁 Jinak se dá polemizovat, jak dlouho ty turba a motor u 270ti koňové verze vydrží - zvlášť, pokud bude jezdit pod větší zátěží.
Cenu u této verze v podstatě navýšil torsen + větší brzdy - pro představu se 250ti koňová verze nabízí za 660 000,- .
Samozřejmě, aby cena byla více odůvodnitelná, 270ti koňová verze je nabízena se skoro komplet výbavou, ale tak to je v podstatě s celou rodinou 308 (viz. GT, kde je také skoro vše).
V čem ale shledávám mínus, je že neudělali alespoň nějaký software upgrade pro tuto verzi do infotainmentu, kde by se zobrazovalo víc informací, jako je teplota oleje a podobně (což by šlo ruku v ruce s nutností dodělat čidla).
Pokud se vám zdá 270 koní na 1.6 moc velká zátěž, co teprve [odkaz] >😁 Jinak se dá polemizovat, jak dlouho ty turba a motor u 270ti koňové verze vydrží - zvlášť, pokud bude jezdit pod větší zátěží.
Cenu u této verze v podstatě navýšil torsen + větší brzdy - pro představu se 250ti koňová verze nabízí za 660 000,- .
Samozřejmě, aby cena byla více odůvodnitelná, 270ti koňová verze je nabízena se skoro komplet výbavou, ale tak to je v podstatě s celou rodinou 308 (viz. GT, kde je také skoro vše).
V čem ale shledávám mínus, je že neudělali alespoň nějaký software upgrade pro tuto verzi do infotainmentu, kde by se zobrazovalo víc informací, jako je teplota oleje a podobně (což by šlo ruku v ruce s nutností dodělat čidla).
Ano, Peugeot už pořádné motory ani v nabídce nemá, za to má pověst asi nejhorší evropské automobilky (snad s výjimkou Dacie). Přitom kdysi byli v oblasti hot hatchů průkopníci. Myslím si, že s touto cenovkou jich u nás bude jezdit asi tolik jako RCZ. ;-\
Já bych řekl, že si pověst už trochu zlepšují díky posledním řadám (208 a 30😄, jen si je potřeba uvědomit, že politika Peugeotu se ubrala cestou nižší střední (+ stření v podobě 508, ale ta se už moc nedá počítat, dokud nevyjde nový model, protože bude válcovaná Renaultem v podobě Talismanu) a snižování modelové řady. Také jsou pravověrnými uctívači EURO boha, kdy tomu přizpůsobují motorovou řadu. Nikde jsem ale zatím nečetl, že by THP v nových modelech měly extra problémy s poruchovostí, možná jen nehledám dost urputně 😄 .
Mě by se třeba 308GTi líbila - mám GT, takže v podstatě jen upgrade turba, koncovek (což je na GT docela zklamání, že původně pravé koncovky zredukovali do GT Line ozdobných), větších kol, torsena a brzd.
Samozřejmě na okruhy bych to moc trápit nejezdil (drift už vůbec ne, což by ale šlo těžko, když je to předokolka + elektrobrzda), takže se asi liším od proudu, co tu na 308 GTi spílá. Můj názor je takový, že je to auto pro lidi, co mají rádi dravější jízdu a neotřelý design (s možností to i potrápit v zatáčkách a i na okruhu, když na to přijde), takže nic pro pravověrné závodníky. Otázkou je, jestli za to budou ochotni zaplatit, i když si myslím, že zaváděcí cena bude trochu nižší. 😄
Mě by se třeba 308GTi líbila - mám GT, takže v podstatě jen upgrade turba, koncovek (což je na GT docela zklamání, že původně pravé koncovky zredukovali do GT Line ozdobných), větších kol, torsena a brzd.
Samozřejmě na okruhy bych to moc trápit nejezdil (drift už vůbec ne, což by ale šlo těžko, když je to předokolka + elektrobrzda), takže se asi liším od proudu, co tu na 308 GTi spílá. Můj názor je takový, že je to auto pro lidi, co mají rádi dravější jízdu a neotřelý design (s možností to i potrápit v zatáčkách a i na okruhu, když na to přijde), takže nic pro pravověrné závodníky. Otázkou je, jestli za to budou ochotni zaplatit, i když si myslím, že zaváděcí cena bude trochu nižší. 😄
Jinak to může být zajímavá alternativa pro toho, kdo nechce "tuctový" VW/Seat ( Cupru290 vídám spolu s GTI v podstatě denně), CTR je pro něj moc extravagantní a MRS "tvrdé" a nepotřebuje/nechce v první řadě okruhový hot-hatch.
Je to jediná "jednašestka" , tak snad to se spolehlivostí v peugeotu vychytali.
Spomedzi konkurencie uvedenej v článku by bol poslednou voľbou.
Coz vubec neznamena, ze by slo o spatne auto! Jenom stoji proste mimo "Hot" proud.