Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Také Opel vsadí na crossovery. Pracuje hned na třech

19 komentářů

3_diamanty
stale nic... aby ich okrem korejcov a japoncov "neprevalcoval" aj opel ...

uz vsade na svete pochopili ze crossovery su v kurze len do PSA ten telegram akosi stale ten postovy holub nedoniesol... mozno chudacisko stratil kurz... ved bohvie odkial letel... aby to chlapcom v PSA oznamil ako to dnes v automobilovom svete funguje ..... ved mozno letel az z japonska alebo korei 😉
LW
a 2008 a 3008 je co ?
Střelec
Takze vsichni u koncernu vsadi na SUV, i u Oplu atd. Proc se tedy resi emise E5,6, ... kdyz vsichni za chvili budeme jezdit v autech ktere cim dal vice zatezuji motory a zvetsuji emise? EU by mela ty SUV zakazat.
3_diamanty
SUV a emisie sa vzajome nijako nevylucuju..... emisne normy musia SUV plnit rovnako ako ostane auta.....

SUV urcite nezaniknu.. naopak bude ich stale viac a viac... zaniknu ale ine verzie karoserii... dnes uz to maju nahnute aj kedysi oblubene sedany limuziny a ... MPVecka takisto
dyna15
Trošku pritiahnuté za vlasy, ale keďže na Slovensku je v jednom aute priemerne 1,4 človeka, nechápem, prečo je 99% áut päťmiestnych. Tam by sa dalo získať na emisiách. Ľudia majú aj druhé, dokonca aj tretie auto päťmiestne.
topten
to je opravdu pritazeny za vlasy
většina dvoumístných aut zere vic jak ty petimistny
topten
ja bych je primo nezakazoval, ale omezil bych jim rychlost na dalnici na 100km/h a na ostatních silnicich na 80km/h.
velky a tezky auto je pro ostatní nebezpecny, takze by to nebezpečí mělo byt zohledneno nižší rychlosti
webpaja
U tebe mě to nepřekvapuje... >😁

Komanči se nám čtvrtstoletí po revoluci nakřížili se zelenýma a hurá do boje! 😉
MBambus
Ja bych se nejdriv podival na hmotnosti jednotlivych aut a pak mozna zjistis, ze vetsina SUV vazi stejne nebo i mene nez jine typy.
donPedro
No tak to mi skoro vycházi ze na okreskách te nejnižší třídy by se mohlo snad už jenom couvat 😉
webpaja
A supersporty a pak auta obecně a zrušit konkurenční, privátní providery veřejné dopravy...

Pánové, kam na to chodíte?
webpaja
...vážení, doporučuji vám přestěhovat se např. do Sýrie, tam budete mít prostoru k regulacím nemálo.
asaren
No...mně se tedy ta móda SUV a crossoverů zas tak nelíbí. Vcelku je mi lito, že ta MPV mizi z nabídek automobilek... Sám mám současnou Merivu a jsem spokojený...až ji budu chtít v budoucnu nahradit, nebudu mít čím. 😄
Bubáq
Nesmutni, nová Meriva bude crossover- s prostorností současné merivy nabídne aktualizovaný vzhled. Bohužel, přetlak nabídky na trhu nutí automobilky rychle reagovat na trendy: přestože je MPV super řešením rodinného a víceúčelového auta, móda velí zákazníkům mluvit o SUV a kupovat SUV... Těch, co nepodlehnout troubovitým tlakům okolí, je stále čím dále míň.
LW
crossover není a ani nemůže být stejně prostorný jako MPV. Kdysi se jako parametr velikosti auta bral rozvor. To ale platilo, když byla kola u všech vozů +- stejná. Dnes by se měl jako parametr brát rozměr od podběhu k podběhu. A to by se asi lidé divili....
T.E.S.L.A už na ACZ serie
:yes:
T.E.S.L.A už na ACZ serie
:yes:
Blue Sun
S prostorností současné Merivy a rozměry nižší střední třídy... Děkuji, nechci.
SUV nabízí málo místa na velké ploše.
LW
Svět se zbláznil.... je to drahé a nepraktické? Ano! tak do toho jdeme! :no: