Ojetiny
holden_holden
6
i pod PR clanky?
homat1
10
jasně, je potřeba se připravit na výprodej "ojetých" vozů z Diesel Gate 😄
mozgog
6
ale hlavně kulturně >😁
Anonym
2
>😁 >😁 >😁
Floyd
1
>😁 >😁 >😁
PR článek je to pěkný, možná to takto pohodově u tohoto prodejce funguje. Já mám ale opačnou zkušenost.
Před půl rokem jsem kupoval v Praze u oficiálního dealera ojetou Fábii II. Nevím, jestli to byl program škoda plus, das welt nebo který.
Vše bylo v podstatě v pořádku až na to, že mi nechtěli auto zvednout a nechat mě se na něj podívat bez zaplacení tohoto úkonu. Musel bych si auto koupit a pak se teprve na prohlídku objednat. No netušil jsem, že je to takový problém. Ještě chrčel větráček chlazení a byl jsem upozorněn, že je to nečistota, ať si to nechám vyčistit. Nakonec to bylo došlé chladivo v klimatizaci, to si myslím, že by to prodejce mohl poznat, když navíc dělal předprodejní prohlídku. Autobaterie taky asi za 2 týdny odešla a musel jsem kupovat novou. Auto navíc nemělo ani povinnou výbavu, musel jsem si o ní říct a dali mi ji z jiného vozu. Auto jsem si koupil, vše bylo v pořádku až na výše zmíněné.
Mělo skoro propadlou technickou, takže jsem si ji nechal dělat až doma spolu se servisem po roce. Servis mě stál 9500 Kč vč. technické, takže úplná lidovka 😄
Ještě bych podotkl, že jsem kupoval vůz z programu u dealera, kde to auto bylo koupeno a celou dobu servisováno, takže ho tam znali.
Před půl rokem jsem kupoval v Praze u oficiálního dealera ojetou Fábii II. Nevím, jestli to byl program škoda plus, das welt nebo který.
Vše bylo v podstatě v pořádku až na to, že mi nechtěli auto zvednout a nechat mě se na něj podívat bez zaplacení tohoto úkonu. Musel bych si auto koupit a pak se teprve na prohlídku objednat. No netušil jsem, že je to takový problém. Ještě chrčel větráček chlazení a byl jsem upozorněn, že je to nečistota, ať si to nechám vyčistit. Nakonec to bylo došlé chladivo v klimatizaci, to si myslím, že by to prodejce mohl poznat, když navíc dělal předprodejní prohlídku. Autobaterie taky asi za 2 týdny odešla a musel jsem kupovat novou. Auto navíc nemělo ani povinnou výbavu, musel jsem si o ní říct a dali mi ji z jiného vozu. Auto jsem si koupil, vše bylo v pořádku až na výše zmíněné.
Mělo skoro propadlou technickou, takže jsem si ji nechal dělat až doma spolu se servisem po roce. Servis mě stál 9500 Kč vč. technické, takže úplná lidovka 😄
Ještě bych podotkl, že jsem kupoval vůz z programu u dealera, kde to auto bylo koupeno a celou dobu servisováno, takže ho tam znali.
Zkušenost skoro jako v článku >😁
Nejdřív jsem je chtěl pochválit, ale když vidím, že přijdou na takovýto "test" ve firemních mikinách SM, s fotografem, to se vážně diví ochotnému přístupu prodejce?
SM je u mě bulvár čím dál horšího kalibru, jestli to ještě jde.
Takže pánové díky za upozornění na prodejce mladých ojetin, ale příště to s označením "PR" bude košer, a ne klasická trapárna.
Nejdřív jsem je chtěl pochválit, ale když vidím, že přijdou na takovýto "test" ve firemních mikinách SM, s fotografem, to se vážně diví ochotnému přístupu prodejce?
SM je u mě bulvár čím dál horšího kalibru, jestli to ještě jde.
Takže pánové díky za upozornění na prodejce mladých ojetin, ale příště to s označením "PR" bude košer, a ne klasická trapárna.
Tiež som kupoval auto v das welt auto. U dílera predané ako nové,servisované tam. Poobede som ho zobral a vecer uz bolo v núdzovom režime. Auto vrátiť nie a peniaze nedajú ( bolo na úver) vraj ho spravia. Len ja som potreboval ísť do anglicka ,tak som manželke musel zobrať auto a ísť ;-\
Po čase ho akosi dali dokopy , ale potom pustil komplet motor no a medzitým kopec iných patálií.
