Novinky
Mám pro tebe jenom jedno číslo - 1
Hádej na co myslím? >😁
Hádej na co myslím? >😁
To je ten tvuj? >😁 Je to bída. Nevim, jestli už v těch posledních tabulkách jsou ty mega-slevy, nebo ne a jestli jsou tam i individuálně dovezený auta. Dovezený asi jo, pokud se jedná o registrace...
ne ne, já su skromný hošan, 9-3 je mého srdce šampion 😉
tak nevím co je v těch tabulkách. Já myslel (a to jsem asi dělat neměl) že jsou tam prodeje od oficiálních prodejců. Třeba Saaba si můžeš koupit i u pár neoficiálních, vetšinou to vozí myslím z Reichu.
Ale stejně by to moc s číslama asi nehnulo >😁
tak nevím co je v těch tabulkách. Já myslel (a to jsem asi dělat neměl) že jsou tam prodeje od oficiálních prodejců. Třeba Saaba si můžeš koupit i u pár neoficiálních, vetšinou to vozí myslím z Reichu.
Ale stejně by to moc s číslama asi nehnulo >😁
Ale ještě tě musim povzbudit, dneska jsem v Brně viděl čenou 9X, nebo jak se to jmenuje... 9-5x? No to SUV...
asi myslíš 9-7X, tu amerikánskou mutaci. to nemusím, je to takové ňáké divné >😒]
Divný, nedivný... Když vezmu. že sem jí jednou viděl v N.Y.C. a teď v Brně... úspěch, ne? >😁
Opravil jsem titulek, samozřejmě se jedná o listopad a nikoli říjen.... 😄
No a v luxusních vozech to bylo špatně taky... jo, to je tak, když člověk edituje článek z předchozího měsíce a nepodívá se pořádně.... 😲(
:yes: :yes: :yes: U Audi mě to nepřekvapilo....Trošku jsem vyjevený z jejich cenové politiky, ale asi to je tak, že u Audi se cena neřeší - jen se řeší typ. A4 Avant je na tom stejně jako A6Avant...Q5 jako A5.... ale jinak Audi je paráda a faceliftem vybrousili tento drahokam k dokonalé kráse. :yes: :yes: :yes: :yes: :-!
už som ti dvakrát dával neslušné návrhy a ty nereaguješ! Začínam to brať osobne >😒]
P.S. Neboj Pierro, ked budeme velkí, pekní a bohatí, dojde aj na nu >😁