Auto mal jeden majiteľ.
Po čase ho akosi dali dokopy , ale potom pustil komplet motor no a medzitým kopec iných patálií.
Auto mal jeden majiteľ.
U dearela v Ostrave - zkusenost pred 3 lety. Pokud nebudu pocitat drobnosti typu - hadrem vycpane svetla, kompresor klimy pred smrti, stahovani okenka pred smrti, tak nejvetsi perlou bylo zamaskovani profouknuteho tesnenni pod hlavou. Z toho duvodu pak doslo k neobjeveni zavady vcas a k poskozeni hlavy motoru.
Predchozi majitel byl jen jeden - byl to zamestnanec onoho dealera v Ostrave.
Predchozi majitel byl jen jeden - byl to zamestnanec onoho dealera v Ostrave.
Neco podobneho Opel certifikovane vozy. Ne tak strasne ,ale deklarovane ukony nebyly provedeny. Dalsi den chybove hlaseni. Prodej jak stoji a lezi, za nic nerucime.
Tady v moje.auto.cz nekdo kupoval ve Weltu Fabii. Naborena a nepriznano.
Vsechno to je jenom lesteny prd, jak prodat srtot, ktrry tam nechal zakaznik kupujici nove auto protiuctem. Ojetinar je nezajima.
Tady v moje.auto.cz nekdo kupoval ve Weltu Fabii. Naborena a nepriznano.
Vsechno to je jenom lesteny prd, jak prodat srtot, ktrry tam nechal zakaznik kupujici nove auto protiuctem. Ojetinar je nezajima.
Když to tady tak pročítám tak vidím že je nakonec jedno jestli zajdu pro auto bazaru, nebo pro rádoby prověřenou ojetinu k dealerovi...
A tak vám napíšem story o týchto amatéroch😒br />
Nedávno sme cez Das WeltAuto na Zlatých pieskoch odpredávali skoro nové benzínové Audi A6. Ujal sa nás "vedúci" vo vyšmatlaných a špinavých mokasínach, nafotil ho a dohodli sme cenu.
Medzitým nám porozprával, ako ich buzeruje rakúsky šéf. Že im vyvoláva aj cez víkendy z cudzích telefónov, že akože klient.
Vrchol bol, keď sme zistili, že ani po mesiaci toto Audi nezaradili na svoje stránky.
Tak sme tam prišli a pýtame sa toho pajáca, ako to je možné?!
Odpoveď: "Však by sme vyzerali ako blbci, že predávame A6 v benzíne tak draho."
Jednoducho Das Hochštapler Auto. ;-\ 😒 😢 https😐/goo.gl/maps/KaKd89RJUv72
Medzitým nám porozprával, ako ich buzeruje rakúsky šéf. Že im vyvoláva aj cez víkendy z cudzích telefónov, že akože klient.
Vrchol bol, keď sme zistili, že ani po mesiaci toto Audi nezaradili na svoje stránky.
Tak sme tam prišli a pýtame sa toho pajáca, ako to je možné?!
Odpoveď: "Však by sme vyzerali ako blbci, že predávame A6 v benzíne tak draho."
Jednoducho Das Hochštapler Auto. ;-\ 😒 😢 https😐/goo.gl/maps/KaKd89RJUv72
...podívejte se na recenzi mého auta, konkrétně s panem Konrádem mám nejlepší zkušenosti 😄 :yes:
Takže za rok používanou ochcávku sleva cca 16-17%, když teď zajdu k dealerovi, tak mi dá slevu 9-12% ( necucám z prstu, nedávno jsem byl osobně), když uberu malinko z výbavy ( respektive některé věci jsou dnes v rámci výbavy a nepřiplácí se) a vezmu třeba skladovku, tak jsem na stejných penězích, ale za nové a v techničáku budu psaný jen já. Co z toho plyne? Děkuji, ale nechci.
No a když vezmu konkurenci, tak teď běží akce na Hyundai i30 sw v naftě za 370 tis a s plnou výbavou kolem 400 tis.
No a když vezmu konkurenci, tak teď běží akce na Hyundai i30 sw v naftě za 370 tis a s plnou výbavou kolem 400 tis.